San Antonio Ferry

San Antonio passager- og færger

San Antonio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra San Antonio Barcellona, Denia og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige San Antonio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige San Antonio bilen og passager færgen billetter sejler til og fra San Antonio, Barcellona, Denia og Valencia med Balearia eller Acciona færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for San Antonio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

San Antonio færger
Billet priser & reservationer


Bog San Antonio færge billetter
med Balearia eller Acciona færgen Line færger, der sejler fra San Antonio Barcellona, Denia og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dine markerede San Antonio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en San Antonio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om San Antonio

San Antonio er beliggende på vestkysten af Ibiza, 10 miles fra Ibiza by og 14 km fra lufthavnen.Berømt for sine solnedgange i Café del Mar og livlig natten vibe, San Antonio er et godt valg, bliver populære med britiske turister.

Ferie i San Antonio funktion også en række små strande på en lang bay, omfattende legendariske pletter ligesom Sunset Strip på Cala Gracio samt mere støjsvage resorts ligesom Port des Torrent.

San Antonio er også et populært med familier og par, især uden for sommersæsonen vigtigste og i mere støjsvage dele af bugten.Der er masser af butikker, cafeer og barer breder sig fra den smukke harbour og strækker sig langs palm-foret seafront promenade.Der er en farverig centrale firkant og masser af pedestrianised områder.

San Antonio tiltrække tusindvis af unge besøgende trukket af en endeløs valg af natteliv.Opholder sig i San Antonio betyder du kan også medtage besøg legendariske klubber omkring Ibiza by takket være natperiode Disco Bus.

San Antonio, Grækenland

En berømt funktion i San Antonio er fantastisk udvælgelsen af trendy afslappet gade cafeer og chill-out strand barer, herunder den berømte Cafe del Mar.Watching the sunset fra the Sunset Strip på Cala d'es Moro er en afgørende San Antonio helligdag.Cafeer er centrum for den pre-clubbing scene og en fremragende måde at finde ud af, hvad der foregår næste!

Turistaktiviteter

San Antonio har noget for alle med en stor række indkvartering, underholdning, klubber, barer og restauranter.

Strande
Der er fem store strande inden for nem rækkevidde af udvej og disse områder er kendt for rolige, varm farvande og har alle bekvemmeligheder.Du kan afprøve vandsport eller blot tage det let og har en afslappende ferie på stranden, top op din tan og læse en god bog.

San Antonio Harbour
Tage en tur til San Antonio Harbour for de bredeste dataområder lystsejlads aktiviteter og den bedste måde at udforske Ibiza.Dette er en fantastisk måde at tilbringe din dag sejler langs kysten af Ibiza - nyd solen og opleve nogle fremragende synspunkter.Eller slentrer langs denne historiske harbour og palm parasol promenade, et besøg værd.

Water Park
Der er en populær play park på San Antonio Bay hvor du kan finde trampolines, klatring rammer, hoppende slotte, sand brydningsområder og gynger at holde børnene morede i timer.Dette er et perfekt sted for en dag deaktiveret fra stranden og ideel til familieferie underholdning.

Paintball Lounge part 
Paintball Lounge parti tilbyder en bemærkelsesværdig paintballing eventyr, ikke skal blive savnet.Som navnet antyder, er der meget mere til denne mødested end det glimrende sæt ud paintballing - mellem spil du kan have en svømmetur, Grib en bid at spise, og en soft drink eller alkoholholdige drikke i baren.Dette er stor underholdning Hvis du gå alene, i en gruppe eller med familien.

Akvarium Cap Blanc
Akvarium Cap Blanc giver mulighed for at se et udvalg af Middelhavets havet liv i dets naturlige miljø.Akvariet er beliggende i udkanten af San Antonio tæt på Cala Gracio, så det er let at komme til.

Dykning
Fra San Antonio er det let at bog figuren over på en dykning naturligvis på en af de kvalificerede dykning skoler i området.Rejser til over 80 dykke steder, herunder huler og vrag er på tilbud næsten hele året rundt, og begyndere nyde ro og høj synlighed af vandet her.Volcán Dykning er en af de mest professionel og avancerede dykning centre på vestkysten af Ibiza, beliggende mod nord for San Antonio Bay.

Cafe Del Mar
Ret ved udgangen til San Antonio bay er den berømte bar, Café Del Mar.Sørg for dig derhen før solnedgang, få dig selv en drink og finde dig selv et sted at sidde og se solen gå ned.Dette er den linje, der har iværksat mange chill-out opsamlinger, der er verdens berømte.Så du vil være i nogle god musik, og dette er et godt sted at starte, før du hit klubberne!

Natteliv
En ferie til San Antonio opråb ud, natteliv!Det er pakket med clubbers på udkig efter sol, strand afslapning og den livlige natteliv, Ibiza er nu verdens berømte.De mest berømte klubber i San Antonio findes på sunset strip, et område med stor visninger og en venlig, part atmosfære.Eller du kunne lede til Ibiza Town for et alternativ.

Og feste, kan du også nyde nogle beach life i San Antonio!Bedste San Antonio strandene er syd og på Cala Bou.Læ San Antonio strande med sikker grundt vand er fastslået, at nordlige Cala Gracio eller vest på mere støjsvage Port des Torrent.San Antonio tilbyder masser af vandsport samt vandlande, karting, parascending-, Elastikspring, tennis og Ridning.

 


Bedst rådighed San Antonio færge billet prisgaranti

Bedste San Antonio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia eller Acciona færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra San Antonio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine markerede San Antonio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt San Antonio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke San Antonio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte San Antonio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende San Antonio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra San Antonio til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder at San Antonio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her