Sifnos færge

Sifnos passagerskibe og færger

Sifnos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sifnos Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini og Serifos.

Sammenlign alle tilgængelige Sifnos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Sifnos bilen og passager færgen sejler til og fra Sifnos, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini og Serifos med det Ægæiske Hav hastighed linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Sifnos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sifnos færger
Billet priser & reservationer


Bog Sifnos færge billetter
med det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Sifnos Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini og Serifos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sifnos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sifnos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Sifnos

Sifnos er en stort set beskedne lille ø et eller andet sted i det sydvestlige hjørne af det Ægæiske Hav, og det er meget populær med græske ferierende, der flok til den i August at nyde sit ry som billig og uberørt måned.

Sifnos har ikke en lufthavn; Derfor bording en færge fra Piræus er den eneste måde at komme dertil.Både "hurtigt" færger og traditionelle tjene øen med daglige kald til port Kamares.De fleste af disse færger gør flere stop på vej til Sifnos eller tilbage.Anløbe andre havne på samme rute omfatter normalt de nærliggende øer Kythnos, Serifos og Milos.

Sifnos  er en ø med et typisk Cycladic landskab ved første øjekast, men berøring af dets indbyggere gennem historie har skænket et strejf af individualitet på dens arkitektur.Sifnos er en sol-bages rocky masse af jorden, som elevatorer selve brat fra dyb blå vandet i det Ægæiske Hav, udbød langvejs fra, men når du traverse sin lille byer, entydigt lervarer kunsten at dekorere haverne og skorstene pryde en følelse af varme i atmosfæren.

Sifinos Ferry Port
Mens kystnære omridset af Sifnos er typisk golde, dets interiør er overraskende frodige (som frodige, som kunne være en Cycladic ø) med vegetation, giver landskabet en blød visuelle appel.Små hvide isolerede kirker og villaer tillade sollys til afvisningsprocent problemfrit off hvide vægge, før det bliver absorberet i ydmyge olivenlund bladene.

Visse byerne Sifnos har udviklet til at rumme turisterne (ligesom Kamares, Platys Gialos og Vathi), mens andre dem, ligesom Kastro, forblevet uberørte og smukke.Mellem disse to yderpunkter, Apollonia og Faros har udviklet sig i en tilstand, der finder til besøgende uden at miste sin værdighed.

Den vigtigste havn Sifnos er byen Kamares, har udviklet til at rumme en overflod af små hoteller og lejligheder til leje.Arkitekturen i alle disse nyligt konstruerede bygninger har tilpasset til cubist Cycladic stil, mens antallet af tilgængelige logi er befordrende for god tilgængelighed og rimelige priser.

Nogle af højdepunkterne i vores tur medtaget vores besøg i byen Kastro, svømning på flere strande omkring Sifnos, dinning på Faros, og spadseretur i Apollonia gader.

Besøger Kastro på østkysten af Sifnos på en klart aften ved sundown var ligesom stepping tilbage i tiden.Smalle gågader vinden omkring middelalderlige husene fører besøgende gennem flere archways og en høj vind-fejede promenade over havet.Visningen fra denne østlige ende af byen er betagende med bred kuplen af det Ægæiske Hav bliver præget af syv Martyrernes lille kirke.

Svømning til et af de talrige strande rundt om øen er en glæde, som man kan altid finde en rolig stedet enten i Faros, Vlyho eller Fasolou.Andre nice strande omfatter mere overrandt dem, Platis Gialos, i Vathy eller Kamares.

Alle byer komme i live i en tilbagelænet måde, når solen går ned og kun om hvert enkelt restaurant på øen er fyldt til kapacitet.På samme tid slå de trendy barer af Apollonia lysene inviterer dem, som ascend for at slentre omkring dens fodgængere hovedgaden.

Introduktion til Sifinos

Under sommertiden, er Sifnos forbundet af kystnære navigation med Piræus og øerne i linjen i Milos dayly ved speedbåde og konventionelle færger.Varighed af den første fangstrejse ved en konventionel bilfærge er fem timer og ved speedbåde omkring tre timer.

Sifinos er også forbundet af kystnære navigation med mange øer af Cyclades (Paros, Syros, Santorini, Andros, Folegandros m.m.) og Kreta Milos.Under resten af året, er hyppigheden af havet transport dannet efter sæsonen.

Hvis du søger efter den perfekte græske ø med en balance mellem smukke strande, natteliv, hvid Cycladic landsbyer, lav-impact turisme og måske bedste fødevarer i Kykladerne, se derefter videre end Sifnos.

 


Bedst rådighed Sifnos færge billet prisgaranti

Bedste Sifnos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Sifnos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sifnos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Sifnos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Sifnos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sifnos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sifnos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sifnos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Sifnos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her