Santa Cruz de la Palma færgen

Santa Cruz de la Palma passager og bil-færger

Santa Cruz de la Palma passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Santa Cruz de la Palma til Las Palmas og Tenerife.

Sammenlign alle tilgængelige Santa Cruz de la Palma færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Santa Cruz de la Palma bilen og passager færgen sejler til og fra Santa Cruz de la Palma, Las Palmas og Tenerife med Acciona færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Santa Cruz de la Palma færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Santa Cruz de la Palma
Færge billet priser & reservationer


Bog Santa Cruz de la Palma færge billetter
færge billet pris med Acciona færgen linje for færger sejler fra Santa Cruz de la Palma til Las Palmas og Tenerife online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Santa Cruz de la Palma passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Santa Cruz de la Palma færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de La Palma er berømt for sine træ balkoner, brostensbelagte gader og antikke bygninger.Det er inden for gåafstand af feriested Los Cancajos.

Hovedstaden i La Palma, Santa Cruz er en behagelig, små, historiske by med mange interessante gamle koloniale bygninger med deres typiske Kanariske balkoner, attraktive lidt firkanter, museer, gaden marked og en seafront promenade.

Der er ingen specialudviklede turistindkvartering i Santa Cruz (dette kan ses på nærliggende Los Cancajos), men der er en række butikker og restauranter.

Passagerer om bord på færge mange krydstogtskibe, som forankre i port Santa Cruz kan let slentre ind til centrum af byen som blot på tværs af vejen fra indgangen harbour.

Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de La Palma er en smuk by med en koloniale luft, som bevarer i sin historiske kvartal, erklæret en historiske-kunstneriske websted, talrige paladser, koloniale bygninger og huse bygget i den traditionelle Kanariske typografi.Bør vi heller ikke glemme dets kirker og helligdommen for Virgen de las Nieves, indstillingen for en århundrede gamle tradition: afstamning af skytshelgen for øen.Enormt varieret landskabet opstaldet ved hvad er kendt som "pretty øen" er tilgængelig fra hovedstaden af øen.

For nogle af de bedste specialist tøj shopping på de Kanariske Øer vil du blive hårdt pressede at finde bedre end Santa Cruz de la Palma.Hvad mere, er det en fornøjelse at slentre omkring denne historiske perle af en hovedstad.Vandre ned kt O'Daly, så opkaldt efter en irsk købmand baseret her og finde liflig butikker i gamle Kanariske balconied bygninger.Standser ved de forskellige plazas, nogle med gamle kirker og andre med mammoth skibet gengivelser boliger et militær museum.Santa Cruz de la Palma er de fleste helt sikkert en af de mest smukkeste og æstetisk glædeligt hovedstæder der findes på de Kanariske Øer!Hvis du søger at være baseret på det historiske centrum af La Palma er Santa Cruz de la Palma for dig!

Et autentisk naturlige paradis, som giver mulighed for at praktisere Vandreture blandt vulkaner og Laurisilvaskov skovareal i nogen af dens beskyttede områder, blandt hvilke bevoksninger ud fra Parque Nacional de Caldera de Taburiente.

Kontroller du se Plaza España og holde din næse inde rådhus, som var først i Spanien har et folkevalgte Råd.

Historiske seværdigheder og museer i Santa Cruz de La Palma omfatter Museo Naval opstaldet i et rekonstrueret skib, som begynder støder op til Plaza Alameda (en smuk plaza foret med cafeer og barer) med stor kitsch effekt.Det er kendt som El Barco de la Virgen eller the Virgin båd og godt værd at se for at udforske Santa Cruz havnen og byen vigtige historie.Nærliggende på seafront er nu snarere sideopdelingsfunktion i flotte Castillo de Santa Catalina - fort datering fra 1600-tallet anvendes som et forsvar mod invaderende pirater.

Plaza Alemeda er et rart sted for en kop kaffe med springvand og statuer og i den ene ende, en skala replika af Columbus skibet, Santa Maria.Inde i skibet er der et naval museum, fuld af ting som gamle diagrammer og galionsfigurer, men den bedste bit er skibet selv.Der er noget om kanonerne på dæk, der gør du vil afspille pirater, selvom du tekstforfatter respektable, midaldrende rejse.

I nærheden, står i Plaza San Francisco, en gammel kloster, som nu huser øens museum--store, hvis du får en våd dag.Det er ligesom en gale krydsning mellem en tømmertrafik hul og gallery – renæssance malerier, gamle skibsbygning værktøjer, væve, fyldte fugle og skildpadder og en række hajer hoveder med alvorlige tænder.

3 km ovenfor byen (indenfor gåafstand Hvis du pasform og en bus-ride, hvis ikke du) ligger hamlet af Las Nieves, med den mest forbløffende Kapel på øen – og tro mig, La Palma specialiseret i smukke gamle kirker.Denne ene er 500 år gammel, og statuen af Jomfru Maria er terracotta, og endda ældre.COP-en belastning på dette loft og altertavlen!En gang hvert femte år, tage de statuen til Santa Cruz for en stor festival.Det næste er 2015.

Restauranten i kvadratet har en begrænset menu, kogte virkelig godt.Det er hovedsagelig grillet kød og salat, med chips eller Rynke kartofler.11⁄2 Eller så ned af vejen, har Chipi Chipi en lignende menu med mere interessant indretning (af en lokal kunstner) og billigere priser.

Gode steder at spise i byen selv, omfatter La Lonja, La Placeta (om Calle reelle) og La Ola og El Picalo (på havet forsiden). 

Der er masser af søjler også med La varsel til den anden og Rockes bliver særligt populære.

 


Bedst rådighed Santa Cruz de la Palma færge billet prisgaranti

Bedste Santa Cruz de la Palma færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Santa Cruz de la Palma.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Santa Cruz de la Palma færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Santa Cruz de la Palma færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Santa Cruz de la Palma færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte de Santa Cruz de la Palma Ferries kunde care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Santa Cruz de la Palma færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Santa Cruz de la Palma på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Santa Cruz de la Palma og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her