Skt. Petersborg færge

Skt. Petersborg passagerskibe og færger

Skt. Petersborg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Skt. Petersborg til Helsinki, Stockholm og Tallinn.

Sammenlign alle tilgængelige Skt. Petersborg færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Skt. Petersborg bilen og passager færgen sejler til og fra Skt. Petersborg, Helsinki, Stockholm og Tallinn med St Peter færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Skt. Petersborg færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Skt. Petersborg færger
Billet priser & reservationer


Bog Skt. Petersborg færge billetter
med St Peter færgen Line færger, der sejler fra Skt. Petersborg til Helsinki, Stockholm og Tallinn online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Skt. Petersborg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Skt. Petersborg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Skt. Petersborg

St.Petersburg  ligger på kysten af den Finske Bugt, ved mundingen af Neva floden og på over 40 øer i dens delta.De nærmeste forstæder til St.Petersburg er beliggende på sletten tilstødende til Neva og langs Golfen.

Byen er 600 km nordvest for Moskva og 300 km øst for Helsinki; Det er beliggende i latitude 60 nord, den samme breddegrad som Stockholm, Oslo og Anchorage, Alaska.

Takket være sin geografiske beliggenhed er St.Petersburg berømt for sin dejlige hvide nætter, som begynder i slutningen af maj og sidste for nogle 50 dage.Korteste natten er juni 21/22 når solen forsvinder lidt ud over horisonten, og selv de lyseste stjerner kan ikke ses i himlen.Den maksimale længde af en sommer dag er 18 timer 45 min..

Beliggende ved Østersøen, har byen en gunstig geopolitiske placering.Da en havn har adgang til det nordlige hav og Atlanterhavet.Derfor det spiller en vigtig rolle i udførelsen af Eksporter og Importer transaktioner udført med brug af søtransport.

Talrige færger  forlade Skt. Petersborg for Sverige, Tyskland og Finland.Der er også en færge til Tallinn, Estland.Straekninger tager omkring 14 timer; overnatningsgebyr hytter er tilgængelige.Færger efterlade fra havet passager skibet Terminal på Vasilyevsky Island.

St Petersbeurg Ferry Terminal

Lokal transport

Langdistance rutefarten er en hurtig toget.Det holder oftere end den typiske intercity tog i vest og sjældent får nok fart til fortjener «hurtig» etiketten.Udlændinge booking togbilletter gennem kontorer er normalt sat på et skory tog.

Bedste skory togene har generelt, renere biler, mere høflig arbejdsbier og mere praktisk ankomst/afgang timer; de har undertiden også færre stopper, flere 1st-klasse indkvartering eller fungerende restauranter.

En passager train er et intercity-standsning af toget, fundne hovedsagelig på ruter af 1000km eller mindre.Disse kan tage en frygtelig lang tid som de clank og stikken fra én lille by til næste.

Når du tager tog fra Skt. Petersborg, bemærk forskellen mellem langdistance- og «forstæder» tog.Langdistance togene kører til steder mindst tre eller fire timer ud af byen, med begrænset stopper, og en række indkvartering klasser.Forstæder tog, kendt som prigorodnye poezda eller elektrichky, inden blot 100 km eller 200 km af byen, køre stop næsten overalt, og har en enkelt klasse af hårde bænk sæder.Du ganske enkelt købe din billet før toget bladene, og der er ingen kapacitet grænse – så du kan skal stå del af vejen.

De fleste stationer har en særskilt billet hall for forstæder tog, normalt kaldet Prigorodnij Zal og ofte gemt væk i side eller bagsiden af stationen bygningen.Forstæder togene er normalt angivet på særskilte tidsplaner, og kan fravige en separat gruppe af platforme.

Byens vigtigste busterminal er Avtovokzal, en for nylig remodelled bygning lidt ud af byens centrum.Indenlandske og internationale tjenester forlade herfra.Bemærk, at busser til Moskva er alle undervejs til et andet sted hen, hvilket betyder, at du vil blive sløjfet i Khimki nordlige Moskva forstad.Det er langt mere belejligt at tage toget.Under alle omstændigheder anbefales det at købe bus billetter i forvejen, især for langdistance rejser.

Kultur

Skt. Petersborg har altid været en by af idéer.Petersburgers fået den russiske Revolution, udgang i 70 år med kommunistisk styre.Og det var Skt. Petersborg, tilskyndet demokrati, når tidevandet begyndte at ændre.

I dag denne byens borgere bryde barriererne for forgangne generationer og udforske nye ideer, undersøge mulighederne for forbrugerisme, kreativitet og karriere.Det er ikke kun Rastrellis arkitektur og Tjajkovskijs operaer fra der lokke besøgende, men også beatnik bands, edgy kunstgallerier, underjordiske klubber og liflig spisning.St Pete bøhmiske side giver et indblik i det enogtyvende århundrede; og (for at låne et kommunistisk slogan) fremtiden er lys! 

Skt. Petersborg er legendarisk sine hvide nætter: dem længe sommer dage når solen knapt dips under horisonten.Revels start i maj, da byen endelig bukker til foråret og Parker er fyldt med dækfrøede træer.Men selv når himlen er grå og jorden er dækkede af sne, den rige kultur af Skt. Petersborg dazzles og delights.

 


Bedst rådighed Skt. Petersborg færge billet prisgaranti

Bedste Skt. Petersborg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige St Peter færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Skt. Petersborg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Skt. Petersborg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Skt. Petersborg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Skt. Petersborg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Skt. Petersborg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Skt. Petersborg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Skt. Petersborg til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Skt. Petersborg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her