Santa Cruz De Tenerife færge

Santa Cruz De Tenerife passagerskibe og færger

Santa Cruz De Tenerife passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Santa Cruz De Tenerife Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario og Sta Cruz de la Palma.

Sammenlign alle tilgængelige Santa Cruz De Tenerife færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Santa Cruz De Tenerife bilen og passager færgen sejler til og fra Santa Cruz De Tenerife, Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario og Sta Cruz de la Palma med Acciona færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Santa Cruz De Tenerife færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Santa Cruz De Tenerife
Færge billet priser & reservationer


Bog Santa Cruz De Tenerife færge billetter
med Acciona færgen linje for færger sejler fra Santa Cruz De Tenerife til Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario og Sta Cruz de la Palma online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Santa Cruz De Tenerife passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Santa Cruz De Tenerife færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Santa Cruz De Tenerife

Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den østlige spids af øen Tenerife, den største af den kanariske ø kæde.

Denne travle havneby kan tage tid at sætte pris på, men det er værd at gøre indsatsen.Vandrer omkring centret, vil du opdage stemningsfulde, flotte malede bygninger, sofistikerede og quirky butikker og en tropisk oase Fuglesang, springvand og bevoksning i byparken.

Hvad du vil blive hårdt skubbet til finde er en hele dagen engelsk morgenmad fordi Santa Cruz er først og fremmest et pulserende, typisk spanske by uden den turist mayhem, der kendetegner meget i syd.

Byen har også et fremragende bussystem, gør det en fornuftig base for at udforske Tenerife's nordøst.

Port i Santa Cruz de Tenerife er blevet en af de vigtigste havne i landet i transit af passagerer.

Tenerife færger
Santa Cruz de Tenerife færger

Acciona-Trasmediterránea kører en ugentlige færgen med hytter til Cádiz, via Las Palmas de Gran Canaria, Puerto de Rosario (Fuerteventura) og Arrecife (Lanzarote), afrejser hver mandag kl. 3.

Trasmediterránea kører også en daglig jetfoil til Las Palmas på 8 am.Det efterlader kl. 10 på ­Sunday.

Naviera Armas løber en hurtig færge til Las Palmas to gange dagligt mandag, tirsdag, torsdag og fredag, tre gange dagligt onsdag og én gang daglig lørdag og søndag; og Morro Jable på Fuerteventura hver mandag kl. 3.Det har også en båd på 6.45pm onsdag og fredag til Arrecife på Lanzarote.

Fred Olsen har seks til otte daglige højhastighedstog færger til Agaete i den nordvestlige del af Gran Canaria, fra hvor du kan tage sin gratis bus og fremefter til Las Palmas.

Garajonay Exprés forbinder Los Cristianos med San Sebastían, Playa Santiago og Valle Gran Rey på La Gomera, tre gange dagligt ved 8.30am, kontakte. 55 pm og 6.15 pm.Passagerer baseret i Santa Cruz kan tage en høflighed bus til Los Cristianos at fange færgen.

Kultur, gastronomi og udkanten

Den byen Santa Cruz de Tenerife er berømt for sine Carnival, en af de mest opsigtsvækkende i Spanien.Denne fiesta, som er blevet erklæret af International Tourist interesse, er kendetegnet ved de spektakulære kostumer og opførelser af murgas (satirisk sang grupper), rondallas (musikalske grupper) og comparsas (dance grupper). Der er et bredt udvalg af hoteller hele øen, selvom det er tilrådeligt at book tidligt til Karneval.

Hovedstaden i Tenerife tjener som et udstillingsvindue for den typiske gastronomi af øen.

Svinekød er base for forbereder rancho (en typisk gryderet). Det deler også, med resten af øgruppen de berømte papas arrugadas (kartofler kogt i deres jakker) og mojos (spicy saucer). Havet giver fisk som jack makrel, vieja sancochada (typisk fisk gryderet), sardiner, makrel, søgeord samt forskellige skaldyr.Desserter omfatter lækkerier f.eks. pastelfarver de cabello de ángel (en dessert lavet af græskar) frangollo med honning (en typisk dessert lavet af sukkermajs) eller truchas de batatas con almendras (kager fyldt med søde kartofler Indsæt og mandler)

Ledsage dit måltid, kan du vælge mellem en af de fem oprindelsesbetegnelse vine fremstillet i Tenerife: Abona, Tacoronte-Acentejo, Valle de Güimar, Valle de la Orotava og Ycoden-Daute-Isora.

Når du er færdig med dit spadseretur rundt omkring i byen, er en god mulighed for at gå på en udflugt til at opdage udkanten.Et par kilometer fra hovedstaden er San Cristóbal de La Laguna, hvis historiske kvarter er blevet erklæret for verdensarv.Katedralen, modernistiske Leal teatret og kirken af la Concepción XVI c.) er et besøg værd.En af sine juveler er biskoppens slot (XVII c.), bygget i barokstil med en smuk indvendige gårdhave.

Fra art synspunkt er Tenerife en ø af kontrastfarve landskaber.Omfattende strandene i den sydlige del af øen vige i nord til frodig vegetation.Og i centrum af øen er Mount Teide, som med sine 3,718 meter er det højeste punkt i Spanien.Denne vulkansk top giver sit navn til Teide Nationalpark, et beskyttet område, som indeholder rigelige endemiske arter af Kanariske flora og fauna.I parken er også Parador de las Cañadas del Teide.

 


Bedst rådighed Santa Cruz De Tenerife færge billet prisgaranti

Bedste Santa Cruz De Tenerife færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Santa Cruz De Tenerife.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Santa Cruz De Tenerife færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Santa Cruz De Tenerife færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Santa Cruz De Tenerife færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Santa Cruz De Tenerife Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Santa Cruz De Tenerife færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Santa Cruz De Tenerife på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Santa Cruz De Tenerife og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her