Spetses færge

Spetses passagerskibe og færger

Spetses passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Spetses Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Porto Heli.

Sammenlign alle tilgængelige Spetses færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Spetses bilen og passager færgen sejler til og fra Spetses, Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Porto Heli med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Spetses færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Spetses færger
Billet priser & reservationer


Bog Spetses færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Spetses Kambos, Hydra, Piræus, Poros og Porto Heli online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Spetses passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Spetses færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Spetses

Spetses er en lille fyr træbevoksede ø, der har vist sig for at være populære med engelsk turister i mange år.Det kan nås via daglige færger fra den athenske Piræus havn, eller ved at tage en vand taxa fra den nærliggende landsby Orrefors på det græske fastland.Der er for øjeblikket et begrænset forbud mod anvendelse af personbiler på øen.

Spetses by, undertiden kaldet Dapia efter navnet på dens havn, er den kun betydelige bosættelse på øen.Med manglen private biler emmer byen en mere afslappet atmosfære end kan findes på mange andre øer.Hest og fælder, der kører frem og tilbage langs fronten vand tilføjer kun til en følelse af at dette kunne være et godt sted at blot lægge tilbage og slappe af.

Ud over den vigtigste firkant, det er på mange måder ikke den smukkeste af græske byer, men det huser stadig mange smukke gamle palæer.Omkring den gamle harbour kan findes den sædvanlige blanding af Taverner og barer, men da udvej er også meget populær med nogle af mere godt at gøre athenerne, som ejer villaer på øen, priser kan være højere end du normalt ville forvente at skulle betale på den gennemsnitlige græske ø.

Spetses Ferry Port
Introduktion til Spetses

Den foretrukne metode transporttid fra Athen til Spetses er ad søvejen fra havnen i Piræus.I højsæsonen flere kun passager-hydrofoils og katamaraner af Hellenic Seaways afvige til havnen i Piræus dagligt, anløber den øerne Poros, Hydra og Spetses samt fastlandet havnene Kambos og Porto Heli på Peloponnes.Afhængigt af anløbe de havne er turen varighed fra Piræus til Spetses mellem 1 time 45 minutter og 3 timer 15 minutter.Passager billetter – omkostninger €35 enkeltbillet.

Dagligt færgen hyperlinks Spetses til Piræus (4, 5 timer) via Hydra (1 time), Poros (2 timer) og Aegina (3 timer). I sommer nå taxa-bådene Orrefors i Peloponnes i 10 minutter.En færge effectuates den samme tur hver dag på 7.15 am, 10 am, 1 pm og 4.30 pm.

Ni daglige Flying delfiner (hydrofoilbåd færger) sammenkæde Spetses til Piræus (2,5 timer), via Hydra (30 minutter) og Poros (70 minutter). I højsæsonen (fra juli indtil begyndelsen af September) opererer daglige tjenesteydelser til Leonidio (1 time) og Monemvasia (1,5 timer) i Peloponnes.Vinter ser en væsentlig reduktion i tjeneste med kun fire hydrofoils dagligt.Disse er underlagt aflysninger når vejret slår nasty.

Kun regelmæssig færgen bærer motorcykler og cykler til Spetses.Private biler er ikke officielt tilladt på øen.

At gøre i Spetses 

Festlighederne af Panaghia Armata er højdepunktet i sommersæsonen på Spetses, tiltrække så mange som 40.000 besøgende, og kulminerede i re-enectment af en 1822 søslag mellem de græske styrker og den tyrkiske Armada.Vis omfatter et angreb på den tyrkiske flagskib med en græsk ild-båd, som indtægtsførsel en fascinerende Vis af fyrværkeri i havnen af Spetses byen.Ugelang festlighederne kulminere på den anden weekend af September hvert år, og også omfatte koncerter og andre kulturarrangementer.En særlig masse er afholdt i den kirke af Panaghia Armata i den gamle Harbour og på Aghios Nikolaos, Metropol af øen.

Påske  er også en meget populær tid til besøger øen.Holy Week traditioner er kærligt videregivet fra generation til generation, med højlys bliver langfredag massen, hvor begravelse processioner fra alle Sogne konvergerer på Spetses by for en endelige open-air masse og lørdag midnat festlighederne af opstandelse med fyrværkeri (før alle vender hjem til den traditionelle fest herpå varemærker af en 40 dages hurtig). Indkvartering i de påske og Armata weekender kan være umuligt at finde, medmindre reserveret godt i forvejen.

Palæer på vejen til den gamle Harbour

Fyr på gamle Harbour headlandA gåtur til det gamle Harbor betragtes et must for besøgende til øen.Kystnære vejen er lukket for køretøjer om aftenen i sommersæsonen, gør det en behagelig fremtræden hele vejen fra Spetses Town, forbi nogle af de mest spektakulære palæer og på marina med alle de Luksus yachter og krydsere af de rigere ferierende athenerne, hele vejen til den lille churche Panaghia Armata og Lighhouse--en af de første skal bygges i Grækenland, i 1837, og stadig i brug.I et adstadigt tempo bør ikke gåtur fra den nye Dapia harbor midt byen til den gamle Harbor tage mere en halv time hver vej.Cafeer, barer og restauranter bugne i det gamle Harbor.


Strande

Nogle af de bedste strande kan nås via bådene der forlader havnen hver morgen under feriesæsonen.

Den bedste strand på øen er normalt anses for at være Agia Anargiri på den modsatte side af øen fra den største by, her er der et par gode Taverner og vandsport i højsæsonen.Havet indgangen til Bekiris CaveThe øens mest populære strande er Aghioi Anargyroi og Ajia Paraskevi, på den vestlige side af øen.En bus og turist bådene køre dagligt fra Spetses by i sommersæsonen.En acceptabel, hvis noget touristy, selvbetjenings restaurant opererer i sæson i Aghioi Anargyroi.

Bekiris Cave ved Aghioi Anargyroi, komplet med sin egen sandstrand, er en must-see.Adgang er overland fra den nordlige kant af Aghioi Anargyroi stranden, ellers du kan svømme inde gennem en meget lav åbning.Cave fungerede som et skjulested for kvinder og børn under tyrkiske angreb på øen.

Meget maleriske Zogeria stranden, i den nordlige udkant af øen, serveres også af turist skibe fra øen og kan prale af en restaurant, tjener sine specialgrafit af kylling i tomat sauce med spaghetti eller chips.

Andre strande på øen, som Xylokeriza, Ligoneri og Vrellos er kun tilgængelig ved privat transport (motorcykler eller cykler) eller med meget dyre havet taxier.

 


Bedst rådighed Spetses færge billet prisgaranti

Bedste Spetses færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Spetses.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Spetses færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Spetses billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Spetses bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Spetses Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Spetses færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Spetses til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Spetses og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her