Stranraer færge

Stranraer passagerskibe og færger

Stranraer passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stranraer til Belfast.

Sammenlign alle tilgængelige Stranraer færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stranraer bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Stranraer, Belfast med Stena Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Stranraer færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stranraer færger
Billet priser & reservationer


Bog Stranraer færge billetter
færge billet pris med Stena Line færger, der sejler fra Stranraer til Belfast online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stranraer passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stranraer færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stranraer

Port Stranraer er Skotlands gateway til Irland, beliggende ved mundingen af floden Wyre på den sydlige spids af Loch Ryan, syd vest for Skotland.Stranraer er beliggende lige over den engelske grænse mindre end to timer fra Glasgow.

Stranraer tjener som en købstad, havneby, garnisonsby og administrativt center.

Skibe efterlade til Belfast fra øst Pier af Stena Line Ferry terminal, hvor jernbanestationen også er placeret.

Hurtigt Stena HSS katamaraner efterlade til Belfast fra West Pier.Fem kilometer nord for Stranraer er porten Cairnryan hvor P & O Irish Sea Ferries opererer dens Cairnryan til Larne tjeneste.

Stena Line  opererer de Stranraer Ferry Port Terminal og Port af Stranraer tilbyder fremragende person- og godstrafikken faciliteter.

Stranraer Ferry Port

Stranraer bymidte er overraskende attraktive og travle og tjener også som gateway til Rhins Galloway; veje fra her hoved nord for Leswalt og syd forbi Drummore til den Mull of Galloway, Scotlands sydligste punkt.Mod vest ligger Portpatrick, nu er en smuk udvej komplet med harbour.Sydlige højland måde længe fjernt fodgængerpassager indeholder en anden link med Portpatrick.

Introduktion til Stranraer Ferry Port

Stranraer Ferry Port i bil 
Følg M6 A74 fra syd forbi Carlisle til Gretna & derefter tage A75 vest direkte til Stranraer.Følg skiltene til Ferry Port som er placeret tæt på byens centrum.
Fra den nordlige Stranraer er nået ved at følge A77 kystvejen fra Ayr.

Stranraer Ferry Port med jernbane
Alle tog ankommer og fravige Stranraer Station, som er placeret ved siden af Stena Line mund passageren terminal.Flere oplysninger og reservation, kan du besøge vores tog til Stranraer side.

Stranraer Ferry Port ved Coach
Coach eksprestjenester operere fra Stranraer til Ayr, Glasgow, Edinburgh, Carlisle, Preston, Birmingham, Manchester og London for at oprette forbindelse med ankomsten af valgte Stena HSS afsejlinger.

Stranraer Ferry Port parkering
Der er en lille kort ophold parkeringsplads overfor den vigtigste terminal, som hovedsagelig anvendes til drop off og afhentning af passagerer.Der er også en større korte og lange ophold parkeringsplads 200 meter fra den vigtigste terminal modsat politistationen.Det er gratis at bruge parkeringsfaciliteter.

Bemærk venligst , November 20th 2011 ruten Stena Line Belfast-Stranraer stoppede opererer.Denne rute blev erstattet af Cairnryan-Belfast, som også køres af Stena Line.

Belfast-Stranraer ruten er ikke længere i drift, som det er blevet erstattet af en ny rute – Belfast til Cairnryan med indførelsen af to nye Superfast skibe.

Rejser på største færgerne nogensinde at sejle mellem Nordirland og Skotland, Stena Superfast VII og Stena Superfast VIII.Disse søster skibe rejse fra Belfast til Cairnryan i en passage tid med kun 2 timer 15 minutter med et valg af op til 6 daglige sporkrydsninger, eller alternativt Stena Line Belfast til Liverpool tjeneste tilbyder et direkte link fra Nordirland til hjertet England om Stena Lagan og Stena Mersey.

 


Bedst rådighed Stranraer færge billet prisgaranti

Bedste Stranraer færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stena Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Stranraer.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stranraer færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stranraer færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stranraer færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stranraer Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stranraer færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stranraer til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Stranraer og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her