Sète færge

Sète passagerskibe og færger

Sète passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sète til Nador, Tanger Med og Genova.

Sammenlign alle tilgængelige Sète færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Sète bilen og passager færgen sejler til og fra Sète, Nador, Tanger Med og Genova med Comarit Comanav billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Sète færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sète færger
Billet priser & reservationer


Bog Sète færge billetter
med Comarit Comanav færger, der sejler fra Sète til Nador, Tanger Med og Genova online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sète passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sète færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Sète

Sete ligger i Sydfrankrig, på Middelhavskysten, i departementet Herault og området Languedoc-Roussillon.

Charmen af Sète er i ubesværet energi at exumes fra kanalen, havet, gader, restauranter.

Du kan gåtur og oplev fiskerbåde, travlt med deres last, walk og finde en restaurant at spise og se, selv i den relative cool dybeste vinter.Det forekommer der er en varme her, måske på grund af dens kosmopolitisk følelse af skibe fra havne langt væk eller fra de unge kommer fra neary university byen Montpellier.

Det er som en fiskerihavn blevet Frankrigs største fiskerihavn på Middelhavet, selv om det er den ellevte største havn så vidt tonnage (3.6 millioner tons 2005). I de indre farvande af kystsøen de Thau - er østers og muslinger gård fiskeri konge.

Sete, Frankrig

Turistattraktioner I Sete

Sete byen falder i to dele - den lave by, med havn og kryds-krydset af kanaler og broer; og den høje by på Mont St Clair.I lav byen, harbour front husene, kanaler og fiskeriaktiviteten selv er de vigtigste attraktioner, sammen med dejlige «landsbyen inden for en by» - Pointe Courte sektoren.

Sète  ligger ved foden af Mount St.Clair (175 meter over havets), mellem Gulf Thau og Middelhavet, og en række økonomiske og turistaktiviteter (strandene) har udviklet i årenes.Sète er ikke blot en havn by, men en by med et meget aktive kulturelle liv, udvidet af tilstedeværelsen af flere interessante museer og vigtigt kirker.

Paul Valery Museum, Sete
Et besøg i Sète kan begynde med Paul Valery museet på Mount St.Clair (på havet forsiden ved siden af kirkegården, fejret af Paul Valery), hvorfra kan du også nyde en ekstraordinær panoramaudsigt.I den faste samling af Paul Valery Museum findes værker af forskellige vigtige nutidige kunstnere herunder Maurice Sarthou, Robert Combas, Francois Desnoyer, Hervé Di Rosa, Albert Marquet og Henry Matisse (La religieuse portugaise). På første sal er et hele room dedikeret til Paul Valery, født i Sète (1871-1945), med håndskrifter, akvarel malerier og sjældne udgaver af nogle af hans arbejde.Værelset helliget malere 1700 og nittende århundrede med værker af flere franske og italienske kunstnere er også meget interessant.

Kapel i Notre-Dame-De-La-Salette
Kapel i Notre-Dame-De-La-Salette står på Mount St.Clair, bygget på webstedet af en antikke fæstning bygget af Louis XIII.Kirke, indviet i 1864, har temmelig nylige freskomalerier (ved Bringuier fra Annecy), og malet med reelle færdighed. kunstneren med held har fortolket de hellige scener med ekstreme delikatesse, og freskomalerier miste noget at klassisk middelalderlige frescose i deres intensitet.

Sete regionale center for Samtidskunst
For dem, der nyder Samtidskunst, anbefaler vi et besøg i det regionale center for Contemporary Art på Rue aspirantstater-Hebert, et åbent for unge kunstnere udnytte de mest varierede og nyskabende teknikker til Samtidskunst f.eks. anlæg og videoer forum.Gå ikke glip af den ' George Brassen plads: en plads til en digter «-en teknologi plads dedikeret til den berømte sanger sang-forfatter af Sete, med ikke-udgivne fotografier, manuskripter, og høre den hele diskografi fra 1952 til 1976.Besøgende er udstyret med en personlig stereo for at følge historien og sange af Brassen på en helt moderne og usædvanlig måde.Museet er åben hele året.

International Museum for fattige kunst
En anden interessant museum i Sète er det internationale Museum af "fattige kunst", Hervé di Rosa og Bernard Beluc, som er indsamlet daglige objekter, der er blevet forladt, fordi de blev betragtet som ubrugelig opfindelse: legetøj, trading cards, blomst kurvene og andre elementer, som ifølge grundlæggerne, selvom de ikke længere har praktisk brug "vække æstetisk nydelse'.Museet indeholder også midlertidige udstillinger, undertiden relateret til personligheder eg i 2001 en sektion var afsat til Elvis Presley og i 2008 var helliget Graffiti, og involveret mange nutidige kunstnere.

Andre Sete, Frankrig højdepunkter
Sète, i en fremragende geografiske position, er en fornøjelig by at besøge i alle sæsoner.Efter besøget i Mount St.Clair, Følg 'Haute-ruten', fører til en karakteristiske og historiske by, pier 'Saint Louis', hvorfra der er en nice visning af den gamle fyr, på hvilket er anført nogle vers af Paul Valery.Udøver du kan beundre kirke Sète, omkring hvilke er de» Quartier Haute «, som en gang var beboet af italienske fiskere, og det er nu hjem hovedsagelig til kunstnere, der her har åbnet deres ateliers.Derfra du nå den såkaldte Old Port med dens smalle gader og kanaler og synet af fartøjerne og offentligt møde placerer.

I sommer, for dem, der elsker havet og solen, vil de finde de smukke strande Lazaret, "Corniche" og Villeroy ikke langt fra byen.I de mange lokale restauranter turister kan smage de typiske retter i regionen, især fiske specialiteter: østers, muslinger og sandmuslinger, stegte tiarmede "rouille" og den berømte "Tiella" af Sète, starter måske med en lokal aperitif, Noilly Prat, og derefter med nogle vin skal ledsage fiskene, som for eksempel hvide vine af Listel.

Et automatiseret lidt tog tour af Sete er tilgængelige.Båd ture langs kysten er også tilgængelige, og en usædvanlig side-udflugt kan gøres fra Sete ud mod kystsøen de Thau i et glas-bund båd at se muslinge- og østersopdrætterne dyrkningen.

 


Bedst rådighed Sète færge billet prisgaranti

Bedste Sète færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Comarit Comanav passager og bil-færger billetprisen til og fra Sète.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sète færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sète færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Sète færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sète Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sète færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sète til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Sète og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her