St Margarets Hope Ferry

St Margarets Hope passager- og færger

St Margarets Hope passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra St Margarets Hope til gæller Bay.

Sammenlign alle tilgængelige St Margarets håb færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige St Margarets Hope bilen og passager færgen sejler til og fra St Margarets Hope, gæller Bay med Pentland færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for St Margarets Hope færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

St Margarets Hope færger
Billet priser & reservationer


Bog St Margarets Hope færge billetter
færge billet pris med Pentland færgen linje for færger sejler fra St Margarets Hope til gæller Bay online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte St Margarets Hope passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en St Margarets Hope færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om St Margarets Hope

St Margaret's Hope er den tredjestørste bosættelse i Orkney og sidder i spidsen for en beskyttet bugt i den nordlige ende af South Ronaldsay.Landsbyen blevet et travle sted end det plejer at efter åbningen af en bil færgeforbindelse til gæller Bay nær John så gryn af Pentland færger.

St.Margaret's Hope er den største by på South Ronaldsay, den nærmeste Orkney Ø til fastlandet Skotland, beliggende ca. seks sømil på tværs af Pentland Firth overfor John O gryn.

Pentland færger  operere på tværs af Firth fra Caithness til porten i St Margaret's Hope, at bringe en overflod af besøgende til den antikke by.

St Margarets Hope er en populær turistdestination ideel for arten entusiaster, vandrere, cyklister og dykkere.Der er butikker og faciliteter, award vindende restauranter og forskellige ferie opholdsrum til at vælge fra herunder B & B's, campingpladser hytter og tilbage-packers vandrerhjem.

St Margarets Hope Ferry

St Margaret's Hope  er omgivet med smukke golden sand strande, klipper, søerne, klipper og hede og er rigeligt med dyreliv og havet-fugle kolonier, herunder puffins, terner, engsnarren og mange flere.Rene klare farvandene i Scapa Flow tiltrække dykkere at se marine liv herunder sæler, hvaler, delfiner og marsvin og undersøge skibsvrag af den tyske flåde sænket i 1919 og andre forsænket 'blockships'. 

Der er dyreliv og historie ture med mund, båd, bus cykel og Land rover, fiskeri er tilgængelige enten deaktivere barriererne eller ved at leje en båd.Andre attraktioner omfatter Orkney Marine liv akvariet, Workshop og Loft Gallery' sælger hjemmelavede Strik og Orkney håndværk og galleriet Hoxa Tapestry med håndvævede tapisserier beskriver liv og landskaber af Orkney.

Attraktioner ved St Margarets Hope & Orkneyøerne

I landsbyen vækst skyldte meget til etableringen af et sild fiskeri her i tidlige 1800-tallet, og dette blev konsolideret gennem udvikling af en flådebase i Scapa Flow under de to verdenskrige.Fiskeri er mindsket i betydning, men områderne harbour, bådebyggeri og slæbested forbliver meget aktive, selv når færgen ikke er anløbet.

Orkney Museum
Orkney Museum funktioner Pre-historic og Viking Orkney i en af Skotlands fineste viser i Rækkehus og haver i en Orkney Laird.

Orkney Wireless Museum
Dette museum specialiseret i Orkney krigstid og indenlandske radio memorabilia.

Maeshowe Chambered Cairn
Maes Howe er de fineste megalithic grav i Nordvesteuropa, med en stor mound dækker en sten-bygget passage og et stort nedgravning kammer med celler i væggene.

Balfour slot
Balfour slottet blev færdig i 1848 mandat derefter ejer, David Balfour, 4th Laird af Balfour og Trenabie.Slottet siges at indarbejde 7 tårne, 12 udvendige døre, 52 værelser og 365 ruder af glas.

STROMNESS Museum
STROMNESS museet blev indstiftet i 1837 og besidder Orkneys vigtigste Maritime, etnografiske og Natural History samlinger.

Corrigall Farm Museum
Oplev Orkney Farm og folkemusik livet på Kirkbuster og Corrigall akvakulturbrug museerne.Bygninger og grunde omfatter en arbejdende snoretræk med korn ovn; traditionelt håndværk og husdyr; hest udarbejdet redskaber og maskiner.

Ring af Brodgar Stone Circle & He
Gamle Ring af Brodgar er en del af UNESCO World Heritage Site der fokuserer på forskellige neolitiske websteder på fastlandet Orkney.

Skara Brae forhistoriske Village
Skara Brae indeholder den bedste konserverede gruppe af stenalderen huse i Vesteuropa.

Laidhay Croft Museum
Laidhay Croft er et typisk antikke lange-hus eller opstaldede-boligen der var engang en fælles funktion af de skotske landdistrikter landskab.

St Margaret's Hope selve tilbyder de besøgende et skridt tilbage i tiden med dens interessant gader og attraktive havnefronten.Der er en række ting at gøre i landsbyen, herunder et besøg til William Hourston Smiddy Museum fejrer rollen som landsbyen smed i lokalsamfundene.Du kan også besøge Hoxa Tapestry galleriet her.

 


Bedst rådighed St Margarets Hope færge billet prisgaranti

Bedste St Margarets Hope Ferry billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Pentland færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra St Margarets Hope.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte St Margarets Hope færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alt inklusivt St Margarets håb billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen St Margarets Hope bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte St Margarets håb Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende St Margarets Hope færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra St Margarets Hope til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder St Margarets håb og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her