Skiathos færge

Skiathos passagerskibe og færger

Skiathos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Skiathos til Agios Constantinos, Alónissos, Glossa og Volos.

Sammenlign alle tilgængelige Skiathos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Skiathos bilen og passager færgen sejler til og fra Skiathos, Agios Constantinos, Alónissos, Glossa og Volos med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Skiathos færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Skiathos færger
Billet priser & reservationer


Bog Skiathos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Skiathos til Agios Constantinos, Alónissos, Glossa og Volos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Skiathos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Skiathos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Skiathos

Skiathos er den mest udviklede Sporades Ø fra synspunkt touristy faciliteter og tilbyder god service, infrastrukturer og organisationer.

Selv om turisme er et nylig fænomen i Skiathos, det har udvidet meget hurtigt og kommercialiseringen af den lille ø er nu næsten nået dem på øer som Santorini, Korfu, Mykonos og Rhodos.

Øen er berømt for sine smukke endlessand sandede strande bordede ved tætte og søfartsby fyrreskove, kommer til krystallinsk farvande.

Ferie i Skiathos er ideelt for dem, der elsker spændende natteliv, shopping, overfyldte strande, sjovt og underholdning.For den besøgende søger et traditionelt og "Græsk" sted at nyde roligt helligdage, bliver de andre Sporades en bedre destination.

Ikke desto mindre imponerende overfyldt Skiathos og tunge touristy atmosfæren skabe en scene lidt kunstige tage ikke væk øens skønhed.

Skiathos Ferry Port
At se I Skiathos
  • Kastro - websted af middelalderlige centrum af øen.Opgivet i 19 århundrede.
  • Alexandros Papadiamantis hus - Alexandros Papadiamantis (1851-1911) var en forfatter.Han skrev over 100 romaner hovedsagelig baseret på øen liv 
At gøre i Skiathos

Der er en god række strande på Skiathos med over 60 i alt.Den sydlige side af øen har sandstrande med rolige farvande.Strandene i nord er mindre overfyldte.Vinden leveres oftest i fra nord og også havet tendens til at være lidt besværlige mod nord.

  • Koukounaries.Dækket med paraply pines er den mest berømte strand på øen.
  • Lalaria.Beach kun tilgængelig ved daglige bådene, krystalklart vand og store sten på kysten.
  • Store bananer.Er stranden ud for Koukounaries for unge mennesker. 
  • Små bananer.Ved siden af Big bananer er en naturist strand.
  • Asselinos.Store og rolige uudviklet strand.
  • Kanapitsa.Fantastisk strand, vandsport og en nice taverna.
Introduktion til Skiathos 

Skiathos ikke er direkte knyttet til Piræus ved færgen.Den er knyttet til Volos, Agios Constantinos og Thessaloniki ved normale færger og nogle hydrofoils.Skiathos er også forbundet med nogle Cyclades øer, de øvrige Sporades og Heraklion, Crete.

Skiathos  kan nås med enten færge (3-4 daglige - 3 timer) eller hydrofoilbåd (75 min.) fra Volos eller Ag.Konstandinos.Der er også en eller to færger en uge fra Kimi (5 timer).

 


Bedst rådighed Skiathos færge billet prisgaranti

Bedste Skiathos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Skiathos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Skiathos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Skiathos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Skiathos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Skiathos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Skiathos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Skiathos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Skiathos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her