Scrabster færge

Scrabster passagerskibe og færger

Scrabster passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Scrabster til Stromness.

Sammenlign alle tilgængelige Scrabster færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Scrabster bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Scrabster, Stromness med Northlink færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Scrabster færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Scrabster færger
Billet priser & reservationer


Bog Scrabster færge billetter
færge billet pris med Northlink for færger sejler fra Scrabster til Stromness online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Scrabster passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Scrabster færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Scrabster

Scrabster er den nordligste store port i fastlandet Storbritannien og kan findes et mile og et halvt nord øst for centrum af Thurso på den østlige ende af Thurso Bay.

Scrabster nestles i ly af lav græs omfattet klipper af Holborn hoved, som fejer runde mod nord og som følge heraf faktisk ser øst på tværs af Thurso Bay mod Dunnet Head ikke, som du kunne forvente, nord mod Orkney, som det tjener som den vigtigste færge endestation.

Trods Scrabsters mange århundreder af brug forekommer den første Mole her så sent som i 1820 ' erne er blevet bygget af Thomas Telford, med et road link til Thurso.

1900-Tallet oplevede en række betydelige udvidelser til havnen ved Scrabster.En ny roll på kast off endestation blev bygget til tjeneste Orkney færgen, og på forskellige tidspunkter var der også planlagte tjenester kræver her udbyder links til Island og Færøerne.

Scrabster Ferry Port
Scrabster Ferry Terminal

Scrabster Ferry Terminal ligger i Scrabster på den nordlige kyst af Skotland, 1½ mil fra Thurso, 22½ km fra Wick og 112 miles fra Inverness.

For dem, der foretrækker en kortere sejle tid på blot 90 minutter Scrabster - er Stromness rute ideelle.Mange mennesker ønsker at drage fordel af de spektakulær udsigt over den gamle mand Hoy og St John's Head, som kan kun ses på denne rute.

Scrabster Ferry Terminal faciliteter

•Ticket salg og undersøgelser 
•Hot drink maskine 
•Disabled access 
•Disabled toilet

Parkering ved Scrabster Ferry Terminal
Den lange ophold parkeringsplads i Scrabster drives af Scrabster Harbour Trust der kan kontaktes på + 44 (0) 1847 892779.Omkostningerne er £10 1-7 dage.Billet maskinen der tager pund mønter.Den lange ophold parkeringsplads er beliggende 800 m fra terminal passageren.

Indcheckning i Scrabster Ferry
Mund passagerer er forpligtet til at checke paa mund passager terminalen beliggende ved færgen anløbspladsen på den nye Mole.Passagerer, der ankommer på den gamle Mole bør tillade passende tid til at foretage deres måde at mund passager indtjekning terminal på den nye Mole (nogle 800 m afstand) senest 30 minutter før offentliggjorte afgangstid.Bilister anbefales at kontrollere i mindst én time før afgang.Endelige check-in er 30 minutter før afgang.

Hvad gør rundt i Scrabster

De top ti mest populære besøgende aktiviteter og ting at gøre i Scrabster er:- 

Besøge et slot  -Kun 12 sømil fra Scrabster er Castle Mey - Dronningen Moder sommer bolig.En smuk bygning, Castle Mey har meget at tilbyde den besøgende, herunder en to acre garden, en tearoom og et dyrs Center.Der er også mange spektakulære slot ruiner i Caithness, herunder Castle Sinclair Girnigoe, som hviler uholdbart på smuldre cliff formationer! 

Gå til stranden eller nyd landskabsfilerne -vejen langs den nordlige kyst har nogle fantastiske strande, bittesmå havne og smukke sceneri ved Melvich, Strathy, Bettyhill, Armadale, The Kyle af tungen og Durness.Tager denne vej også fører dig til det mest nordpå mod vest punkt på det britiske fastland, Cape Wrath.

Kommer til slutningen af vejen -Selvom det nordligste punkt i fastlandet Storbritannien er i nærheden Dunnet Head, er John O' gryn ene ende af den længste afstand mellem to punkter på det britiske fastland.Andet punktet er naturligvis Land's End.Mange velgørenhed cyklus kører eller ture begynder og slutter her.Landsbyen tager sit navn fra Jan de Groot, en hollænder, som opnået et tilskud for at køre en færge mellem det skotske fastland til Orkney.

