Swinoujscie færge

Swinoujscie passagerskibe og færger

Swinoujscie passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Swinoujscie til Ystad.

Sammenlign alle tilgængelige Swinoujscie færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Swinoujscie bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Swinoujscie, Ystad med Polferries eller enhed Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Swinoujscie færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Swinoujscie færger
Billet priser & reservationer


Bog Swinoujscie færge billetter
færge billet pris med Polferries eller enhed Line færger, der sejler fra Swinoujscie til Ystad online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Swinoujscie passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Swinoujscie færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Swinoujscie

Byen Swinoujscie er bygget på flere øer mellem Østersøen og Szczecin bugten, lige på grænsen mellem moderne Polen og Tyskland.Legenden at de to vigtigste øer (Usedom og Wolin) var sten kastet af den germanske Gud Wotan på en giant slange truer med at tømme havet at slukke hans tørst.Slangens blev floden Oder, hvis munden åbner før de to øer.

Swinoujscie er i dag en af Polens mest berømte og populære ferie resorts med brede sandstrande, mange parker og forskellige former for underholdning.Der er en daglig færge tjeneste mellem Swinoujscie og Sverige, Tyskland og Danmark og en sommer tjeneste til den danske ø Bornholm.Swinoujscie har en befolkning på omkring 45.000 mennesker.

Ferry Terminal  ligger i havneområdet i Świnoujście langs udmundingen af floden Świna på Østersøen by.Terminalen har meget god jord (vej og jernbane) og indvand transport forbindelser (ved Odra floden og indre vandveje kanaler) med Szczecin, resten af Polen og Berlin.

Swinoujscie Ferry Port

Swinoujscie Ferry Terminal tilbyder 24 timers service hver dag.

Ferry terminal services omfatter:

  • Omfattende service af havet færger, ro-ro skibe og fritidsbåde
  • Personbefordring i trafikken
  • Lastning/losning af biler, lastbiler, anhængere og jernbanevogne på/fra ro-ro skibe
  • Opbevaring og oplagring af eksporterede og importerede motorkøretøjer og andre varer.

Fortoldning, pas afkrydsningsfeltet og videresendelse regnskabsafslutning tjenester er tilgængelige i terminalen.Andre faciliteter på terminalen omfatter et hotel, et postkontor, restauranter og indenlandske jord luftfartsselskabet tjenester.

Swinoujscie turistattraktioner

Den mest populære turist attraktioner og steder woorth besøger er:-

Det tidligere rådhus huser Museum af dyb havfiskeri.Udstillingerne omfatter havfiskeri, havdyr, byen og dens region og gamle navigationsudstyr historie.

Angel's Fort , bygget fra 1845-1858, er en replika af Hadrian's Mausoleum (Castel Sant'Angelo i Rom).

Koncerter og kunstudstillinger holdes på vestlige fortet.Bygget mellem 1843-1863, er det blevet moderniseret et par gange i fortiden.Fra efter anden VERDENSKRIG indtil 1962 var det et hovedkvarter i den Røde hær.

18Th Kristus kirken King  i centrum af byen blev rejst på webstedet af et Gothic tempel.En træ skibet replika er i det væsentligste kirkeskib.Orgel koncerter præsenteres i løbet af sommeren.

Den neo-gotiske kirke af hellige har mor "Stella Maris" Glasmosaik windows stor kunstneriske værdi.Det blev rejst i slutningen af 1800-tallet.

"well"  et konserverede tårn af en Protestantisk kirke er beskadiget under anden VERDENSKRIG og nedrevet bagefter.

En indkapsling bygget i 1942 har redegørelsen "Byen i går og nu", præsentere billeder af byens historie og andre udstillinger.

Stawa Młyny opbygges et navigation beacon i form af en vindmølle på 1800-tallet Mole.

Fyrtårnet , bygget i 1858, er på 68 m, en af de højeste beacons på Østersøen.

Østlige fortet , eller Gerhard Fort, er en af tre konserverede forter fra 1800-tallet.En udstilling inde i bygningen præsenterer i byens forter, såvel som objekter fundet der historie.

Landkreis Karsibór indeholder en evangelisk kirkegård etableret i første halvdel af 1800-tallet.

Den gotiske kirke indeholder et alter fra 1400-tallet og en prædikestolen fra 1600-tallet fra 1400-tallet.

Et monument hædrer mindet om Royal Air Force piloter skudt ned mens raide harbour mål i April 1945.

Karsiborska Kępa,  en ø nær byen, indeholder en fugl helligdom med ca. 140 arter.


SWINOUJSCIES havn der blev etableret i 1729; byen begyndte at udvikle som en travl sea-worthy havn og i 1800-tallet blev det en fashionabel spa og en badning udvej.

 


Bedst rådighed Swinoujscie færge billet prisgaranti

Bedste Swinoujscie færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Polferries eller enhed linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Swinoujscie.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Swinoujscie færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Swinoujscie færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Swinoujscie færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Swinoujscie Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Swinoujscie færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Swinoujscie til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Swinoujscie og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her