Samos færge

Samos passagerskibe og færger

Samos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Samos til Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes og Thessaloniki.

Sammenlign alle tilgængelige Samos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Samos bilen og passager færgen sejler til og fra Samos, Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes og Thessaloniki med Blue Star færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Samos færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Samos færger
Billet priser & reservationer


Bog Samos færge billetter
med Blue Star færgen sejler fra Samos til Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes og Thessaloniki online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Samos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Samos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Samos

Samos er en af de smukkeste øer af Grækenland i det østlige Ægæiske Hav, Samos er en grøn ø med skove og mange steder at besøge.Det er meget tæt på Tyrkiet, kun omkring 1 km, og er blevet mange befolkninger favorit græsk ø.Samos er også øen Pythagoras en af de mest berømte matematikere af den græske oldtid.

Det er en temmelig stor ø, og folk på øen lever af turisme og landbrug, hovedsagelig oliven og frugt.Den lokale vin er velkendt og værd at prøve.Ouzo også fra Samos er en af bedste i Grækenland.Samos er berømt samt for dens skibsbygning af græske fiskerbåde kaikia eller trehantiria.

De fleste turister ophold i Pythagorion (som var den antikke kapital af øen) eller Kokkari en af de mest maleriske landsbyer af øen, 10 km fra Vathy på den nordlige side af Samos.

På grund af sin fortid, Samos har mange steder af interesse, og det er en meget god idé at leje et køretøj og udforske øen på din egen.

Samos færge
Samos strande

Samos en temmelig stor græske ø er beliggende i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav.Det er en meget frodige, grønne og smukke ø fuld af gorgeous strande.Selvom Samos har flere smukke arkæologiske steder såsom tempel Hera, er øen mest berømt for fremragende strande og rigelige muligheder for walking, mountain biking og windsurfing.

Nogle af de smukkeste strande på Samos er kun tilgængelig til fods og dermed ideel, hvis du nyde walking og bruge tid alene på en privat strand.Der er en strand for alle på Samos.Finde dine favorit stranden ved hjælp af Samos strande!

Rejser til Samos

Samos er et meget populært feriemål, og du bør kunne finde pakkeferier fra de fleste europæiske lande.Hvis du foretrækker at rejse uafhængigt vil du finde at Samos er godt forbundet til nærliggende øer eller fastland via færge og der er daglige flyvninger til øen.

Øen har tre større færge havne : Pithagorion, Karlosvassi og Vathi.De fleste færge forbindelser til Samos er foretaget via en stop-over i Tyrkiet.

Færger
Samos er nemt nås med færge fra Pireaus.Turen er omkring 8-14 timer (afhængigt af båd) og færger stopper normalt ved både Karlovassi og Vathi.Der er mindre hyppig forbindelser til Chios, Lesvos og øerne i den Dodecanesos, som du kan nå på hyppige højhastighedstog i sommermånederne.Der er dagligt bådene til Kusadasi, Tyrkiet, hvor du kan besøge den antikke græske by i Efesos, en af verdens mest utrolige arkæologiske udgravninger.Samos har en lufthavn, så du kan flyve der fra Athen.Der findes tre steder dagligt og én i sommeren.

Tre daglige færger vil øen Ikaria (2, 5 timer) og én til den lille ø agencées (2 timer)
Tre downloads pr. færger sejler til Chios (4 timer), én ugentlige Lesvos (7 timer), Limnos (11 timer), Alexandroupolis (20 timer) og Kavala (20 timer).

To daglige færger vil havnen i Piræus (13 timer).

Daglige færger ringer i Naxos (6,5 timer). Paros (6 timer), Mykonos, Ios, Santorini og Syros.Fem downloads pr. færger sammenkæder Samos Patmos (2,5 timer) og én ugentlig til Leros (3,5 timer), Kalymnos (4 timer), Kos (5,5 timer) og Rhodes (9 timer).
I sommeren sammenkæder to daglige færger øen Samos med Kusadasi (Ephesus) i Tyrkiet.Billetter kan købes fra forskellige rejsebureauer.Et pas er obligatorisk.

Busser :
De lokale KTEL busser udfører transport inden for øen.De har en ganske god tidsplan og de forbinder de mange landsbyer og byer af øen på en tilfredsstillende måde.

Øen Samos har en god busforbindelse, der tjener forskellige landsbyer og strande indtil 8 pm.Fra hovedstaden i Samos 13 daglige busser vil Kokkari og Pythagorio, 8 til Agios Konstantinos og Agios Dimitrios, 7 til Karlovassi, 6 til Hereon, 5 til Mytilini og 2 Ormos Marathokampou, Avlakia og Votsalakia.6 daglige busser flyafgang til Pythagorio for Hereon og 2 Mytilini og Karlovassi.

Fra Karlovassi vil daglige busser Agioi Theodori, Pirgos, Koumandarei, Vathy, Pythagorio, Hora, Ormos Marathokampou, Votsalakia, Agia Kyriaki og Drakei.Sommeren forlader daglige busser fra Samos kapital til strandene i Tsamadou, Psili Ammos og Hereon.

Lufthavn:
Samos International Airport "Aristarchos" ligger 4 km vest for landsbyen Pythagorion med daglige forbindelser til en række lande.Den nemmeste måde at nå frem til Samos ad luftvejen er imidlertid at flyve første ind Athen og derefter fange en tilsluttende flyforbindelse til Samos.4 daglige flyvninger sammenkæder øen med Athen og 2 ugentlige med by Thessaloniki (i nordlige Grækenland). Flyselskabet af Air Manos flyver dagligt til Athen og to gange ugentligt til Thessaloniki og øerne Mykonos og Santorini.

Biler og motorcykler
Talrige bil og motorcykel leje kontorer er tilgængelige i Samos.Flere af de store hoteller arrangere motorcykel og bil huslejer.Du kan finde en prisliste taxier billetpriserne for de flere destinationer på øen i havn Samos.Priser intervallet fra 5 til 40 Euro.

Taxa-båd
Sommeren sammenkæder daglige fiskerbåde hovedstad i Samos med Pythagorion.Der er både med udflugt til nogle af de fjerntliggende strande og der er en båd, der sejler rundt om hele øen.

 


Bedst rådighed Samos færge billet prisgaranti

Bedste Samos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Samos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Samos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Samos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Samos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Samos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Samos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Samos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Samos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her