Sobra færge

Sobra passager- og færger

Sobra passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sobra til Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split og Stari Grad.

Sammenlign alle tilgængelige Sobra færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Sobra bilen og passager færgen sejler til og fra Sobra, Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split og Stari Grad med går færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Sobra færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sobra Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Sobra færge billetter
med går færgen linje for færger sejler fra Sobra til Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split og Stari Grad online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sobra passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sobra færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Sobra

Sobra er en lille bugt på Mljet ø, der bruges som fiskeri harbour til nærliggende Babino Polje, som Babino Polje ikke må være placeret på havets kyster.

Sobra er den vigtigste indførselsstedet til Mljet Ø med året rundt daglige bil færger til Dubrovnik og sommer-færger til Prapratno på den Peljesac halvø.

Fra Sobra er det let at nå frem til Pomena og Polace, indgangspunkter til Mljet National Park (29 km) og Saplunara (16 km). 

Selvom der ikke er meget for seværdigheder eller aktiviteter i Sobra, er der roligt rytmen i livet i en fiskerby.Landsbyen strækker sig langs en harbour og indeholder et par restauranter og et marked.Bakke fra landsbyen er der en kystvandsstrækning huser at tilbud værelser og lejligheder til leje.

Vær opmærksom på at færge havn af Sobra er ca. 2 km fra landsbyen Sobra.

Sobra Ferry Terminal

Der er ingen strande per se, men du kan let svømme fra klipperne langs kysten.Selvom ingen steder nær som glamourøse som Dubrovnik er priserne en brøkdel af dem i Kroatiens mest berømte udvej.Du kan endda gøre Sobra en base og tage morgen færgen til Dubrovnik for en halv dags tur.

I løbet af hele året Sobra er tilsluttet ved færgen withDubrovnik, og i løbet af sommeren også med Prapratno på Peljesac halvøen, hvilket gør det et Maritim transport center af øen.Fra Sobre er meget let at komme til Saplunara (16 km) og Pomena og Polače (29 km), indgangspunkter til National Park Mljet.

Øen Mljet "Pearl af the Adriaterhavet," hvor mange rank som en af de 10 mest smukke øer i verden, som digteren sagde, "hvor loveliness karakter skabte alle ting bedre end menneskers færdigheder". Mljet er kendt for sine kulturelle og historiske monumenter og antikke legender, det er en ø med især rent vand og mest levende Middelhavsområdet plantevækst, rige undersøiske verden og sandede bugte.

Park Mljet er beliggende i den nordvestlige del af øen.Nationalpark Mljet er beliggende i den nordvestlige del af øen.Der er to smukke salt søer, som er dækket med pine træer og islet af Sv.Mary i hjertet af store søen hvor et Benediktiner kloster fra det tolvte århundrede er beliggende.

Booke overnatning, tage en pause fra støj og bymiljøet rush og virkelig Fordyb dig i historien fortalt af øen Mljet.

 


Bedst rådighed Sobra færge billet prisgaranti

Bedste Sobra færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Sobra.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Sobra færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sobra færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Sobra færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sobra Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sobra færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sobra til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Sobra og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her