St Malo færge

St Malo passagerskibe og færger

St. Malo passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra St. Malo Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth og Portsmouth.

Sammenlign alle tilgængelige St Malo færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige St Malo bilen og passager færgen sejler til og fra St. Malo, Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth og Portsmouth med Condor eller Brittany Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for St. Malo færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

St Malo færger
Billet priser & reservationer


Bog St Malo færge billetter
med Condor Ferries eller Brittany Ferries sejler fra St. Malo til Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth og Portsmouth online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Saint-Malo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en St Malo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Saint-Malo

Saint-Malo  er det mest besøgte sted i Bretagne.Det skyldes både dens status som en fantastisk bjergomgivne slette by og det faktum, at det er en af de større færge porte i denne del af Frankrig.

Om besøger byen for en lang weekend eller blot passerer gennem som en del af en længere tur til Bretagne, er der forskellige muligheder for rejser til Saint-Malo hvoraf de mest populære er med færge fra den sydlige kyst af Storbritannien eller på Kanaløerne.

St. Malo færgen havn  ligger cirka 300 meter syd for citadel væggene og omkring en halv kilometer fra vigtigste indgangen ved Porte St-Vincent.

Saint-Malo anses af mange for den mest attraktive kanal port i Frankrig og dets brostensbelagte gader fyldt med hoteller, restauranter, barer og butikker.

Saint-Malo antikke bjergomgivne slette byen er ekstremt populær med besøgende fra hele Europa og i særdeleshed Det Forenede Kongerige.For nogle repræsenterer det starten eller slutningen af en ferie til Bretagne via Saint-Malo ferry terminalen, mens andre denne historiske havn/resort er deres vigtigste destination.

St Malo Ferry Port

Bjergomgivne slette og bygget med den samme grå granit sten som Mont Saint-Michel, var SAINT-MALO oprindeligt i middelalderen en befæstet ø ved mundingen af Rance, kontrollerer ikke kun flodmundingen, men det åbne hav ud over.Forbjerg fortet af Lad, syd for moderne centrum i hvad der nu er Landkreis St-Servan befalet tilgange til Rance selv før romerne, men moderne Saint-Malo sporer sin oprindelse til en monastiske løsning, grundlagt af hellige Aron og Brendan tidligt i det sjette århundrede.I senere århundreder blev det berygtede som hjem af en voldsom race af pirat-søfolk, der var aldrig helt under nogens kontrol men deres egne; for fire år fra 1590 erklæret Saint-Malo selv sig at være en uafhængig Republik.Corsaires i Saint-Malo ikke kun tvunget engelske skibe passerer op kanalen hylde, men også bragte velstand fra yderligere borte.Jacques Cartier, som koloniseret Canada, boede og sejlede fra Saint-Malo, som gjorde de første kolonister at bilægge Falklands – dermed øernes argentinske navn, Las Malvinas, fra den franske Malouins.

Nu uløseligt knyttet til fastlandet, er Saint-Malo den mest besøgte sted i Bretagne, takket være mere til dens fremragende gamle citadelle end til ferry terminal, der er gemt i havnen bag.Fra uden for vægge, værdig Anlæget af den gamle by virker måske agterstavn og uhyggelig, men målestedet ind i gaderne inden for murene bringer dig til en travl, livlig og meget characterful by, pakket med hoteller, restauranter, barer og butikker.Selvom sommeren folkemængderne kan være undertrykkende, en spadseretur oven på voldene bør gendanne din ligevægt og tilstedeværelsen af store, rene strande højre på byens dørtrin er en stor bonus, hvis du rejser med børn i blår.At skulle tilbringe en nat her før eller efter en færge passage er en positiv fornøjelse – så længe du tage den ulejlighed at reservere overnatning i forvejen.

På grund af begrænsninger af rummet, har bygninger inden for murene tendens til at være højere-anledning end du måske havde forventet.Antikke som de ser, de er næsten fuldstændig rekonstrueret; følge det to-ugers bombardement, som tvang den tyske kapitulation i 1944, 80 procent af byen måtte være kærligt og netop genopbyggede, sten ved sten.De smalle baner kan vises dystre, endda grumme Beneath grå himmel, men i høj sommer eller ved solnedgang bliver de lyse og næsten unreal.I hvert fald kan du altid overflade på voldene – først rejst i det fjortende århundrede – at nyde vidunderlige, all-round visninger.

