Swansea færge

Swansea passagerskibe og færger

Swansea passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Swansea Cork.

Sammenlign alle tilgængelige Swansea færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Swansea bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Swansea Cork med sejlarrangementer færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Swansea færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Swansea færger
Billet priser & reservationer


Bog Swansea færge billetter
færge billet pris med sejlarrangementer færgen linje for færger sejler fra Swansea til Cork online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Swansea passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Swansea færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Swansea

Swansea Bay , south-west Wales, UKSwansea - Waterfront City, Wales' byen ved havet har Viking rødder og en lang, begivenhedsrige historie.Hjem til nyskabende besøgende attraktioner og berømt for sit awesome natteliv, er det en pulserende kulturelle centrum, og en regionale shopping hub.

Kun et stenkast væk, den karismatiske seaside landsby Mumbles tilbyder gallerier og butikker, etuiet caféer og fine middage.

Gower halvøen udvider vest for Mumbles, i miles uberørte kystnære panoramaer, prisbelønnede gyldne strande og lush, rullende landskabet.

Og på den østlige kant af Swansea Bay, der er den vandfald land Afan og Vale Neath: en must-see for vandrere og cyklister ens.Disse stejle-sidet, træbevoksede Dale er hjem til verdensklasse mountain-biking, statelige land Parker, og Det Forenede Kongeriges næststørste skov syd for den skotske grænse.

Sansea Ferry Port Bridge
Swansea kombinerer bedste af gamle og nye, by og land- og dens attraktioner afspejle dette - fra middelalderlige slotte til state-of-the-art museum udstillinger og litterære hjemsøgt til botaniske haver.

Det naturlige miljø leverer nogle af de bedste muligheder i Det Forenede Kongerige for walking, vandsport og udendørs eventyr.Gower er stedet at være, hvis du kan lide surfing.Øverste mountain biking trails, hoved for Afan dalen.Swansea Bay's et sted af imponerende kontraster: by og land; historiske og nutidige; Grand Park og pounding surf.

Swansea virkelig har det hele ; fra smukke Parker & haver rundt omkring i byen til et væld af kulturelle attraktioner, herunder Waterfront Nationalmuseet, kan du finde masser at underholde dig og din familie.

Gennemse listen nedenfor for nogle idéer af hvad du skal gøre, og se i Swansea:-

Park liv
Ombryde op varm og vandre gennem en af Swanseas mange parker.Fra Brynmill Park hjem den ældste i Swansea, til Singleton botaniske haver, til lyse urteagtige grænser og store væksthuse.

Arthur's Stone, Gower
Gower bursting med mysterium, historie, stående sten, skibsvrag og middelalderlige Borge.Gå til Arthur's Stone på Cefn Bryn at nyde en 360-graders visning af Gower; Udforsk hulk for Helvetia skibbrud på Rhossili Bay eller opdage årsager til Oystermouth slot (leder store efter dens £1m useful!).

Walking on Gowers strande
Blæse i skuffen væk og tage en spadseretur rundt Swansea.Slentrer langs Swansea's Prom eller udfordre dig selv til den 35 mil Gower måde.Der er tre sektioner, men du behøver ikke at gøre dem alle på én gang!Få din gratis kopi af 'Walking og Cykling i landdistrikter Swansea' hjælpelinjen fra Swansea turistkontor og nyd timer fri sjov udforske smukke pladser og landdistrikterne tilbagetrækninger.

Mountain biking på Afan Forest Park
Følg Tawe Trail og tage i Swanseas industrielle arv eller blot ride ved siden af havet.Spektakulær udsigt garanteret alle på vejen mod Mumbles.

Waterfront Nationalmuseet
Udforsk Wales' ældste og nyeste museer.Oplev en egyptisk Mumie ved Swansea Museum og derefter pop siden for interaktive skærme på Wales' industrielle og maritime arv på National Waterfront Museum.Posten til begge museer er gratis! 

Frisk bager Welshcakes Swansea marked
Oplev Wales' største indendørs marked – vi kan ikke garantere du ikke være fristet til at købe vores lokalt fremskaffede producerer (herunder hjertemuslinger og laverbread) og munden vanding welshcakes fersk fra bakestone selv!

Solnedgang over Worms hoved, Gower
Swansea har nogle af bedste rundt, herunder den berømte ormen hoved.Læn dig tilbage og nyd synspunkter!

West Glamorgan arkiv Service
Gå ind i din fortid på West Glamorgan arkiver tilbyder fri adgang til mange ressourcer, familiens historie, herunder afstamning, finde mine tidligere og 1911 folketælling websteder.For at finde slå vores mere blot i arkiverne i Civic centrum under åbningstider.

Dylan Thomas statue i Swansea Maritime kvartal
Besøg Dylan Thomas Centre for den største samling af Dylan memorabilia i verden.Derefter leder til hans fødested på Cwmdonkin drev og oplev i nærheden Cwmdonkin Park hvor Dylan tilbragte det meste af sin barndom.

Festlige Swansea
Få i festlige ånden og nyd jul i Swansea.Gennemse omkring jul markederne og nyd daglige underholdning i November og December.

Swansea turist Information Centre i Plymouth Street, Swansea SA1 3QG og kan kontaktes på Tel: 01792 468321 eller E-mail: tourism@swansea.gov.uk


Bedst rådighed Swansea færge billet prisgaranti

Bedste Swansea færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige sejlarrangementer færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Swansea.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Swansea færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Swansea færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Swansea færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Swansea Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Swansea færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Swansea til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Swansea og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her