Schinoussa færge

Schinoussa passager- og færger

Schinoussa passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Schinoussa til Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Schinoussa færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Schinoussa bilen og passager færgen sejler til og fra Schinoussa, Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus og Syros med Blue Star Ferries eller Anek Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Schinoussa færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Schinoussa Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Schinoussa færge billetter
med Blue Star Ferries eller Anek Lines færger, der sejler fra Schinoussa til Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Schinoussa passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Schinoussa færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Schinoussa

Schinoussa Grækenland er en lille og fjerntliggende ø i centrum af det Ægæiske Hav.Schinoussa tilhører Kykladerne komplekse og er beliggende mellem Naxos og Ios.Denne ø er perfekt at nyde nogle rolig ferier.Dens vilde landskab, isoleres strandene og de traditionelle landsbyer Optag besøgende.

Eneste bilæggelse af nogle størrelse på øen kaldes Chora af Panagia, og det er blot en smule op ad bakken fra havnen (du ikke kan se når du ankommer til havnen, fordi det er skjult bag bakken). 

De mennesker, der lever nu på Schinoussa nedstammer fra indbyggere i øen Amorgos, som befolkede øen igen omkring 1800.Chora består hovedsagelig af én street, og det er attraktive, selvom der ikke er så mange gamle bygninger.I Chora er der en lille landsby shop at sælger færgen billetter lige før færgerne afvige.I denne gade der findes også et par af Taverner (nogle tilbyder også værelser til leje) og en række små butikker.

Schinoussa Ferry Port

Der er ingen lufthavn på øen Schinoussa og så du kan kun få der med færge.Groft sagt der er en færge hver dag gå et sted (retning Amorgos eller Naxos - Piræus). Nogle af færgerne, der ankommer til Schinoussa på et sent tidspunkt i hvilket tilfælde det er klogt at foretage reservationer på øen, så du vil blive plukket i havnen.Chora Schinoussa er der en lille landsby shop at sælger færgen billetter lige før færgerne afvige.

Mirsini Lilliputian port er øens gateway.Den vigtigste village, Chora, er kun 15 minutters gang væk.Én hovedgaden i landsbyen er hjem for den sædvanlige blanding af Taverner (fire ved sidste optælling), cafeer, mini-markeder og beboelsesområder boliger.Herfra fører forskellige æsel spor til mange strande, der varierer i konsistens fra RAL grovkornet busken.Den nærmeste af dusin eller så strande, der er værd at frekventere Tsigouri tager omkring 10 minutter og 20 minutter tilbage op til Chora, afhængigt af antallet breathers du træffer!

Vandrere vil begejstret mangel på motoriseret transport på Schinoussa, under hensyntagen til sporene og venturing yderligere borte til strande som Psili Ammos, Fikio & Bazeou, men sørg for at tage vand og mad med dig som der ikke er nogen Taverner i disse områder.

Schinoussa strande

Forhold til andre øer og i comparisson til størrelsen på øen Schinoussa er velsignet med et bredt udvalg i sandbeaches, der er spredt rundt omkring øen og kan nås til fods.Alltogether der er nogle 15 strande, de bedste bliver Psili Amos, Tsigouri, Livadi, Aligaria, Lioliou og Almiros.De fleste af disse strande tilbyder skygge i form af træer.Nogle af de andre strande kan lider Tang eller er det muligt, at de er mindre ren, fordi de er i vinden.Nedenfor er et par strandene i Schinoussa.

Tsigouri Beach
Den nærmeste strand til Chora er Tsigouri Beach, hvilket er en smule syd for hovedstaden.Du skal gå til højre hvor landsbyen begynder.Walk er omkring 10 minutter.Det er en nice sandstrand med en nærliggende restaurant og nogle indkvartering (Grispos Villas - se nedenfor). 

Livadi Beach
Længere mod syd findes en strand kaldet Livadi.Du kan nå denne strand efter en 15 minutters gåtur.Det er en sandstrand med pjækkerter på begge sider at beskytte den.Du kan finde nogle skygge nedenunder træerne.

Aligaria Beach
Næste beach syd er Aligaria, som faktisk består af tre små bugte med sand.Du skal gå ca. 30 minutter for at nå frem til strandene i Aligaria.

Lioliou og Bazeou strand
Mod syd-øst i en lille bugt finder du Lioliou stranden og nogle hundrede meter til stranden Bazeou nord.Den består af to små bugte hovedsagelig med sandet og klipperne mellem.Af sæson er disse strandene meget rolig.På de vigtigste-sæson kan der være flere besøgende til strandene takket være en nærliggende tavern, som derefter åbnes.

Almiros og Foudana strand
Almiros beach mod øst er en sandstrand med Elsinore, der giver nogle skygge.Der er en bygd i nærheden.En tyve minutter gåtur fra Chora.Lidt nord for Almiris kan du finde Foudana Beach.

Psili Amos og Fikio strand
Måske smukkeste stranden er Psili Ammos nordøstlige Chora.Stranden har nice sandet og er godt beskyttet, da det er beliggende i en lille Bugt.Du ikke kan finde meget skygge på denne strand, men visse tamarisks er blevet beplantet.For at nå stranden er du på vej nord til den lille landsby Messariá. Du finder der en vejviser mod øst.Det er en lidt mindre derefter halv times gåtur.Der er også en lille strand kaldet Fikio nord for landsbyen 

Messaria Beach
Du kan ikke finde nogen skygge på denne strand og desværre stranden har en masse tang.

Gerolimnionas Beach
I den nordvestlige del er der en strand, kaldet Gerolimionas, mindst bugten har det angivne navn.Stranden er rart beliggende i bugten som er temmelig dyb.Men der er en affaldsjournal og olie på stranden så det ikke er en særlig behagelig oplevelse.Jeg tror ikke denne stranden er meget besøgte, så det er ikke noget problem at være nøgen Hvis du har lyst.

Schinoussas vigtigste funktion er dets smukke visninger, uanset hvor du slå.Du kan se Santorini og Ios herfra, f.eks.I Chora findes et folklore museum.Resten er blot havet og lejlighedsvis kirken.

Schinoussa har to landsbyer, Chora og Messaria.Landsbyen Chora er bygget på en bakke i kraterets af øen er 1.2 km fra porten.I fortiden, øen har lidt mange raids fra pirater, således beboerne bygget landsbyen Chora at de ringer det Panagia (fra navnet på Jomfru Maria kirke) på en bakke for at få synlighed i havet.Husene bygges med den typiske arkitektur af Cyclades øerne. 

Andet bilæggelse af øen Mesaria har en vidunderlig kirke og ligger omkring 11⁄2 km fra byen.Personer involveret i landbrug, husdyrbrug, fiskeri og Turisme.


Bedst rådighed Schinoussa færge billet prisgaranti

Bedste Schinoussa færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller Anek Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Schinoussa.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Schinoussa færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Schinoussa færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Schinoussa færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Schinoussa Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Schinoussa færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Schinoussa til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Schinoussa og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her