Stavanger færge

Stavanger passagerskibe og færger

Stavanger passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stavanger til Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Stavanger færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stavanger bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Stavanger, Hirtshals med Fjordline færge færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Stavanger færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stavanger færger
Billet priser & reservationer


Bog Stavanger færge billetter
færge billet pris med Fjordline færge færger, der sejler fra Stavanger til Hirtshals online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Stavanger passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Stavanger færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stavanger

Stavanger er en lille by med stor charme.Det har en perfekt harbour indstilling, historie og kultur, udmærkede restauranter, masser af butikker og god indkvartering.Bjerge, fjorde og med sandstrande er det også den norske olie kapital.

Stavanger  er en noget speciel sted at leve eller besøge.Det er ikke ligesom enhver anden by i Norge.Det har charme og venlig atmosfære i en lille by kombineret med de kulturelle rigdom og faciliteter af en storby.Der findes førsteklasses hoteller og et stort udvalg af fremragende restauranter.Hyggelige havnen har en maleriske waterfront med farverige havet-huse og en gammel watchtower.Gamle Stavanger er Europas største gamle træ bilæggelse.Domkirken datoerne tilbage til 1125.

Der er kun én internationale færge rute til og fra Stavanger (Rogaland). Dette er Fjord Line-færge fra Stavanger til Hirtshals i Danmark.Du vil finde lokale færger til Tau, Bokn og Skudeneshavn og Kvitsøy for indenlandske rejser.Desuden vil du finde høj hastighed og moderne katamaraner Bokn, Kopervik, Haugesund, Bergen, Sauda og Tau med mere sæsonbestemt end ruteflyvninger.

Stavanger Ferry Port
Jf. Stavanger og

Årstiderne styre ting at gøre i Stavanger.Stavanger har en maritim klima, med kølige somre og milde vintre.Somre funktioner perioder med varm og nice vejr, selvom de undertiden kan være regnfulde.Vintre normalt betyde mere regn end sne i Stavanger, selv om igangværende i bjergene vil sikre sne.

Stavanger rådhusplads foran kuplen er churchThe Stavanger olie Museum en meget interessant bygning med fascinerende oplysninger om Norges olieindustrien.Viser af undervandsfartøjer, bore udstyr, en imiterede olie platform og audiovisuelle præsentationer gøre for en god par timer.Museet sørger for alle aldre og er åbent 10: 00-16: 00 (søndage og juni-August 10: 00-18: 00). 

Canning museet kan ikke synes ligesom de mest interessante, sted for at besøge men det er et overraskende god lille museum med en masse praktiske udstillingsgenstande.

Gamle Stavanger (Gamle Stavanger) er et velbevarede udsnit af norske historie.Gamle snoede gader og træ huse er repræsentative for indkvartering fra Stavangers dage som en konservesindustri hovedstad i Norge.De fleste huse i gamle Stavanger er privatejet og godt holdes.

Et godt sted for en photo salgsmulighed er de tre sværd (Sverd I fjell, bogstaveligt sværd i bjerget), et monument uden for centret for Stavanger, ved siden af Hafrsfjord.Sværdene selv er massiv og i baggrunden er fjorden.Monumentet skrevet til minde om slaget i Hafrsfjord i de sene 800's hvor Harald Hårfagre slog sin østlige modstand og blev den første konge af Norge.

Skulpturer -I 2000 blev den mobile installation et andet sted af britiske billedhuggeren Anthony Gormley placeret tændes og slukkes Sola strand.Et par år senere en ny og permanent installation opdelt kolonne [11], med samme kunstner, var placeret forskellige steder omkring midten af Stavanger.

Rogaland Kunstmuseum (Kunstmuseum) er på Mosvatnet Lake, kun 2 km fra byens centrum.Museet har en permanent udstilling af norsk kunst og en roterende udstilling, der er undertiden ganske spektakulær.Sørg for at se Lars Hertervig malerierne; du se liggende øer lige nord for Stavanger afspejles i hans arbejde.

Stavanger Cathedra l (romansk stil fra omkring 1125, med senere gotiske tilføjelser) er bedst bevaret middelalderlige katedralen i Norge og et besøg værd.Rediger 

Vandring og klatring omkring Stavanger er den bedste måde at se den fantastiske landskab.Mange af trails har været præget af Turistforetning med klipper forsynet med et rødt "T". Turistforening hyttes (hytter) giver enkel indkvartering i bjergene.Mountainbikes kan også hyret og truffet på stier.

Solastranden (Sola Beach) er en lang sandstrand ved lufthavnen.Det er meget populære i sommeren og giver mulighed for nogle små bølger til surfing.Langs stranden, i klitterne, er resterne af forsvar fra 1940-45 besættelsen.Andre mindre befolkede strandene er langs kysten, selvom de er undertiden svært at finde.

Skøjteløb Stokkavannet - I dybder vinter prøvninger regeringen isen på dens søer.Når officielle ordet er givet vil mange nordmændene dyr for den største sø, Stokkavannet.Søen selve er placeret tæt på Madla ca. 20 minutter bus ride udenfor Stavanger.Isen bør ikke sikker, og du har en tvang til skøjte, en anden mulighed er at besøge Siddishallen, en indendørs is-rink.

Offentlig transport i Stavange r er hovedsagelig med bus og fungerer gnidningsløst.En enkeltbillet vil koste kr 26-71 afhængigt af, hvor mange zoner du rejser selvom det kan bruges igen inden for din sidste zone inden for en bestemt frist.En bedre løsning kunne være at købe en dag-identitetskort for kr 76, som kan benyttes ubegrænset indtil midnat.Du kan desuden købe 3-dages passet hvilke omkostninger kr 126.Én og to-ugers gennemløb er også tilgængelige.Busser i byens centrum kan fanges ved den største busterminal og stopper omkring byen søen, Breiavannet.Lufthavn shuttle bussen er meget dyre (kr 95 envejs, kr 150 tilbagevenden), og hvis du er på vej til et sted uden for centret kan det være mere værd at tage en taxa.Dog på arbejdsdage bus nr.9 som rejser half-hourly mellem lufthavnen og centrum, er et meget billigere alternativ end lufthavn shuttle bus (kr 31 envejs) Hvis har kun ét stykke bagage.Busser er moderne og de fleste har områder for kørestole og barnevogne.

 


Bedst rådighed Stavanger færge billet prisgaranti

Bedste Stavanger færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjordline færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Stavanger.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stavanger færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stavanger færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stavanger færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Stavanger Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stavanger færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stavanger til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Stavanger og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her