Savona færge

Savona passagerskibe og færger

Savona passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Savona til Bastia, Calvi og Ile Rousse.

Sammenlign alle tilgængelige Savona færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Savona bil og passager-færge billetter sejler til og fra Savona, Bastia, Calvi og Ile Rousse med Korsika Sardinien færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Savona færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Savona færger
Billet priser & reservationer


Bog Savona færge billetter
med Korsika Sardinien færgen linje for færger sejler fra Savona til Bastia, Calvi og Ile Rousse online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Savona passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Savona færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Savona

Savona er beliggende i regionen Liguria i det nordlige Italien.Byen er en vigtig havneby og på et tidspunkt bruges til at være den vigtigste by i Italien til heavy industries.

Gennem århundreder byen havde været under reglen af romerne samt langobarderne, kan påvirkninger af begge ses i hele byen.

Savona er godt forbundet til byerne i Ligurien med tog.Savona er også placeret helt tæt på Genova og Nice i Frankrig, som begge har togene tilslutning til Savona.Bortset fra disse byer har Savona også tog kommer ind fra andre destinationer i det nordlige Italien.Planlagte færgedrift sejle også til og fra den meget attraktive port i byen.

På grund af dens færge havneby Savona er et vigtigt turist sted og er ofte meget overfyldt i top sæsoner.Dem, der planlægger at rejse til byen i turist sæsoner skal forsøge at få værelser reserverede i forvejen eftersom ellers det får lidt hårde.

Savona færge Harbour
Attraktioner i Savona

Ikke mange rejsende gøre deres måde at Savona, når du besøger Italien.Dem, der normalt går til se Spiaggia.Andre rejse pletter som Genova og La Spezia kan være mere interessant at tjekke ud i området, men der er stadig en masse interessante steder at se og ting at gøre i Savona.

Priamar Fort
Priamar Fort ligger nær Rocca di San Georgio og blev bygget i 1542 af den genovesisk.Fæstningen blev senere også bruges som et fængsel for ganske mange år og adskillige vigtige og velkendt patrioter blev fængslet her i fortiden.

Cappella Sistina
Cappella Sistina er beliggende nær katedralen og blev bygget i 1480s.Kapellet har et mausoleum, der blev bygget her af Pave Sixtus IV til ære for hans forældre.Kapellet er bygget i en rokoko stil og har hånd malede lofter.1500-Tallet skåret træ sæder er også bemærkelsesværdig.

Palazzo Della Rovere
Palazzo Della Rovere er en gamle slot beliggende tæt på katedralen og er stadig venstre ufærdige.Den blev først gjort som et palads og var senere anvendes som et universitet, som aldrig er sket og er stadig stående i sin ufærdige tilstand.

De gamle tårne
De gamle tårne i byen står stadig intakt selv efter århundreder.Der er omkring fire til fem tårne, som stadig eksisterer og er placeret i forskellige dele af byen.Når resten af tårnene og væggene var brudt sammen, havde disse tårne under 1500-tallet angrebet på byen overlevet.

Kirken i Nostra Signiora de Castello
Church of Nostra Signiora de Castello er ganske interessant ikke dets arkitektur men dets interiør.Interiøret er ganske godt indrettede med flere kunstværker.Hovedattraktionen er alter stykket blev designet af Vincenzo Foppa og blev senere malet i 1400-tallet.De andre kunstværker i kirken er også ganske interessant.

Helligdommen for Our Lady of Mercy
Helligdommen for Our Lady of Mercy er placeret 6 Km fra byen og er et vigtigt religiøst sted.Helligdommen er bygget på det sted, hvor vor frue syntes at hyrden.Kirken blev bygget i 1536 og har en komplet barokstil af arkitektur, som er ganske bemærkelsesværdige.Indvendige af kirken er meget smukt og er hånd malet af flere bemærket kunstnere og malere gennem århundreder.

Christopher Columbus's House
Christopher Columbus bolig ligger få kilometer fra byen og det menes, at Christopher Columbus havde tilbragt mange år af sin ungdom på denne bopæl.Parlamentet er i sin far.

Flytte rundt omkring i byen

Savona er ikke en meget stor by.De store attraktioner er alle grupperet i nogle områder af byen som kan udforskes til fods.Dog i sommermånederne det får helt varm her som ville gøre det lidt ubehageligt at gå omkring.De offentlige busser her dække de fleste dele af byen og nogle vigtige steder uden for byen grænsen samt.Cykler og scootere kan også lejede i Savona til at udforske det på din egen.

 


Bedst rådighed Savona færge billet prisgaranti

Bedste Savona færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Korsika Sardinien færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Savona.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Savona færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Savona færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Savona færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Savona Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Savona færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Savona til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Savona og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her