Santander færge

Santander passagerskibe og færger

Santander passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Santander til Plymouth og Portsmouth.

Sammenlign alle tilgængelige Santander færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Santander bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Santander, Plymouth og Portsmouth med Bretagne færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Santander færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Santander færger
Billet priser & reservationer


Bog Santander færge billetter
færge billet pris med Bretagne færgen linje for færger sejler fra Santander til Plymouth og Portsmouth online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Santander passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Santander færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Santander

Santander  er den regionale hovedstad i Cantabrien på Spaniens nordlige kyst.Det er både en travle Atlantic havn og en fashionabel badested, hovedsagelig for spanske turister.

Santander er en by, hvor blandingen af dens forskellige vocations, søfart, kommercielle og Turisme traditioner, forbliver patenter.Byens oprindelse er relateret til Portus Victoriae grundlagt af romerne.Hovedstadens byudvikling var imidlertid ikke til at komme indtil XI c.da byen begyndte at vokse omkring San Emeterio klosteret.

Bretagne færger opererer to afsejlinger en uge fra Det Forenede Kongerige til Santander fra midten af marts til oktober, på onsdage fra Portsmouth og søndage fra Plymouth, gennemsnitlig sejle tid timer drives af moderne MV Pont Aven.

Fra November indtil omkring December 20th og fra midten af februar indtil marts kun Plymouth - Santander tjeneste drives med MS Bretagne rejsen tid 24 hrs.Der er ingen service fra omkring December 20th indtil midten af februar.

Santander færge

Santander har mange seværdigheder at se og steder af interesse, til at besøge ved dag.Det er også den perfekte gateway for at udforske resten af Cantabria, som tilbyder en indkaldte smukke matrix af arten reserver, strande, middelalderlige landsbyer, bjerge og marskområder.

Der er nogle smukke strande inden for nem rækkevidde af byens centrum, men Santander's maritime klimaændringer betyder det vil aldrig være toppen af Solen søger pakke holidaymaker liste.Somrene er moderat, vintre er mild og grå himmel og regn kan forventes på ethvert tidspunkt af året.

Men byen elskende interesseret i historie, arkitektur, kultur eller ganske enkelt opdagelsen af det, der ligger ud over havnen et af Spaniens store havne vil ikke blive skuffet i Santander.

At komme rundt

Den bedste måde at opleve Santander er til fods.Selvom byen er aflange i formet er det stadig muligt at gå fra den ene ende til den anden, i det mindste hvis føler energisk.De centrale områder, især de turistmæssige dele af byen, er en forholdsvis koncentreret zone & brugen af offentlig transport bør ikke være nødvendigt.

Køkken

Jord omkring Santander tilbyder stor mangfoldighed (på kysten & med bjergene it's bageste), som har arbejdet sig vej ind i det lokale køkken.Forventer et væld af kød & fisk retter her, herunder fersk laks & ørred fanget fra floderne omgiver byen.Cantabrien-regionen er berømt i hele Spanien for kvalitet & creaminess af det mælk, med mælk baseret desserter & kager bredt tilgængelige.

Shopping

Santander tilbyder en god markering af alle slags detailforretninger.Disse omfatter fashionable butikker, high street butikker, departementer butikker, markeder & håndværk butikker.

Klima

I sommermånederne (juni-September) er klimaet i Santander varm, med daglige op let at nå frem til 30 ° C.IT vintre er også relativt milde overvejer dens nordlige placering på den halvø med gennemsnit på omkring 10 ° C.Men regionen er kendt for dens høje nedbør (på spansk vilkår mindst), især uden for sommersæsonen.

 


Bedst rådighed Santander færge billet prisgaranti

Bedste Santander færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bretagne færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Santander.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Santander færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Santander færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Santander færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Santander Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Santander færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Santander til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Santander og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her