Salerno færge

Salerno passagerskibe og færger

Salerno passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Salerno til Cagliari, Catania, Malta, Palermo, Tunis og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Salerno færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Salerno bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Salerno, Cagliari, Catania, Malta, Palermo, Tunis og Valencia med linjer, Grimaldi ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Salerno færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Salerno færger
Billet priser & reservationer


Bog Salerno færge billetter
med Grimaldi linjer for færger sejler fra Salerno til Cagliari, Catania, Malta, Palermo, Tunis og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Salerno passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Salerno færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Salerno

Salerno er den største by i den "Costiera Amalfitana", beliggende midt i to fortryllende Amalfi og Cilento kyster.Salerno er et UNESCO World Heritage Site.

Byen er beliggende på det Tyrrhenske Hav på den smukke bugt Salerno, i en let afstand fra blændende Amalfi kysten.

Berømt for at blive placeringen af verdens første medicinske universitet, Schola Medica Salernitana, Salerno blev et vigtigt center for kunst, kultur og læring dateres tilbage til 1500-tallet.Årenes løb lidt Salerno gennem mange plager og jordskælv, samt udenlandske regel.Salerno er i dag en fyldt med mange interessante ting at se og gøre byen.

Byens popularitet betyder, at det er godt forbundet til de fleste byer og byer i regionen, samt forskellige destinationer i nærliggende regioner.Der er ingen lufthavn i Salerno korrekt og den nærmeste lufthavn er beliggende i Napoli ca. 50 km væk gør færgen en af de bedste og mere afslappet måder at få der.

Salerno Ferry Port

Flytte rundt omkring i byen

Inden byen kan besøgende gå omkring for at udforske de attraktioner, de fleste af dem er placeret tæt på midten af byen.Der er mange smukke gågader og store Ovid i byen, der let kan udforskes til fods.De offentlige busser i byen kan også bruges til sightseeing i byen og udenfor.Dem, der har en bil kan let drev omkring da trafik er ikke et problem og parkeringsplads er tilgængelig i de fleste områder.

Punkter af interesse i Salerno

Salerno katedralen er den største turistattraktion i byen.Katedralens store Klokketårnet dominerer det historiske centrum af byen.Er tomb of Saint Matthew, en af de tolv apostle i katedralens krypt.

En anden kirke værd at besøge er Chiesa della SS.Annuziata, som blev bygget i 1300-tallet og er beliggende nær ved indgangen til den gamle by i nord.Den vigtigste funktion af kirken er designet af Ferdinando San Felice smukke Klokketårnet.

Der er også San Gregorio kirke, en tiende århundrede struktur, som i dag er hjemmet til Museum på den medicinske skole i Salerno og San Giorgio kirke.San Giorgio er det bedste eksempel på barok arkitektur i Salerno.Du kan få vist smukke malerier skabt af Andrea Sabatini og freskomalerier ved Angelo Solimena og Francesco i 1600-tallet inde i kirken.Kirken er relateret til den ældste kloster i byen, som blev bygget i det niende århundrede.Forskellige Apsis freskomalerier har også for nylig blevet opdaget i bygningen.

Hvis du gerne walk og mennesker watch hoved til Lungomare Trieste, byens promenade, som blev bygget i 1950 og er kendt for at være en af bedste i landet.Lungomare, bogstaveligt oversat som "langs havet," udvider fem kilometer og er foret med palmetræer.Det er ofte sammenlignet med de smukke promenader af den franske Riviera.

Castello di Arechi er et stort slot bygget på toppen af en bakke ved Arechi II over en eksisterende byzantinske-romerske slot.Slottet er i dag hovedsagelig anvendes til møder og udstillinger.Hvis du besøger slottet vil du kunne nyde en fantastisk udsigt over byen og havet ud.

En af de mest interessante steder at besøge i byen er den historiske center Salerno, anses for at være blandt de bedst bevarede i Italien.Købmand gaden af byen er også den vigtigste shopping center i Salerno.

Minerva Garden eller Giardino della Minerva, ligger nær den gamle del af byen.Den første nogensinde botaniske garden i Europa kan findes i denne garden.

Store slottet Forte La Carnale blev navngivet fra en antikke slag der blev udkæmpet mod araberne.Fortet er nu del af en kompleks store sports, som i dag bruges som et lokale kulturelle center.

 


Bedst rådighed Salerno færge billet prisgaranti

Bedste Salerno færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grimaldi linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Salerno.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Salerno færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Salerno færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Salerno færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Salerno Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Salerno færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Salerno til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Salerno og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her