Skopelos færge

Skopelos (Glossa) passagerskibe og færger

Skopelos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Skopelos Alónissos, Skiathos og Volos.

Sammenlign alle tilgængelige Skopelos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Skopelos bilen og passager færgen sejler til og fra Skopelos, Alónissos, Skiathos og Volos med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Skopelos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Skopelos (Glossa) færger
Billet priser & reservationer


Bog Skopelos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Skopelos Alónissos, Skiathos og Volos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Skopelos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Skopelos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Skopelos

Skopelos kan kun nås fra fastlandet med færge fra Volos, 61 nm fra den harbor af Agios Konstantinos (beliggende i amtet Fthiotidos) og 120 nm fra Thessaloniki.

Skopelos har tre havne : Ene på Skopelos, Loutraki (også harbor af Glossa) og Agnontas (bruges når stærke nord vinde hindre tilgangen til harbor af Skopelos byen). 

Færgerne at gå til Skopelos afvige fra Thessaloniki, nordlige Grækenland (7 timer), Agios Konstantinos, Midtgrækenland (3 timer) og Volos (ca 2 timer). 

Skopelos også hænger sammen med andre øer med færge som Skiathos (1 time), Alónissos (1 time), Ios (9 timer), Syros (6 timer), Naxos (12 timer), Paros (10 timer), Santorini (19 timer) og Heraklion, Crete (22 timer).

Skopelos hænger ud over konventionelle færger, også med hydrofoils lukke destinationer, som Skiathos (30 minutter), Alónissos (30 minutter), Agios Konstantinos (45 minutter) og Volos (1 time).

Skopelos Ferry Port

Skopelos er den største ø i de nordlige Sporader øer . Øen ligger øst for fastlandet Grækenland, nordøst for øen Évvia og er en del af præfekturet Magnesias i periferien Thessalien.

Skopelos er også navnet på de vigtigste havn (Glossa) og kommunale midt på øen.De andre Fællesskabers af øen er Glossa og Neo Klima (Emerald). Med et areal på 95 km² Skopelos er lidt større end Mykonos (85 km²) og Santorini (73 km²). Den nærmeste beboede øer er Skiathos mod vest og Alónissos mod øst.

En af de grønneste øer i det Ægæiske Hav, Skopelos har en bred vifte af blomster, træer og buske.Den lokale vegetation består hovedsagelig af skove i Aleppo Pines, Kermes Oaks, en lille skov Holm Oaks, frugttræer og olivenlunde.

Skopelos har udmærkede strande. Den sydvestlige side af øen har sandstrande med rolige farvande.Vinden leveres oftest i fra nord og også havet tendens til at være lidt besværlige mod nord.

Går med uret rundt om øen, er de vigtigste destinationer for solen-svømme-og-sandet asylansøgeren: 

  • Staphylos Small sandy beach med et par grundlæggende omklædningsrum og en lille snack bar.Kan være overfyldt.
  • Agnondas små badestrand, ikke meget udviklet, med en lille løsning med butikker mv.
  • Limnonari med Milia, den bedste strand på øen.Get off bussen på Agnondas og gåtur langs vejen gennem Agnondas i samme retning bussen gik til ca. ti minutter indtil du læse udgangen af en hårnål slå, hvor der er iøjnefaldende skilte påpege måde at Limnonari.Omkring tyve minutters gang langs denne sti løgne Limnonari; Du kan ikke se stranden, indtil du er næsten der.Limnonari er ikke meget udviklet men har én meget grundlæggende taverna.
  • Panormos et fremragende dybe beach og den mest bebyggede af øens beach resorts, med talrige Taverner og hoteller.
  • Milia fremragende grusstrande strand med en beach bar og et par enkle Taverner og hoteller.

Øen har mere end 360 kirker og kapeller . De fleste er lukkede gennem år undtagen festdag af hvem eller uanset kirken har været dedikeret.De fleste er blevet bygget privat.Den ældste eksisterende kirkelige struktur er basilikaen i Agios Athanasios bygget i the 11th century og placeret i området Kastro.

Folklore Museum af Skopelos er beliggende i en traditionel bygning, doneret til kommune Skopelos af Nickolaides familie, Museum of folkemusik Art udviser nogle af de fineste færdige arbejde foretaget i løbet af den sidste del af 1800 og gennem det meste af det tyvende århundrede.


Bedst rådighed Skopelos færge billet prisgaranti

Bedste Skopelos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Skopelos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Skopelos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Skopelos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Skopelos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Skopelos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Skopelos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Skopelos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Skopelos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her