Stromboli færge

Stromboli passagerskibe og færger

Stromboli passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stromboli til Napoli.

Sammenlign alle tilgængelige Stromboli færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stromboli bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Stromboli, Napoli med Hurtigbåde færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Stromboli færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stromboli færger
Billet priser & reservationer


Bog Stromboli færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Stromboli til Napoli online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stromboli passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stromboli færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stromboli

Stromboli  en lille ø i det Tyrrhenske hav fra Sicilien nord, der indeholder ét af de tre aktive vulkaner i Italien.Det er en af de otte Lipariske Øer, en vulkansk bue nord for Sicilien.

Øens befolkning er mellem 400 og 850 og det er mest berømt for sin vulkan, der konstant aktivt med mindre vulkanudbrud, ofte synlige fra mange punkter på øen og det omgivende hav, giver anledning til øens kaldenavn "Middelhavet fyr". 

Strombolis perfekt trekant af en vulkan juts dramatisk fra havet.Det er den eneste ø hvis ulmende kegle er permanent aktive, således tiltrække eksperter og amatører ens, ligesom møl for en massiv flamme.Vulkansk aktivitet har vansiret og blackened én side af øen, mens den østlige side er utæmmet, som grøn og oversået med low-rise hvidkalkede huse.

Stromboli Ferry Port

Stromboli  var dannede en simpel 40.000 år siden og dens gasser fortsætte med at sende op en næsten konstant spray af flydende magma.De seneste vulkanudbrud fandt sted i februar 2007 når to nye kratere åbnes på vulkanens topmøde, producerer to skoldhed lavastrømme.Selvom seismiske aktivitet, herunder rock falder, fortsatte i adskillige dage, ingen masse evakuering blev anset for nødvendige.

Selvom de "normale" små udbruddene af lava ikke er farlige, bør du være opmærksom på den mulige fare.De lokale myndigheder er meget bevidste om Strombolis stat, du bør lytte til dem.Hvis stierne til kraterne er lukket, don't go der.Aldrig kravle op vulkanen uden en lokal guide.Don't leave stier.

Ture op Stromboli ikke let ture.Du bør veludstyrede, sund og i god fysisk stand når du går der.Som Stromboli er lille, og dens miljø er følsomme, skal du behandle den omhyggeligt.

Mange tusinde turister besøger vulkanen hvert år.Det tager fire timer at nå øen fra Lipari ved færgen eller 1½ til to timer ved hydrofoilbåd.Besøgende anbefales stærkt at bestille deres færge billetter til Stromboli online på forhånd.Hydrofoils løbe fra Stromboli til de andre Lipariske Øer, som hver har sine egne attraktioner.Du muligvis ændre bådene i Lipari, største og mest folkerige af de Lipariske Øer, og den vigtigste transport hub til øgruppen.

Landsbyer
Der findes to landsbyer på øen, den større Stromboli og den meget mindre Ginostra, et tidligere fiskerleje sjældent besøges af turister (selvom turistmæssige ydelser er om alt, forbliver der). Det endnu ikke muligt at gå mellem landsbyerne (selvom en trans-øen Vandreture revisionssporet er under konstruktion fra 2007), og den eneste måde at rejse mellem dem er med båd.Sammen, har begge landsbyer kun omkring 350 indbyggere.De landsbyer, som er næsten uændret ved turismen, er værd at se nærmere, især den lidt skjulte Ginostra med den mindste europæiske port (kun én båd!) overhovedet er rart at se.Der er en nice strand fint sort lava sand i Stromboli, hvor man kan slappe af og svømme i havet.

Omgå
På grund af størrelsen på øen og mangler gader, findes hverken biler heller ikke busser eller tog.Det eneste tilgængelige transportmiddel er "ape-biler", små motorcykler og både.Den kun andre måde at flytte rundt om øen er ved walking.Bemærk, at der ikke er nogen gadelygter i enten landsby, og hvis du ud efter mørkets frembrud, du vil være klogt at bruge en lommelygte.Selvom mens passerer denne ø på et krydstogt, en passant lastbil blev set lignede kørsel på perimiter til hvad et fyrtårn.

 


Bedst rådighed Stromboli færge billet prisgaranti

Bedste Stromboli færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Stromboli.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stromboli færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stromboli færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stromboli færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stromboli Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stromboli færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stromboli til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Stromboli og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her