Santa Teresa Gallura Ferry

Santa Teresa Gallura passager- og færger

Santa Teresa Gallura passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Santa Teresa Gallura til Bonifacio.

Sammenlign alle tilgængelige Santa Teresa Gallura færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Santa Teresa Gallura bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Santa Teresa Gallura, Bonifacio med Moby linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Santa Teresa Gallura færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Santa Teresa Gallura færger
Billet priser & reservationer


Bog Santa Teresa Gallura Ferry billetter
færge billet pris med Moby linje for færger sejler fra Santa Teresa Gallura til Bonifacio online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Santa Teresa Gallura passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Santa Teresa Gallura færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura  er en cheery badested på den nordlige kyst af Sardinien.Den lille by er en dejlig kystnære indstilling, og selvom det ikke er særligt fremtrædende historisk eller kulturelt, udvej gør en behagelig base for en ferie eller for en seaside mellemlanding når touring Sardinien.Gallura er navnet på denne del af Sardinien; Byen er også kendt som Santa Teresa di Gallura eller mere enkelt som Santa Teresa.

De fleste af Santa Teresa er forholdsvis moderne, men velplejede, malende malet gaderne er meget mere charmerende end de fleste af Sardiniens andre moderne byer, og denne udvej har en meget venlig atmosfære med et tegn i sit eget.

Den centrale firkant, Piazza Vittorio Emanuele, er et stort åbent fodgængere rum foret med café-barer og souvenir butikker, koraller og smykker butikker og et agentur sælge båd tour billetter.Byens turistkontor oplysninger er beliggende på en øverste terrasse med udsigt over firkanten, sammen med en tabacchi butik, der sælger bus billetter.

Santa Teresa Gallura Ferry

Færger
Moby Lines færger køre flere daglige forbindelser mellem Bonifacio og Santa Teresa, så dagen udflugter fra Bonifacio er muligt.En time færge ride fra Bonifacio, Santa Teresa di Gallura er en travle, temmelig kystnære by på den nordlige spids af øen Sardinien i Italien.Det har en attraktiv piazza/kvadrat med cafeer og restauranter, og en smuk port.

Strande
Santa Teresa skomagerens på afslutningen af en kort forbjerg med udsigt over Bocches de Bonifacio (strædet af Bonifacio). Den korsikanske kyststrækning, 12 km væk, kan ses fra byens Rena Bianca beach.

Rena Bianca er en 700 m fin sandstrand straks til den nordlige del af byen (meget populær blandt turister om sommeren). Du kan alternativt solbade on the rocks beneath den aragonske Tower Longonsardo.Santa Teresa er også kun 3 km fra nogle fantastiske strande på den halvø af Capo Testa, som Spiaggia Rosa og Spiaggia dei behørig Mari.Disse forblæste strande har smukt formet skulptur klipper.Hvis du rejser til Sardinien uden en bil, der er busser til Capo Testa i sommeren (forlader det franske postvæsen, kun tre en dag), eller du kan tage en kabine.

Spise og drikke
Der er masser af restauranter i Santa Teresa di Gallura, tilbyder rimeligt prissatte faste menuer, pizzaer eller Panini.Den bedste værdi for pengene findes i underholdningssteder omkring havnen.Bemærk, at de fleste virksomheder i Santa Teresa uden for sæsonen (fra oktober og fremefter) lukker ned, selvom de smukke strande kan naturligvis stadig nydes på denne tid af året.

Arkæologi
Nær Santa Teresa er en af nordlige Sardinien største og bedst bevarede forhistoriske landsbyer, La Brandall og Tomba del Giganti, store kommunale landsby grav bruges mellem 1300 og 10th århundreder BC.

Rejs rundt 
Det er definitivt nyttigt at have en bil, hvis du ønsker at tour kysten og indre vandveje områder omkring Santa Teresa.Byen kan dog nås ved offentlig busbefordring, som også giver adgang til bits af den lokale kyst.Opholder sig her på en tur ferie er helt håndterbare med offentlig transport.

Busbefordring drives af ARST Kør fra Santa Teresa Gallura til Olbia, via Palau, port til La Maddalena.En anden rute starter i Sassari og kører til Santa Teresa, anløber den historiske by Castelsardo på vej.Billetter til disse tjenester bør ideelt købes i forvejen; de sælges på tabacchi butikken i Piazza Vittorio Emanuele.

Der er også dengang af skriftligt en direkte bus forbindelse mellem Santa Teresa og Alghero lufthavn kører én gang om dagen i sommermånederne kun drives af Digitur (pay driveren når du går ombord). En lignende service, drives af Turmo rejser, forbinder Santa Teresa med lufthavn i Olbia igen i sommeren kun.Der er også forbindelser til Cagliari og andre sardinske destinationer, nogle af dem sæsonbestemt - den lokale turistkontor eller Rådets websted kan levere de seneste oplysninger.

Busser stopper i et stort åbent område på kanten af byens centrum kaldet Piazza Modesto.Der er et bus skur ved bussen parkering pladser, med en tidsplan.Herfra tager en diagonal sti gennem græs, krydser gaden og gåtur op Via Carlo Alberto, et lille stykke vej til venstre, mellem en blok af offentlige toiletter og en børns Legeplads.Denne gade fører opad direkte til Piazza Vittorio Emanuele, i hjertet af Santa Teresa.


Bedst rådighed Santa Teresa Gallura færge billet prisgaranti

Bedste Santa Teresa Gallura Ferry billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Moby linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Santa Teresa Gallura.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Santa Teresa Gallura færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Santa Teresa Gallura færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Santa Teresa Gallura færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Santa Teresa Gallura Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Santa Teresa Gallura færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Santa Teresa Gallura til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Santa Teresa Gallura og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her