Serifos færge

Serifos passagerskibe og færger

Serifos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Serifos Folegandros, Kimolos, Milos, Piræus og Sifnos.

Sammenlign alle tilgængelige Serifos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Serifos bilen og passager færgen sejler til og fra Serifos, Folegandros, Kimolos, Milos, Piræus og Sifnos med det Ægæiske Hav hastighed linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Serifos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Serifos færger
Billet priser & reservationer


Bog Serifos færge billetter
med det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Serifos Folegandros, Kimolos, Milos, Piræus og Sifnos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Serifos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Serifos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Serifos

Serifos ø er en af de mest attraktive øer i det Ægæiske Hav region.Det er placeret på den vestlige del af øen klyngen, gør det en vista af andre Kykladerne øer.Hvad forbavser besøgende mest er, Serifos har en kystlinje, der strækker sig til 81,5 km, 12 km, hvoraf er sandstrande og gammeldags bugte.

Serifos  (også stavet Seriphos) er også berømt for sin charmerende ø-stil landsbyer og slående landskaber af usædvanlige rocky formationer.Dets tæt nærhed til Athen (bare 2,5 timer fra Piræus havn) gør det en glimrende ferie stedet for enten en kort eller en lang ferie.

Det er for nylig blevet en favorit for mange rejsende, der ønsker at tilbringe deres ferie på en veludviklet Cycladic Ø, der bevarer en stor mængde af traditionelle charme.I hele Serifos, især i Livadi, øens port og vigtigste turist by, er der en bred vifte af indkvartering, som Serifos hoteller, studios, lejligheder og værelser til leje.Serifos Livadi landsby og andre seaside byer på øen, tilbyder mange natteliv og spisning faciliteter, catering til alle typer af besøgende.

Serifos Ø-færge

På Serifos Ø , du vil finde en række væsentlige historiske steder og mindesmærker, der viser dens betydning gennem historien.Serifos landsbyer, hvoraf mange er placeret på naturskønne pladser og imponerende bjergskråninger, er yderst smukke.En tur til øen beviser, Serifos er et enestående og fascinerende sted.

Serifos strande 
Hundreder af mennesker besøg Serifos for sit udsøgte strande og flimrende blå farvande.Du vil komme på tværs af alle typer Serifos strande: nogle er sandede og nogle er grusstrande, mens nogle strækkes over længere afstande og andre er små bugte.Mange af Serifos strandene tilbyder besøgende paraplyer, chaise longues og snack barer.Nogle strande tilbyder vand samt sportsfaciliteter.Flere af Serifos strandene har Elsinore træer, der tilbyder skygge fra varmt solen.

På den østlige kyst Serifos, kan du svømme på de vidunderlige strande placeret under den kapital by Chora (også kendt som Serifos Town), herunder populære Livadi Beach, golden Livadakia Beach og dejlige Avlomonas Beach.Hvis du søger mere støjsvage Serifos strande, anbefaler vi de sydøstlige strandene i Karavi og Kalo Ambeli.

Strandene på den nordøstlige shore Serifos er absolut forbløffende.Mange besøgende indsamle på strandene i Psili Ammos, Agios Sostis, Lia og Agios Ioannis, fineste stranden i Serifos.

På den nordlige spids af øen er strandene i Kentarchos, Platis Gialos og Sykamia.På den sydvestlige side af øen, vil du finde strand Megalo Livadi og de lange sands of Avessalos.Den fredelige strand Malliadiko er ideelt for dem, der ønsker en smule af privatlivets fred.Den populære Elsinore-foret Koutalas Beach og sine naboer Vagia og Ganema er beliggende på den sydlige shore Serifos (Seriphos). 

Serifos natteliv - Serifos begivenheder 
De fleste natteliv spillesteder i Serifos er beliggende i turist udvej af Livadi, ud for porten på øen.Der er en overflod af klubber, barer og cafeer hvor du kan slappe af, sparke tilbage og har et par af drikkevarer.Gammeldags, traditionelle Taverner og ouzeries kan findes i næsten alle landsby og strand i Serifos.Der kan du prøve det lækre køkken af øen.De mest berømte retter er sunbaked svinekød kaldet "loutza", tørrede tomater, bages kikærter kaldet "revithada", stegte fennikel kager kaldet "marathotiganites" og lokalt produceret oste.Serifos vine har en vidunderlig buket og er en fremragende tilføjelse til dit måltid.

