Saint Nazaire færge

Saint Nazaire passagerskibe og færger

Saint Nazaire passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Saint Nazaire til Gijon.

Sammenlign alle tilgængelige Saint Nazaire færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Saint Nazaire bilen og passager færgen sejler til og fra Saint Nazaire, Gijon med GLD Atlantique færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Saint Nazaire færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Saint Nazaire færger
Billet priser & reservationer


Bog Saint Nazaire færge billetter
færge billet pris med GLD Atlantique færgen sejler fra Saint Nazaire til Gijon online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Saint Nazaire passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Saint Nazaire færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Saint Nazaire

Saint-Nazaire , ved mundingen af floden Loire i Biscayabugten er en vigtig havneby og en stor skibsbygning og industrielle centrum med aeronautisk, metallurgiske, kemiske og levnedsmiddelindustrien.Det er en port til den franske flåde.

Saint-Nazaire menes at være webstedet af den antikke Gallo-romersk havneby af Corbilo.Det var lidt mere end en fiskerby indtil midten af 1800-tallet, da porten blev bygget til at rumme fartøjer for stort at sejle op Loire til Nantes.

Værftsindustrien i byen, forbliver selvom have overlevet forskellige økonomisk nedgang, en dominerende sektor.Det understøttes af en række andre fremstillingsaktiviteter.Saint-Nazaire har også en lang historie af luftfartøjer produktion.

Mere end en tredjedel af Saint Nazaire overflade er "grønne", med offentlige parker og haver, utallige private haver og næsten 2.500 acres landbrugs og mosearealer bliver del af Brière sumpene.

Saint Nazaire Port

Saint-Nazaire har aldrig drømt om at blive et badested, men byen har meget aktivt udviklet sin smukke kyst med strande og bugte, klipper og promontories, en flere kilometer lange offentlige fodgængerpassager og en nydesignede seaside promenade.Saint-Nazaire dog ofre ikke sit miljø til udvikling, og gør en indsats for at beskytte sin kyst.

Når base tyske ubåden blev bygget mellem 1940 og 1942, var træder i stedet for den tidligere transatlantiske terminal, webstedet hele harbour dramatisk ændret.Det er omkring ubåd penne omkring dokker og harbour basin, Saint-Nazaire har både forsonet sig selv med sin havn og oprettet et autentisk og oprindelige turist tilbud.

Saint-Nazaire er beliggende i hjertet af en særlig attraktiv og varieret region: fra Nantes til den vilde kyst af Le Croisic, fra bred åben strandene på de Loire South bank til bay La Baule, fra Guérande salterns til vådområde af Grande Brière sumpene, vil du opdage ekstraordinære landskaber samt byer og landsbyer med ofte bemærkelsesværdigt arv.

Blot 15 minutter væk La Baule, Guérande, BrièreWith dens softly buet himmelkuplen gyldent sand.Den 9 km lange er bay af La Baule selve billedet af seaside fornøjelse.Som i den tilstødende udvej af Pornichet er stranden en berømthed i sig selv! 

Og for en ændring fra lazing på varmt sand, der er meget at vælge imellem: kasinoer og thalassoterapi, Ridning, sejlsport, tennis eller spadseretur langs storslåede villaer... I langt slutningen af bugten er Le Pouliguen posten til "Wild kyst." Hele vejen til Le Croisic brave forrevne klipper havet og vinden.

I middelalderen, blev byen Guérande, hvis bretonsk navn "Gwenn RAN" betyder "hvid jord", gjort rige af salt handelen.Inde i byens mure fra 14th og 1400-tallet er den gamle by med dens smalle gader og smukke sten huse meget charmerende.Derefter drevet på salterns, et menneskeskabte landskab, som er så enestående som det salt, der her er blevet dyrket siden romersk tid.

Hvis salt var regionens hvide guld, der også bruges til at være sort guld: tørv fra Brière sumpene.Walking on en cykel i en traditionel flad båd eller en hestetrukne vogn, vil du tilpasse en adstadigt rytme for at udforske Brière, dens tilsyneladende uendelige kanaler og landsbyer med utallige stråtækt cottages.

 


Bedste tilgængelige Saint Nazaire færge billet prisgaranti

Bedste Saint Nazaire færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige GLD Atlantique færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Saint Nazaire.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Saint Nazaire færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Saint Nazaire færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Saint Nazaire færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Saint Nazaire færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Saint Nazaire færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Saint Nazaire til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Saint Nazaire og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her