Stari Grad færge

Stari Grad passagerskibe og færger

Stari Grad passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Stari Grad til Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka og Sobra.

Sammenlign alle tilgængelige Stari Grad færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Stari Grad bilen og passager færgen sejler til og fra Stari Grad, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka og Sobra med går færge, Hurtigbåde eller blå linje færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Starigrad færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Stari Grad færger
Billet priser & reservationer


Bog Stari Grad færge billetter
med går færge, Hurtigbåde eller blå linje færgen sejler fra Stari Grad til Ancona, Hvar, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka og Sobra online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Stari Grad passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Stari Grad færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Stari Grad

Stari Grad  er en lille by på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien, Kroatien.Dens kommunen har et indbyggertal på 2,817 (2001), hvoraf 1,906 er i selve byen.

Stari Grad , bogstaveligt gamle by, er stedet, hvor den ældste menneskelige bosættelse på øen, og en af første af alle Adriaterhavet øer.Det blev afgjort under antikken, først ved en indfødte Hvar kultur og senere ved de gamle grækere.Samme år - 384 f.kr.Når græske philoshoper Aristotel blev født i Trakia, har grækerne fra øen Paros i Agean hav afregnes byen på øen Hvar, og navngivet det Pharos.

Stari Grad er den vigtigste hav port på øen Hvar; de fleste besøgende ankommer her via færger fra Split.

Stari Grad er meget smuk og varm i sommermånederne.

Starigrad Ferry Port
Stari Grad turisme

De fleste mennesker haste bare igennem Stari Grad på vej til Hvar by fordi Stari Grad er nær den vigtigste færge station på Hvar Island.Ikke skynder sig så hurtigt, vil du kun bemærke hvad du mangler!

Stari Grad har meget at tilbyde, især for historie buffs.Krummer i nærheden af omkring en smuk Bugt, er Stari Grad en af Kroatiens ældste byer, dateres tilbage til 385BC, da det var en græsk koloni kaldet Faros.Du kan se navnet på utallige gade skilte og virksomheder omkring i byen.(Se mere om historie af Hvar Island). Selvom der ikke er meget for strand buffs, er Stari Grad et fredeligt sted med flere interessante seværdigheder.

Stop i ved den Dominikanske kloster, grundlagt i 1482 og beskadiget af tyrkerne i 1571.Klosteret har et gamle bibliotek, arkiver og en arkæologiske samling.Bemærk maleriet, The Interment of Christ ved Tintoretto og to malerier af Gianbattista Crespi.Er en 1600-tallet krucifiks vigtigste alter.Nærliggende i kirken St Nicolas er et træ barok alter med statuer af hellige skåret i 1600-tallet.

Den mest fremragende bygning i Stari Grad er Tvrdalj, et stort og velbevarede befæstet slot én gang tilhører den bemærket kroatiske digter, Petar Hektorovic.Det har en fisk Dam og et tårn, der 1500-tallet.Bemærk de latinske og kroatisk inskriptioner på væggene.Foran slottet er en statue af Petar Hektorovic.

Stari Grad  er også væsentligt billigere end opholder sig i Hvar by, uanset om du vælger privat indkvartering eller hoteller.Hoteller ligger alle på den nordlige udkant af byen i et stort kompleks med strande i nærheden.

Stari Grad er tilsluttet Hvar byen ad en ny vej og en gammel vej.Gamle vej er meget mere naturskønne men skal du have nerver af stål til at forhandle hårnål bjerg ture.Der er også bustransport til andre øen destination.Stari Grad er to kilometer fra den havn af Stari Grad der modtager hyppige færger fra Split.Busser opfylde de fleste morgen færger fra Split.Se mere om at komme til Hvar Island og at komme rundt Hvar Island.

Turistinformation i Stari Grad
Turistkontor (tel 021-765 763) er i byens centrum på Riva 2.

 


Bedst rådighed Starigrad færge billet prisgaranti

Bedste Stari Grad færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færge, Hurtigbåde eller blå linje færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Stari Grad.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Stari Grad færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Stari Grad færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Stari Grad færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Starigrad Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Stari Grad færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Stari Grad på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Stari Grad og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her