Salina færge

Salina passagerskibe og færger

Salina passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Salina til Napoli.

Sammenlign alle tilgængelige Salina færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Salina bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Salina, Napoli med Hurtigbåde færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Salina færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Salina færger
Billet priser & reservationer


Bog Salina færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Salina til Napoli online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Salina passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Salina færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Salina

Salina er den næststørste i øgruppen de Lipariske Øer og er helt anderledes i landskab end resten af øer.

På grund af sine talrige ferskvand fjedre er øen helt grønne.Øen er anført på listen UNESCO verdens arv på grund af dens vulkaner.

Øen er sammensat af seks forskellige vulkaner, og de to vigtigste er Monte Fossa Delli Fecci og Monte dei Porri.Begge disse vulkaner er ganske velbevarede.

Øen er sammensat af tre små byer og nogle landsbyer og befolkningen i hele byen er ca. 4000.Sammenlignet med nogle af de andre øer i øgruppen uberørt Salina stadig helt af turisme, hvilket gør det et særligt sted at besøge.

Salina Ferry Port
Introduktion til Salina

Salinahar to vigtigste porte Rellina og Santa Marina.Der er regelmæssig færger og hydrofoils fra destinationer ligesom Napoli, Pallermo,  Messina, Reggio Di Callbria og Milazzo.Besøgende kan nå enten af disse destinationer og tage en hydrofoilbåd til Salina.Færger er kun tilgængelige fra Milazzo og Napoli.

Regelmæssige busser er tilgængelige der forbinde byerne og landsbyer på øen.Dem, der kommer ind fra andre lande ville skulle bog en flyvning for Napoli eller andre italienske destinationen og derefter nå Milazzo og tage en færge derfra.

Flytte rundt om øen
Afhængigt af hvor du opholder dig på øen ville indstillingerne for at flytte rundt i området forskellige.Der er tre vigtigste byer på øen, som alle er helt små og er let tilgængelige til fods.Der er ikke mange attraktioner, så de kan udforskes fods inden for en dag.Det offentlige transportsystem på øen er busser.Busser Tilslut alle landsbyer og byer på øen og er temmelig komfortabel.Oplysninger om busruter kan være let tilgængelige i de større byer.

Attraktioner i Salina

Kyst af Salina
Fossa Delle Felci er den berømte vulkan, Salina er angivet i Verdensarvsliste.Vulkanen er 962 meter højt og besøgende kan forcere op til toppen eller mindst halvdelen måde at nyde de omkringliggende områder og det smukke hav synspunkter.Dog klatre op vulkanen kan være helt trættende og bør blive forsøgt af dem, der er temmelig egnet.Andre kan kun komme til placeringen og beundrer skønheden i vulkanen fra foden af bjerget.

Museo dell'Emmigrazione Eoliana
Museo dell'Emmigrazione Eoliana er sandsynligvis den mest interessante, blandt alle øer i det sydfynske øhav.Museet præsenterer virkningen og omfanget af indvandringen af de Lipariske Øer.Museet er helt lille og samlingen er heller ikke meget store, men det er stadig værd at et besøg til at få indsigt i baggrunden og kultur af øen.

Santuario Della Madonna Del Terzito
Santuario Della Madonna Del Terzito er placeret i den dal, der adskiller de to vigtigste vulkaner på øen.Stedet er et vigtigt pilgrimsrejse sted og hvert d.15 august fest antagelse er afholdt her som folk fra alle tilstødende øer rejse til Salina.Kirken er placeret på det spor, der fører til toppen af bjerget.

Salina i horisonten
Øen er kendt for at være den første øen for at have beskyttet sit miljø ved hjælp af et naturreservat.Øen er meget rige i naturlig vegetation og flora og fauna, der er værd at undersøge.

Vandrestier
Der er flere gode vandrestier, markerede og umarkerede på øen.De interesserede i naturen ville definitivt nyde disse vandrestier da naturlige grønne landskabet her er meget frodig og har nogle smukke lokale arter af træer og blomster, der er værd at undersøge.

Strandene
Strandene i Salina er helt rene og perfekt til svømning.Strandene på øen er temmelig deserterede i hverdagene.Kun på weekender flok et par af locals stranden i Somrene.Der er også et par dykning pletter tæt på øen, der er godt for at udforske havet liv i denne region.

Spise på Salina

Salina har gode restauranter, der tjener simpel hjem stil madlavning.De fleste restauranter her tjene italiensk køkken og friske havet fødevarer.Der er også et par små cafeer, bagerier, der tjener traditionelle kager og pizzeriaer, har nogle lækre frisk bagt pizzaer.

De bedste restauranter at afprøve i byen er Cuccinotta Rita, Portobello, Da Alfreda i Cucina.Disse restauranter generelt tjene simpel pasta, fiske retter såsom sværdfisk, havet fødevarer plader, fyldte tiarmede, frisk bages husholdningsmaskiner, pizzaer og nogle virkelig gode hjertelig desserter og traditionelle kager.Restauranter her har hovedsagelig enkel, men elegant indretning og mange giver udsigt over havet.

Shopping i Salina

Salina er ikke en turist orienterede sted så butikkerne her er hvor locals gøre alle deres shopping.Nogle små men charmerende shoppinggader er placeret i de tre største byer i byen og sælge smukke hånd gjort tøj, kniplinger, cashmere sweater, skåret træ artefakter, keramik, vaser etc.Besøgende kan endda komme på tværs af et par antikviteter på de lokale markeder, som anvendtes af locals på salg.Anden ting at købe her ville være lokale vine, som er ganske godt og visse oste.

 


Bedst rådighed Salina færge billet prisgaranti

Bedste Salina færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Salina.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Salina færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Salina færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Salina færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Salina Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Salina færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Salina til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Salina og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her