Sandefjord færge

Sandefjord passagerskibe og færger

Sandefjord passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Sandefjord til Stromstad.

Sammenlign alle tilgængelige Sandefjord færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Sandefjord bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Sandefjord, Stromstad med Color Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Sandefjord færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sandefjord færger
Billet priser & reservationer


Bog Sandefjord færge billetter
færge billet pris med Color Line færger, der sejler fra Sandefjord til Stromstad online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sandefjord passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sandefjord færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Sandefjord

Sandefjord er en by og kommune i county Vestfold, Norge.To halvøer kaldet Østerøya ("østlige Ø") og Vesterøya ("Western Ø") udgør Sandefjordsfjord og Mefjord.Kystlinjen er sammensat af en række sandstrande, skerries og småøerne.

Sandefjord  tidligere var en berømt sundhed udvej, med forskellige former for bade for sundhedsmæssige forbedringer.Blandt disse var saltvand havet bade, mudder og svovl bade og royalties var hyppige besøgende.

Sandefjord har et godt udvalg af restauranter og cafà © s.Hvad er muligvis Norges bedste gourmetrestaurant er placeret her i en moderne bygning nær havnen.

Sandefjord har en charmerende bymidten, består af en blanding af gamle og moderne bygninger og et bredt udvalg af butikker.Nærliggende hvalfangst monumentet placeret i slutningen af byens vigtigste gade, kaldes en restaurant Kokeriet, et af de relativt få steder hvor hval kød serveres regelmæssigt.

Sandefjord Ferry Terminal
Hvad du skal gøre i Sandefjord

Sandefjord er en moderne by med stor variation.Byen har en interessant historie, smukke natur og en lang række kulturelle happenings.Cyklus eller vandre langs kysten.Tee off på Sandefjord Golf, eller tage din familie til nye højder i Skandinaviens største udendørs klatring park.Musik af natur er også fremragende afslapning og Sandefjord kan prale med en lang kystlinje, store skove, talrige klipper og sandy strande tilbud anvendelsesområdet for afslapning året rundt.

Strande 
Ligger en række beskyttede bugte og smukke glatte, skrånende klipper mellem de sandstrande.Du kan vælge mellem travle strande eller mere secluded badeområder – langs en kystlinje, der næsten 150 km lang.

Vandreture
Hvis du vil gå walking eller Vandreture, mulighederne er mange og varierede – både langs kysten og i skoven.Den kystnære trail på Vesterøya tilbyder 25 kilometer markerede trails til vandrere hvor Folehavna, med sine glatte kystnære klipper og fantastisk udsigt, ligger ved indgangen til det åbne hav.Du vil også finde ruiner fra et tysk Fort bygget i 1941.

Leje en cykel
Ideelt for sightseeing.Cykler er tilgængelige for leje til behagelig cyklus rides i Sandefjords let tilgængeligt og fladt landskab.Leje fra oplysninger turistkontor.

Fiskeri
Hvis du vil fiske i havet, mulighederne er næsten uendelige – både fra en båd og fra delstaten.Hvis du vil fisk fra jord, vil de to coastal trails om Østerøya og Vesterøya du pege mange fremragende fiskeri pletter.Du kan få et kort fra turistkontor.

Sandefjord Golf
Byens Golfbane ligger i landdistrikterne omgivelser med varieret landskabet ved Marumskogen.Sandefjord Golf tilbyder en 18-hullers park og træbevoksede kursus med mange idylliske søer.Otte af hullerne har en sø i Guldborgvej.

Foldvik Familiy Park
Foldvik familie Park er en park, hvor voksne kan slappe af i dejlige omgivelser, mens børnene nyde selv i de store aktivitetsområder, eller sige goddag til de mange dyr.

Høj og lav aktivitet Park
Giv klatring en go i Skandinaviens største udendørs klatring park.De forskellige kursus layout ved høj og lav aktivitet Park giver forskellige sværhedsgrader egnet til de fleste aldre og færdigheder.Den nemmeste rute er egnet for børn som unge som tre, mens den mest udfordrende ene rejser 25 meter over jorden.Der er flere zip linjer også - den længste er 500 meter og passerer over vandfaldet i Numedalslågen.

Udforsk kysten med en guide
Du kan hyre en guide til at udforske kysten ved Norsk Fjell-og Padleskole.En spændende udendørs aktivitet, der omfatter klatring, hoppe langs klipperne og svømme i havet.Du kan også prøve klatring eller kajaksejlads.

Metro Bowling og Lekeland Sandefjord
Indendørs aktiviteter for hele familien.10 bowling baner med den seneste computerteknologi.Du kan leje udstyr og alt hvad du behøver på webstedet.Metro Bowling og Lekeland Sandefjord også have et afspilningsområde til børn 12, med hoppende slot, bolden værelse, dias, klatring væg og meget mere.

Swimmingpool
Ligger Sandefjords swimmingpool med dykning boards, dias og en varmt vand pulje i den øverste ende af Bugårdspark.Rica Park Hotel Sandefjord har også en swimmingpool.Er her der en saltvand pool, og Park Badet tilbyder også en uddannelse studio, Solarie, våd- og saunaer, snack bar og spa.

Sandefjord jeg s et trafik samlestykke både nationalt og internationalt.Color Line, Sandefjord lufthavn Torp, NSB og motorvej E18 sikre gode transportforbindelser.Linjen færge Color Line hyperlinks Sandefjord med Strömstad i Sverige.Der findes flere afvigelser dagligt, og rejsetiden er 2 timer og 30 minutter.

 


Bedst rådighed Sandefjord færge billet prisgaranti

Bedste Sandefjord færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Color Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Sandefjord.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sandefjord færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sandefjord færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Sandefjord færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sandefjord Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sandefjord færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Sandefjord til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Sandefjord og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her