Spodsbjerg færge

Spodsbjerg passagerskibe og færger

Spodsbjerg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Spodsbjerg til Puttgarden, Rostock og tjære.

Sammenlign alle tilgængelige Spodsbjerg færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Spodsbjerg bilen og passager færgen sejler til og fra Spodsbjerg, Puttgarden, Rostock og tjære med Scandlines eller Langelandstrafikken færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Spodsbjerg færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Spodsbjerg færger
Billet priser & reservationer


Bog Spodsbjerg færge billetter
med Scandlines eller Langelandstrafikken færgen sejler fra Spodsbjerg til Puttgarden, Rostock og tjære online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Spodsbjerg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Spodsbjerg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Spodsbjerg

Spodsbjerg  en lille idyllisk harbour by er beliggende på Langeland.Det er en gammel by, fiskeri på østkysten af Langeland.Med en idyllisk lidt fiskeri harbour, marina og en færge port, der forbinder med Lolland.

Spodsbjerg har kun øst modstående havnen på Langeland, og med 180 sovepladser er der altid masser af aktivitet ved havnen.Hvis du er interesseret i fornøjelse fiskeri, er nogle af landets bedste fiskeri pletter med en god strøm og en god mulighed for at fange din aftenmåltid her.

Spodsbjerg  er det perfekte sted for hele familien at tilbringe en ferie.Beliggende midt i Danmark midt i en grønneste øerne i landet og med en smuk havudsigt, byen tilbyder en lempelse af den højeste kaliber.Og med Novasol ferie huslejer, dit ophold i vores ferie udlejning er garanteret at være billige og komfortable 

Spodsbjerg er fredelige lille by, der har, uanset hvad du har brug for.En lille købmand med ekstra lang åbning bages timer og frisk brød hver morgen, en hyggelig restaurant, cykel og båd huslejer og talrige specialgrafit butikker.

Syd for byen ligger en børnevenlig strand og mod nord findes en stor læg & tage sø.Og hvis der er noget du ikke kan finde i byen, Rudkobing er kun et par kilometer væk.Du har kun selv skylden Hvis du ikke slappe mens du er her.

Krydstogt-færgen sejler tidligere Spodsbjerg (ingen sane person ville vil stoppe her!)

Færge Spodsbjerg-Tårs  forbinder de sydlige regioner i Danmark divideret med The Storebælt.Færgen fra Spodsbjerg på øen Langeland gør det muligt at tage en genvej fra Fyn til Lolland og Falster og yderligere til Zealand eller Tyskland.

Crossing The Storebælt fra Spodsbjerg til Tårs – eller den modsatte retning – tager ca. 45 minutter, og sker om bord på færgerne Odin Sydfyen (ovenfor) eller Frigg Sydfyen, der tilbyder timeløn service i dagtimerne hele år lang.Færgerne afvige både Spodsbjerg og Tårs til 15 minutter forbi timen.I sommeren 2012 forventes to nye færger til at gå i tjeneste mellem Spodsbjerg og Tårs.

Spodsbjerg-Tårs færgen er en vital del af Highway 9 mellem Odense på Fyn og Nykøbing Falster på Falster.Hovedvej 9 motorvej mellem Odense og Svendborg på Fyn, men fra Svendborg til Spodsbjerg på tværs af øer af Tåsinge og Langeland, Highway 9 er en to lane hovedvej med en masse af trafik, så forventer mindst 30 minutters køretid fra Svendborg til Spodsbjerg på Langeland

Adresse i ferry terminalen i Spodsbjerg:
LangelandsFærgen
Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg
5900 Rudkøbing

I byen vil du finde et supermarked med lange åbningstider og frisk-bages brød hver dag.


Bedst rådighed Spodsbjerg færge billet prisgaranti

Bedste Spodsbjerg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Scandlines eller Langelandstrafikken færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Spodsbjerg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Spodsbjerg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Spodsbjerg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Spodsbjerg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Spodsbjerg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Spodsbjerg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Spodsbjerg til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Spodsbjerg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her