STROMNESS færge

STROMNESS passagerskibe og færger

STROMNESS passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stromness til Scrabster.

Sammenligne alle tilgængelige Stromness færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stromness bilen og passager færgen sejler til og fra Stromness, Scrabster med Northlink Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Stromness færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

STROMNESS færger
Billet priser & reservationer


Bog Stromness færge billetter
færge billet pris med Northlink Ferries færger, der sejler fra Stromness til Scrabster online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stromness passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stromness færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stromness

STROMNESS Orkneys andet største by, Stromness ligger på fastlandet, grupperet tæt på Hamnavoe kyster beneath rocky højderyggen kendt som Brinkie's Brae syd vestlige spids.

Ankommer i Orkney fra Scrabster, på det skotske fastland, er Stromness den første anløbshavn.Svæveflyvning i beskyttede havnen, er besøgende mødt af en visning, der har opfyldt søfarende i århundreder.

Der er ingen steder ganske gerne Stromness.Den strækker sig til over 11⁄2 km langs kysten af Hamnavoe, en inlet af Scapa Flow læ af øerne ydre Holm og indvendige Holm.Kernen i byen er endnu kun én hovedgaden, tråd og slår snævert mellem kystlinje og hillside bag.

Første indtryk af Stromness er en gamle traditionelle sten bygget port, nestling komfortabelt mod hillside af Brinkie's Brae.Ikke så gammel som Kirkwall, Stromness blomstrede i 1600- og 1700 tallet som følge af øget handel med den nye verden.

STROMNESS Ferry Terminal
STROMNESS ligner Kirkwall, i at det følger en lange snoede vej - blot kendt som "street" - også flagstoned, og også delt af fodgængere og bilisten.Denne hovedgaden går under mindst fem forskellige navne, da det gør dens var gennem Stromness.Det er gennemskåret af gader, der på den ene side kraftigt kravle op Brinkles Brae, 300 fod granit højderyg, som ligger bag byen.Til havsiden gør de deres måde mellem Luk-pakket bygning til de private kajer, der synes at ligge bag hvert hus og shop.

Fra denne gade forgrening et stort antal smalle baner og lukker.Dette giver byen en labyrintisk kvalitet med stejle smalle stier klatre op på hillside på den nordlige side af gaden, mens på syd, huse og butikker tilbage på kysten.

Livet i Orkneyøerne har er og altid været, gennemsyret af tradition.Disse dage, forblive nogle af disse told stærk, mens andre har bliver blotte skygger af deres tidligere udgaver - hvis ikke glemt helt.STROMNESS er i dag en travle og charmerende by.Den bevarer sin bemærkelsesværdige hovedgaden hvori har fodgængere til dodge biler og biler hinanden.Og der er nogle steder, som så rigeligt omfang belønne udforskning.De snævre passager og veje og de private kajer på landsiden er fascinerende, som er nettet af stejle gader og stier fører op bakkeskråning.En af de gader klatring Brinkles Brae mellem høje mure seriøsiteten i Khyberpasset.Dette er enten en beskrivende joke hænger, eller en fejring af imperium: tage din pluk.

Vigtigste havnen og dens kajpladser findes nu mod den nordlige ende af centrum af byen, og drage fordel af adgang via en ny vej langs kysten der holder trafik fra den nordlige ende af Stromness.Dette er en travl og interessant sted, samt en, der giver de bedste visninger af Stromness selv.Havnen er også terminalen for den kun passager-færge, der forbinder Stromness med Graemsay og den nordlige ende af Hoy.

Stromnesss velstand er tæt forbundet med havet.Meget af lokalt taget krabber og hummere er markedsført gennem Orkney fiskernes samfund og lokalt forarbejdes.Der er stadig to eksistensmidler i byen med virksomheder fremstiller sludder, oatcakes og limonade.Turisme er vokset i betydning og omfatter nu havet lystfiskeri og sub-aqua Dykning.Stromness Shopping uge holdes i juli, og byen er centrum for Orkneys berømte folkemusik Festival.

STROMNESS Ferry Terminal

En lidt nord fra havnen er terminal for de vigtigste færge sammenkædning Orkney med Skotland, til Scrabster, nær Thurso.Siden slutningen af 2002 har dette været drives af NorthLink fra en genopbyggede terminal.Besøgende til Orkney kan nu vælge mellem tjenesten Scrabster eller tjenesten Pentland Ferries sammenkædning gæller Bay nær John så gryn og St Margaret håb på South Ronaldsay.Orkney færger også opererer en regelmæssig passager-færge service fra Stromness til Graemsay og Hoy og også opererer alle andre øområder tjenester.

STROMNESS Ferry Terminal kan findes på Orkneys vigtigste gateway - Stromness travl havn.

Adressen er:
NorthLink Ferries Ferry Road, Stromness, Orkney, KW16 3BH, Storbritannien.

STROMNESS ferry terminal faciliteter inkluderer:-

•Ticket salg og undersøgelser 
•Tourist informationscenter 
•Luggage område med skabsrum 
•Hot og kolde drikkevarer salgsautomater 
•Lift 
•Disabled access 
•Disabled toilet 

Parkering ved Stromness Terminal
Der findes kort sigt parkering på terminalen, med længerevarende ophold parkering tilgængelige på Ferry Road, en kort afstand fra terminalen.

Kontrollen på Stromness
Check-in for 0630 sejle åbnes 60 minutter før afgang.I midten af og top sæson bør passagerer, der har reserveret en overnatning håndbagage checke og bord til 0630 sejlede fra Stromness mellem 2130 – 2330 den foregående aften.Bemærk venligst at overnatning ikke er tilgængelig på MV Hamnavoe i vintermånederne.For alle andre afsejlinger vil indtjekning åbne 90 minutter før afgang.Bilister anbefales at kontrollere i mindst én time før afgang.

 


Bedst rådighed Stromness færge billet prisgaranti

Bedste Stromness færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Stromness.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stromness færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Stromness billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Stromness bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stromness Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stromness færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stromness til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Stromness og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her