Sassnitz færge

Sassnitz passagerskibe og færger

Sassnitz passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sassnitz til Klaipeda, Ronne og Trelleborg.

Sammenlign alle tilgængelige Sassnitz færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Sassnitz bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Sassnitz, Klaipeda, Ronne og Trelleborg med Bornholmstrafikken, Scandlines-færge eller DFDS LISCO færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Sassnitz færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sassnitz færger
Billet priser & reservationer


Bog Sassnitz færge billetter
med Bornholmstrafikken, Scandlines-færge eller DFDS LISCO færger, der sejler fra Sassnitz til Klaipeda, Ronne og Trelleborg online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sassnitz passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sassnitz færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Sassnitz

Sassnitz ligger på Jasmund halvøen, syd for Stubbenkammer klipper, omringet i nord de smukke Stubnitz bøg skove.

Læ af kridt stenbrud og skov, Sassnitz er beliggende terrasse-lignende i en dal, der var skyllet ud af klippen ved den lille flod Steinbach.

På grund af dets sydøstlige placering er der stadig en sydlige optimerede ferie atmosfære foran barer og pubber i havnen, når aftenen allerede tegning andre steder på Rügen.En gåtur langs promenade med den længste muldvarp i Europa joinforbinder sammen spa-gæst i dag med de fashion spa fra 1870.

Landmændenes landsbyen Crampas og fiskernes landsby var Sassnitz i begyndelsen af Sassnitz i dag.Deres forskellige Mentalitetshistorie fyldes op charme og ivrige af den eneste harbour by på øen Rügen.

Fra Sassnitz er der internationale færgefart til Trelleborg i Sverige og Klaipeda i Litauen.

Sassnitz Ferry Terminal
Ting at se & i Sassnitz

Der er mange attraktive steder at se i og omkring Sassnitz.Byen selv har en smuk fiskeri harbour.Kap Arkona, Rügens nordligste punkt, er på halvøen Wittow i den nordlige del af øen - dens to fyrtårne kan ses kilometer omkring.Badested af Binz er kendt for sine hvide villaer og spa arkitektur.

  • Ubåd Museum
  • Håndværk centret
  • Havnefronten Promenade
  • Gamle bydel 

Generelle oplysninger

Cruise sæson - Feb til Dec
Valuta - euroen (€) (EUR)
Sprog - tysk
Jord område - 46.45 km²
Befolkning - 12.000 ca.
Elektricitet - 2 runde pins europæiske typografi
Gang - GMT/UTC plus én time
Internationale land telefon kode- + 49Port placering - The Sassnitz harbor er ikke længere i brug som en havn, den moderne havn er beliggende nær Dubnitz kendt som "Fahrhafen Sassnitz".

Rejse rundt i Sassnitz

Tog fra Bergen auf Rügen, Binz og Stralsund.En ændring kan være nødvendigt på Bergen eller Leitzow, hvis du ankommer på et fjernopkald tog.Togstation og bus station ligger ved siden af hinanden, og kun en kort gåtur til byen.Der er et bus link til og fra den Ferry Port (til Sverige). Hvis bruger den regelmæssige Sassnitz - Binz busforbindelse til færgen, er den nærmeste stop i Dubnitz (efter at dreje til porten på toppen af bakken, hvis rejse fra Binz retning.


Bedst rådighed Sassnitz færge billet prisgaranti

Bedste Sassnitz færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores lavest tilgængelige Bornholmstrafikken, Scandlines-færge eller DFDS LISCO og bil-færger billetprisen til og fra Sassnitz.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sassnitz færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sassnitz færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Sassnitz færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sassnitz Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sassnitz færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sassnitz til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Sassnitz og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her