Stornoway færge

Stornoway passagerskibe og færger

Stornoway passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stornoway til Ullapool.

Sammenlign alle tilgængelige Stornoway færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stornoway bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Stornoway, Ullapool med Caledonian MacBrayne (Calmac)-færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Stornoway færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stornoway færger
Billet priser & reservationer


Bog Stornoway færge billetter
færge billet pris med Caledonian MacBrayne (Calmac)-færgen linje for færger sejler fra Stornoway til Ullapool online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stornoway passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stornoway færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stornoway

Stornoway (Steòrnabhagh) er den største by i ydre Hebriderne og også dens administrative centrum.Næsten 30% af den samlede befolkning af Western Isles, ca. 8.000 mennesker, leve inden for Stornoway eller den straks nærhed omfattende Laxdale (Lacasdal) og Sandwick (Sanndabhaig). 

Denne livlige travle by har alt, du ville forvente af et moderne kommercielle Port samt herunder en af de førende slæbested faciliteter på vestkysten og øer.

Stornoway er den største havneby af Hebridean Ø kæden og giver et afgørende link til fastlandet Britain.The Port er den vigtigste indførsels-/ udførselssted for alle varer, der importeres til og eksporteres fra øen.

Færge service til Ullapool  på fastlandet - en tur på 2 timer 40 minutter.Tjenesten færgen opererer 7 dage om ugen (Mon - Sun, med en begrænset tjeneste på søndage). 

Påbegyndelsen af en regelmæssig, planlagt søndag tjeneste i juli 2009 har været et spørgsmål om enorme kontroverser på og omkring øerne, når det køres mod de øer Sabbatarian tradition.

Stornoway Ferry Port

Stornoway og ydre Hebriderne er forbundet med fastlandet Caledonian MacBrayne (Calmac)-færgen linje Ferries sejler ruterne fra Ullapool til Stornoway, Uig til Tarbert, Uig til Lochmaddy og Oban til Castlebay og Lochboisdale.
Der er også øområder færger sejler fra Barra til Eriskay og Berneray til Harris.

Over 1000 fartøj bevægelser registreres årligt bestående af handelsskibe, dagligt passager- og færger, cruise liner og mange andre typer af fartøjet.

Stornoway er en af de få havne på vestkysten af Skotland tilbyder to Ro-ro Linkspan faciliteter og håndtag næsten 200.000 passagerer årligt.

Som turisme øger Stornoways moderne ferry terminal er indbydende turister fra overalt på kloden.Porten er ved at blive en populær stopper for cruise liner og besøger yachts.Kombineret med de faciliteter, der findes for fiskeindustrien og forretningsmulighederne inden for by, er det tydeligt, at Stornoway in the 21st century er godt placeret for handel og Turisme.

Havnemyndigheden har indgivet en ansøgning til finansiering organer for levering af marina faciliteter ved Stornoway, som de eksisterende faciliteter er utilstrækkelige til at opfylde de grundlæggende tjenester forventes af større størrelse besøger lystfartøjer.

Stornoway Byen har en lang række faciliteter lige fra store gymnasieuddannelse, (Nicholson Institute) og tekniske kollegiet, til sportslige faciliteter, der indeholder et mærke nye sports komplekst.Komplekset ville være misundelse af de fleste fastlandet små byer med sine 25 meter pool, klatring vægge, egnethed suite, bløde spil osv.

Byen har også en golfbane, Astro Turf tonehøjde, gokart og endda et paintball handling område.Turbåde omkring området med båd er tilgængelige i sommermånederne, indleder fra pontoner bag den redningsbåd Station.Kulturelle faciliteter er godt taget hensyn til med en god museum, kunstgalleri og bibliotek.En Lanntair, en splinterny arts komplekse blev åbnet i sommeren 2005.

I betragtningerne til Lews slot, har Stornoway Trust udviklet en serie af godt vedligeholdt træbevoksede ture af varierende længder og naturskønne funktioner.

Det gæliske sprog tales stadig bredt, det er imidlertid ikke så almindelige at høre det i Stornoway som i landskabet.

 


Bedst rådighed Stornoway færge billet prisgaranti

Bedste Stornoway færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne (Calmac)-færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Stornoway.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stornoway færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stornoway færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stornoway færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stornoway Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stornoway færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stornoway til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Stornoway og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her