Serifos er en ø, der opretholder dets lokale skikke og traditioner.Besøgende på øen har mulighed for at deltage i nogle af de Serifos festivaler og messer, der vil vise lidt af ægte Serifos livsstil.På 15 th af August kan du deltage i 3-dages fejring af Panagia (antagelsen af Jomfru Maria). Serifos byen vært festival af Agios Panteleimonas på 27 th af juli, mens foregår festival af Agios Sostis 6 th af September i landsbyen Agios Sostis.I Kalo Ambeli kan du deltage i festivalen for Metamorfosi tou Sotiros (Forklarelse af vores frelser).Husk på, at kirkerne i Serifos landsbyerne fejre dagen navn af deres patron saints med religiøse ceremonier og messer.

Serifos seværdigheder & attraktioner 
Serifos ø har uvurderlige mange historiske monumenter, du kan besøge under din tour af øen.Til at begynde med, købe en Serifos kort, der viser dig de vigtigste turistattraktioner af øen.I Chora (Serifos by) anbefaler vi standsning ved kirker i Kristus, Agios Konstantinos, Agios Eleftherios og Agios Athanasios.Slottet ruinerne af kapitalen er imponerende, som er de renoverede traditionelle vindmøller og arkæologiske og Folklore museer.Du kan også beundre den pragtfulde visning af Paspari Springs.Agios Georgios kirke i Livadi byder alle besøgende på porten Serifos.

Når du har turnerede i havn og hovedstad i Serifos, kan du besøge de fantastiske lokaliteter i resten af de landsbyer, herunder traditionelle bilæggelse af Pyrgos, der er blevet opgivet, men har velbevaret arkitektur, Agios Ioannis kirke i Liomandra, Metal arbejdstagernes Monument i Megalo Livadi, og den hellenistiske White Tower, Cave og Gria slottet i Koutalas.

Serifos vejr - Serifos klima
Serifos klimaet er ideelle til sommerferie.Serifos har tempererede vintre med sjældne nedbør og solrige, varme og tørre somre, gør det perfekt for dem, der blot ønsker at ligge på øens fantastiske strande.I foråret og efteråret er Serifos vejret køligere, men solrige med lyse-himmel.

Fra januar til marts, temperaturer på Serifos Ø spænder fra 8 ° C til 16 ° C.Foråret månederne April og maj er varmere, med temperaturer i midten af teenageår til den lave 20s.Sommeren kommer hundreder af turister til Serifos at nyde dens varm, græske ø vejr.

Juni, juli, August og September temperaturer i den lave 20s til den lave erne er fælles.Efteråret er helt varm i Serifos, med temperatur mellem midten af teenagere og midten af 20s.November og December karakteriseres ved typiske Cyclades vejr, med temperaturer spænder fra 8 ° C til midten af teenageår.

Færger til Serifos - Serifos rejse 
Du kan rejse til Serifos, Grækenland ved færgen båd eller høj hastighed båd, der afviger fra Athen (Pireaus Port). Færge bådene til Livadi (Serifos Port) er hyppige, især i sommermånederne, hvor turismen er på sit højeste.Båd billetpriser til Serifos variere afhængigt af sæsonen og typen af båd.

Serifos er forbundet med færge båd til en række andre Kykladerne øer som Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Kithnos, Milos, Paros, Santorini, Sikinos, Sifnos, Syros og Tinos, gør det en fantastisk destination for dem, der ønsker at gøre lidt af øen hopping omkring de græske øer.For at nå de bedste Serifos strande og seværdigheder, anbefaler vi leje en sikker og pålidelig bil på et Serifos Biludlejning agentur.

Sejler i Serifos er en spændende oplevelse.Forestil dig cruising gennem dyb blå Ægæerhavet, stopper ved blændende strande og maleriske bugte.Kontakt en af de mange Serifos rejsebureauer til at få flere oplysninger om yachting Serifos Ø.

 


Bedst rådighed Serifos færge billet prisgaranti

Bedste Serifos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Serifos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Serifos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Serifos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Serifos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Serifos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Serifos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Serifos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Serifos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her