Sikinos færge

Sikinos passager- og færger

Sikinos passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sikinos til Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Syros og Thirassia.

Sammenlign alle tilgængelige Sikinos færgen billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Sikinos bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Sikinos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Syros og Thirassia med ANEK færgen linjer eller linjer, LANE Sea ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Sikinos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sikinos Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Sikinos færge billetter
med ANEK færgen linjer eller LANE Sea Lines færger, der sejler fra Sikinos til Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Syros og Thirassia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sikinos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sikinos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Sikinos

Sikinos rent faktisk anses for at være en af de smukkeste øer i Kykladerne.

Der er kun tre bosættelser, port Alopronia og landsbyerne Hora og Kastro, består hovedstaden bakketop.Sikinos er en blanding af sten palæer, smalle stræder, hvidkalkede huse og maleriske vindmøller.Strandene er anstændigt, og det har et swooping landskab af terrasseret bakker og bjerge.Sikinos har hovedsagelig en traditionel karakter.

Kastro selv er det sted, du ikke må forpasse.Kastro er et charmerende sted med snoede gange og dejlige gamle huse, strålende hvid i solen.Dens hjerte er kirke Pantanassa, men det er ikke den eneste kirke.Der er også den befæstede Moni Zoodohou Pigis, står på et bjerg ovenfor byen.Deserterede siden 1834, ligner det et slot, som det er omsluttet af en mur og dominerer fra toppen af en klippe.

Sikinos Ferry Port

Fra Piræus er der planlagt færger til Sikinos hele året.Turen varer cirka 8 timer og 15 minutter.I løbet af sommeren Sikinos hænger ved færger og hastighed-bådene til de fleste af de ægæiske øer, men med kun 300 permanente indbyggere Forvent ikke Sikinos til at være en travl turist procesorienteret øen..

Dette kan også skyldes de relativt fattige færge forbindelser fra de andre øer.Nogle færger sejl ved fra nabolandene Folégandros og Íos uden stop på trods af, at porten - Aloprónia - har en god by strand med tamerisks og rene sand og der er et stort antal værelser for turister at leje.

Sikinos har et tørt, Skrub landskab, minder meget om Folégandros, men ikke så barske og en mærkbar undladelse.Der er ingen kirker genoptog den så almindelige hillside på andre øer.Gejstlige er dog ofte set chatter til parishoners i Taverner, måske som resultat.Grøn og fløde bussen kører hyppigt mellem havnen og den kun andre bosættelse på øen - Kastro-Hora som Sadler bjerget på nordkysten.

Hora til venstre er helt boligområder med en masse re-furbishment finder sted.Mens Kastro til højre er den mere kommerciel side.En behagelig firkant indeholdende en kirke omgivet af Palmer og et mindesmærke kan findes af nationalbank.Yderligere udforskning af de snoede baner afslører en række mini-markeder, meget traditionelle kafenio og kun færge billet kontoret.Hvis du ikke har opfyldt en grumpy græske endnu du vil snart Hvis du dod ikke bestille dine færge billetter på forhånd! 

For drikkevarer Platía Bar er pænt monteret og satelite t.v bringer du fast tilbage i det enogtyvende århundrede, men er svigtet af priserne.Kroning bakken er den fremragende Kastro indeholdende nogle interessante ruiner og et komplet med Klokketårnet temmelig lille kapel.

Kun andre reelle udflugten på Sikinos er det romerske mausoleum kommer kirke ved Episkopí, 4 km vest for Kastro-Hora.

Formelt kaldet Iroön denne ulige bygning er nået uslebne vejtransport (en fuldføre spild af penge, fordi en anstændig sti ville har tilstrækkeligt) som repareres ved bussen en gang om dagen.

Hvis du agter på besøger Sørg for, at fortælle du busdriver fordi han kun vil gøre turen, hvis der er tilstrækkelig numre.Det er værd at gåtur imidlertid blot for at se den mærkelige arkitektur og det tilrådes ikke at stå på the stones umiddelbart foran bygningen, som udgør et submerged værelse tag.

Sikinos er en charmerende ø med meget gæstfri beboere.Hvis du er en lone rejsende, der er tilfredse med din egen virksomhed eller et ligesindede par gerne væk, mens timer ikke at gøre noget kunne så Sikinos være lige billetten.Men det kan være alt for rolige for nogle.


Bedst rådighed Sikinos færge billet prisgaranti

Bedste Sikinos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK færgen linjer eller linjer, LANE havet passager og bil-færger billetprisen til og fra Sikinos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Sikinos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Sikinos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere færgen Sikinos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sikinos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sikinos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sikinos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Sikinos og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her