Nyde nogle Retail Therapy -Der er mange dejlige butikker at besøge i Thurso og Wick, begge en kort køretur fra Scrabster.Er en ny Retail Park, som har en Tesco, Homebase, Edinburgh Woollen Mill, Kæledyr hjemme, Argos, New Look, Superdrug og en CarpetRight i udkanten af Wick.

Få vist eller gøre nogle surfing -Caithness farvande er berømt for store, hurtige og effektive bølger.Thurso Bay, Dunnet Bay, Sinclairs Bay, Freswick Bay, Murkle Bay, Brims Ness, Sandside Bay, Melvich Bay, Strathy Bay, Armadale Bay, Farr Bay og Torrisdale er alle anbefalede pletter til surfere.

Gøre nogle bird watching -Caithness har et forbløffende naturligt landskab perfekt for fugle.En bred vifte af fuglearter tiltrækkes til mosen fyldt, tørveholdige landskaber Caithness og også til de vilde klipper.RSPB forbeholder sig som dem på klipperne af Dunnet hoved og i tæppe mosen og lochan land af Forsinard især anbefales.

Besøge et museum -I centrum af Thurso er en fremragende nye museum, Caithness horisonter, som er absolut et besøg værd.Med gratis adgang tilbyder Caithness horisonter en fascinerende indsigt i historie, banebrydende industrielle fortid, dyreliv og økologi i Caithness.Historien om Dounreay - som formede den nylige økonomi og historie Caithness – er også interessante.

Fange en fisk  -Caithness har nogle af de bedste ørred og laks fiskeri lochs og floder i Skotland, herunder Loch Castletown, Loch Calder, St John's Loch, Loch Heilen, Loch Toftingall, Wick floden og Thurso River.Havet lystfiskere vil nyde fiskeri i Pentland Firth, som er hjemsted for kuller, wrass, ling og pollock.Havneslam vægge og klipperne i Thurso Bay, Dunnet hoved, Longberry, Broadhaven, Sandigoe og Hellman Head er ideelle pletter.

Har et spil af golf -Caithness har mange golfbaner - vedligeholdes med begejstring af lokalt golfspillere.Selvom nogle kurser rolige kort, betragtes alle som helt udfordrende, terræn og vejrforhold.I Caithness vil du opleve golfbaner befolket med vilde dyr og vilde planter i vilde og naturlige omgivelser, er der bevaret og værnes.Prøv Reay Golf Club, Thurso Golf Club, Wick Golf Club, Lybster Golf Club til udfordrende og givende golf for alle aldre og evner.

Gå hill walking -Caithness og Sutherland har et fantastisk landskab, som tilbyder fremragende valg til vandrere.Ture langs kysten at se dramatiske cliff kulisser, eller indlandsskibsfart at se Slotte og broches, anbefales.Ben håb findes i Caithness, og på grænsen mellem Caithness hill vandrere, det nordligste af Munros, og Surtherland er de berømte hills, Morven og Maiden Pap.Ud over fantastisk udsigt, kan vandrere forvente at se hjorte, musvåger og ørne.

 

Scrabster  blev også en vigtig fiskerihavn, især erne efter opførelsen af en anden større ekspansion til havnen og et nyt fisk marked.Da så det har været normen for store mængder af fisk, der landes her af skibe af forskellige nationaliteter før bliver hurtigt indlades nedkølede lastbiler hvilke derefter hoved syd til markeder så langt væk som Spanien.Seneste harbour udvidelse fandt sted til at rumme den nye færge indført med Northlink på tjenesten til Stromness i 2002.

 


Bedst rådighed Scrabster færge billet prisgaranti

Bedste Scrabster færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink passager og bil-færger billetprisen til og fra Scrabster.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Scrabster færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Scrabster færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Scrabster færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Scrabster Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Scrabster færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Scrabster til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Scrabster og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her