Besøgende attraktioner i Saint-Malo

Foruden den fremtrædende Grande Porte er citadelle vigtigste indgangen Porte St-Vincent.Til højre er byens slot, som huser Musée de la Ville (April–Sept daglige 10am–12.30 pm & 2–6pm; Oct–March dagligt undtagen Mon 10am–noon & 2–6pm; €4.40). Museet er noget af en lovsang ros til den "uhyrligt velstand" nyder godt af Saint-Malo under sine dage i piratkopiering, kolonialisme og slavehandel.Klatring 169 trin i slottet Behold, du prøvet at passere en fascinerende blanding af kort, diagrammer og udstiller – nedkøling handbills fra den nazistiske besættelse af den "infernal machine" bruges af engelske for at sprænge porten i 1693 og barbarisk fire ben chausse-trappes (en form for tidlig version af pigtråd), kastet af pirater onto dæk af skibe, bordede for at bedøve deres besætninger regnskaber.

Du kan passere under voldene på flere punkter at nå frem til den åbne shore, hvor en enorm strand strækker væk øst ud over den snarere uden særlige træk resort-forstad til Paramé. Når strømmen er lav, det er sikkert at gå til de små ø Grand være – gåtur er så populært, at sommetider du selv skal kø for at få onto korte dæmningsvejen.Højtidelige advarsler bogføres af farerne ved forsøg på at vende tilbage fra øen, når strømmen er steget for langt – Hvis du er fanget dér, der du skal bo.Øen "syne" er tomb of nineteenth-century forfatter-politikeren Chateaubriand (1768–1848), som blev beskrevet af Marx som "den mest klassiske inkarnation af franske vanité... falsk dybsindighed, byzantinske overdrivelse, følelsesmæssige coquetry... en aldrig-før-set miskmask af løgne".

Landkreis St-Servan inden for gåafstand langs corniche syd for citadelle, blev byens oprindelige afregning, konverteret til kristendommen ved St Malou (eller Maclou) i det sjette århundrede; i det tolvte århundrede flyttede byens borgere senere, uigennemtrængelige øen nu kaldes Saint-Malo.St-Servan kurver runde flere små indsugningstragterne og strande til ansigt floden.Det domineres af den særprægede Tour Solidor, som består af tre sammenkædede tårne bygget i 1382 og i tværsnit ser ligesom en ace klubber.Oprindeligt kendt i Breton som Steir Dor, eller "gate af floden", den besidder nu et museum for Kap Horn clipper skibe, åbne for 90-minutters guidede besøg (April–Sept daglige 10am–noon & 2–6pm; Oct–March dagligt undtagen Mon 10am–noon & 2–6pm; €4.50). De fleste af de store europæiske opdagelsesrejsende Stillehavet er omfattet, fra Magellan og fremefter, men naturligvis hovedvægten lægges på franske helte såsom Bougainville, som var ansvarlig for spredning anlægget flotte farvede bougainvillea rundt omkring på kloden.Ture kulminere med en fantastisk udsigt fra de øverste voldene.

Hvis du følger hovedvejen skyldige sydpå fra St-Servan, da tegn for spærreild de la Rance – eller tage bus # 5 fra gare SNCF – du får kommer til Grand akvariet, på en højt over byen rundkørsel (daglige: April–June & Sept 10am–7pm; Juli 9.30am–8pm; Aug 9.30am–10pm; Oct–March 10am–6.30 pm – Bemærk, at disse timer er variable; €12, under 18s €9; tel 02.99.21.19.07; www.aquarium-st-malo.com). Postmoderne akvariet selv kan være en smule ubegribeligt først, men once you get hænger af det er det en underholdende sted hvor du enten kan lære interessante fakta om slimede monsters of the deep eller blot trække sig ansigter tilbage på dem.Sine otte særskilte fisk kampvogne indeholder én formet så besøgende stå i hullet i midten som myriade fisk whirl omkring dem.Saint-Malo rent faktisk har en anden akvarium, logisk nok navngivet Petit akvariet, angivet i væggene i den gamle by, men dette er langt overlegen.

Til sidste minut shopping, St-Malo citadelle indeholder et par specialister, men opkøb enhver mængde sker bedst i Carrefour Lavprisvarehus nær akvariet i den sydlige udkant af byen.Der er markeder i både Saint-Malo (intern) og St-Servan på tirsdage og fredage og i Paramé på onsdage og lørdage.

 


Bedste tilgængelige St Malo færge billet prisgaranti

Bedste St Malo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Condor eller Brittany Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra St. Malo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte St Malo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt St Malo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke St Malo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte St Malo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende St Malo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra St. Malo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Saint-Malo og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her