Split færge

Split passagerskibe og færger

Opdele passager og færge billet bilpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Split til Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka og Sobra.

Sammenlign alle tilgængelige Split færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Split bilen og passager færgen sejler til og fra Split, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka og Sobra med går færge, blå linje færger eller Hurtigbåde billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Split færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Split færger
Billet priser & reservationer


Bog Split færge billetter
med går færge, blå linje færger eller Hurtigbåde færger, der sejler fra Split til Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka og Sobra online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Split passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Split færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Split

Split er en af de største cites i Kroatien, og er den største by på den Kroatien adriatiske kyst

Som den største kroatiske by på Adriaterhavskysten og en større transport hub, Split ('Spalato «på italiensk) er mere spændende end afslappende.Med en massiv port sende færger til de dalmatiske øer og ud over Split er en næsten obligatorisk stopper på et Dalmatiner besøg.

Selvom omgivet med apartment-blok boliger af stupefying ugliness, gør den bemærkelsesværdige Diocletian Palace (et verdensarv websted) et besøg i byen mere end umagen værd.

Går Ferries håndterer alle indenlandske bil færgedrift, fravige dokker omkring ferry terminalen mellem Ancona, Split og Hvar mens og Hurtigbåde har en fire timers forbindelse til Ancona og Pescara.

Split færger

Stigninger majestætiske katedralen omgivet af et virvar af marmor gader indeholdende butikker og virksomheder i centrum af byen, inden Diocletian's Palace, gamle mure.Det hele vestlige ende af byen er en langt, træbevoksede mountain park med strande nedenfor og spredningsveje ovenfor.Renoverede harbourside promenade foret med cafeer gør til en behagelig spadseretur, og de høje kystnære bjerge modstille blå Adriatic give en slående ramme, bedst værdsat som hovedet færge ind eller ud af porten.

Er den by af Split sig selv med sin monumentale af stigende interesse for turister.1.700-årige Diocletian's Palace - et monument enestående, blandt andre ting, af kendsgerning, at livet fortsætter med at gå på inden for dets mure.Det har været siden 1979 på listen UNESCO verdensarv, og er ry for at være det best-preserved eksempel på antikken perioden kejserlige paladser.Der er ingen andre antikken perioden kejserlige boliger, bygget før eller efter Diocletians palads i Split, der har bevaret deres oprindelige form i dette omfang.

Vigtigste synet i Split er Diocletian's palace.Diokletian-paladset i Split er en unik struktur fra the Later Roman Empire ved Michael Greenhalgh - byen Spalato, hvilket betyder "lille palads", blev grundlagt af kejser Diocletian; Han gjorde det sin egen bolig-sted, og bygget inden for en domstol og et palads, hvoraf de fleste del er blevet ødelagt.Men et par ting forbliver til denne dag, f.eks.den episkopale bopæl på byen og kirken St Domnus, i hvilke St Domnus ligger selv, og som var stedes den samme kejser Diocletian.Nedenunder magnetisek vaults, og at dække over byen i hele, og at opbygge sit palads og alle stalde af byen oven på disse vaults, som bruges til at være fængsler, i hvilket han brutalt begrænset de hellige, hvem han pint... Læs mere

Split Museum s:

Split arkæologiske Museum - Kroatien 
Museum kroatisk arkæologiske monumenter 
SPLIT - City Museum i Split 
Split Etnografiske Museum
Af Split Cathedral finansforvaltning 
Indsamling af franciskaner kloster I Poljud - delt
Split kunstgalleri

Sammen med sommeren i Split (Split Festival) , en berømt kulturelle begivenhed, der er et stigende antal nye hændelser i Split at tiltrække turister til denne attraktive og indhold-pakket by.Sommer i Split bestemt skiller sig ud blandt kultur begivenheder, som har fået følgeskab af nye: gaden festivalen, programmet koncert i Diocletian kældre, Changing for Guard på peristyl med udseendet af Diocletian, nætter Diocletian og meget mere.

Alt dette efterfølges af en stigning i den hotel og gæstfrihed industri tilbud, som gør et ophold i Split og nyde dens indhold en interessant og behagelig oplevelse.

 


Bedst rådighed Split færge billet prisgaranti

Bedste Split færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færge, blå linje færger eller Hurtigbåde passager og bil-færger billetprisen til og fra Split.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Split færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Split færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Split færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Split Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Split færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Split til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Split og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her