Stromstad færge

Stromstad passagerskibe og færger

Stromstad passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stromstad til Sandefjord.

Sammenlign alle tilgængelige Stromstad færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stromstad bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Stromstad, Sandefjord med Color Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Stromstad færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stromstad færger
Billet priser & reservationer


Bog Stromstad færge billetter
færge billet pris med Color Line færger, der sejler fra Stromstad til Sandefjord online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stromstad passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stromstad færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stromstad

Stromstad  ligger i Sveriges Göteborg og omegn region.Det modtager meget få rejsende, og det er blandt Sveriges mindst besøgte destinationer.Rejsende fastklæbet generelt til mere populære destinationer i området f.eks. Göteborg.

Strömstad færge  leverer den hurtigste vej på tværs af havet til Norge via Sandefjord og med mange afgange og ankomster dagligt er det let at gemme dine self timer kedelig køretid.Sandefjord er placeret ca. 1 timer kørsel syd for Oslo, så du kan nyde en behagelig færge tur i stedet for kørsel og MSMQ i mere end 3 timer.

Med Strömstad som din base, kan du være sikker på at få en afslappende og begivenhedsrigt ophold.Ud over den fantastiske øhav tilbyder Strömstad også masser af restauranter, god shopping, omkring 40 spændende pakker og aktiviteter og Sveriges første marine Nationalpark, Kosterhavets.Nationalpark, som åbnes i 2009.En bred vifte af steder at bo gør det muligt at finde noget for enhver smag.

Stromstad Ferry Port

Strömstad tilbyder havet og karakter, sejlsport og byen lever med en stor vifte af butikker, samt gastronomiske oplevelser baseret på delikatesser fra havet.

Strömstad er et hurtigtvoksende Fællesskabet, i en region, som omfatter lokale beboere også Halden, Fredrikstad og Sarpsborg i Norge.For en stor del af året har nordmændene en væsentlig indvirkning på liv her.Dette er et område, hvor vokser både handel og industri, hvilket er til fordel for beboere og besøgende ens.Shopping i Strömstad er imponerende.Byens centrum har en lang række specialiserede butikker og nord for Strömstad kan du finde Norrby Shopping Centre med omkring 110 butikker.Der er også et stort indkøbscenter i Svinesund.

Aktiviteter i Stromstad 

Sjov til børn
Strömstad tilbyder masser af sjov aktiviteter for børn i alle aldre.Foregiver at være en pirat på Daftö, kigge på fortidsminder eller besøger Eco-Park eller Tjärnö akvariet, hvor du kan lære mere om miljøet og om livet under overfladen.

Ture & styrede tours
Nyd de kystnære områder eller sejlbare.Der er masser af behagelig walking stier at vælge imellem.Forcere Bohusläns højeste bjerg eller klipperne ved havet.

Svømning & solbadning
Strömstads beliggenhed ved kysten, læ af den norske bjergkæde, betyder, at dette område har et usædvanligt højt antal solskinstimer.Dette, kombineret med det store antal sandstrande og glatte klipper, gøre Strömstad et paradis for solen troende.

Spa
Spa tradition er velbevarede og der er et antal spillesteder, der kan gøre dit ophold i Strömstad endnu sjovere.Behagelige omgivelser og en varm velkomst gør dette til en vidunderlig oplevelse

Fødevarer & underholdning
Strömstad og Bohuslän er kendt for den gode fødevarer, og især hight kvaliteten af skaldyr og fisk.På denne side vil du finde oplysninger om aktiviteter, der omfatter god mad og en oplevelse i Strömstad.

Rejse til de Koster øer
De Koster øer er beliggende uden for Strömstad, på den modsatte side af fjorden Koster.Afstanden til Göteborg er 180 km og til Oslo 130 kilometer.Rejsen langs ruten E6.God bus og toget tjenester til Strömstad gør det let at komme her fra alle dele af Sverige.Som et eksempel tager det seks timer at rejse med tog fra Stockholm.

 


Bedst rådighed Stromstad færge billet prisgaranti

Bedste Stromstad færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Color Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Stromstad.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stromstad færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stromstad færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stromstad færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stromstad Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stromstad færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stromstad til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Stromstad og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her