Saelvig færge

Saelvig passager- og færger

Saelvig passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Saelvig til Hou, Kalundborg og Kølby Kas.

Sammenlign alle tilgængelige Saelvig færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Saelvig bilen og passager færgen sejler til og fra Saelvig, Hou, Kalundborg og Kølby Kas med Samsotrafikken færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Saelvig færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Saelvig Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Saelvig (Samso Island) færge billetter
med Samsotrafikken færgen linje for færger sejler fra Saelvig til Hou, Kalundborg og Kølby Kas online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Saelvig passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Saelvig færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Saelvig / Samso Ø 

Saelvig Harbour i på Samso Ø. Øen af Samsø lige midt i Danmark ligger halvvejs mellem Jylland og Zealand er forbundet med fastlandet via ruten færge fra Hou i øst Jylland til Sælvig på vestkysten af Samsø. Passage tiden fra Hou til Samsø er en time.

Ruten færge fra Hou til Samsø er en af to færge forbindelser til Samsø. Andre færge ruten til Samsø forbinder Kalundborg og Kølby Kaas.Kalundborg er placeret på vestkysten af Zealand og Kølby Kaas sidder på den sydlige kyst Samsø.

Ruten færge fra Hou til Sælvig drives af færgen MF Kanhave på foto ovenfor.Færgen blev bygget i 2009, og har skåret ned passage tiden mellem Jylland og Samsø med 15 minutter til en time skarpe.Der er op til syv daglige Afgivelser fra Hou til Samsø – de fleste i løbet af sommeren og færre i vintertid.

Saelvig Ferry Terminal

Selvom at kan færgen bære op til 86 biler, reservationer anbefales når rejser til Samsø i løbet af sommeren.I juli og August en mindre passager-færge også sejler mellem Hou og Kølby Kaas.Dog befordrer denne færge kun passagerer og cykler men ingen køretøjer.Passage tiden på ruten Hou-Kølby Kaas i løbet af sommeren er 1 time og 10 minutter.

Samso Ø  er beliggende 9 km væk fra den jyske Halvø og en to timers færge ride fra fastlandet (Hou havn). Selvom denne ø har dannet en forward tænker sociale energi revolution, siger mange rejsende en tur til øen er en tur tilbage gennem tiden.

Øen har en befolkning på omkring 4.300.Der er 21 vindmøller, at magten af øen, leverer nok energi til øen og meget mere.De sælger deres efterladenskaber energi til fastlandet en fortjeneste.Denne ø er fuldstændig self tilstrækkeligt.Indførelsen af disse projekter for vedvarende energi har ført til nye markeder og nye velbetalte job.Samso indbyggere embrace nu en livsstil, der har stimuleret deres økonomi, forbedret deres måde at liv og holdes deres miljø rene.

Når du besøger Samso skal du bringe dine Vandreture støvler og en eco tankegang.Du vil også leje en cykel for at udforske området.Offentlig transport er også en indstilling; rutebusdrift køres som et energieffektive telebus system hvor busser drev på anmodning.

Det første sted at besøge du fuldt ud forstår hvad denne ø handler alle om er det Samsø energi Akademi, hvor du vil lære mere om resultaterne af øen eksperiment og "grøn teknologi" i almindelighed.Dette akademi er et perfekt eksempel på bygningen mens ingen kulstofaftryk beliggende i byen Ballen, en maleriske harbor landsby.

Én entydig indstilling, når du besøger Samso er at opleve den Prairie Wagon ferie.Tage et par skridt tilbage i tid og tour Samsø i et langsomt tempo, som to norske Fjord heste trække dine prairie vognen rundt om øen.Derefter Brug dine nætter på permanente campingpladser med andre "prairie nybyggere". De giver endnu et moderne electrolux propan køleskab på webstedet, der er afgørende for den øl, som går med grill!

Næste på turisten er rute Brattingsborg Manor, placeret i en park i den sydlige del af Samso.Manor blev bygget i engelsk stil i 1871-98.Hovedvejen passerer parken og fører gennem et skovklædt område til kysten.Det er åbent for vandrere og cyklister under dagslys timer fra juni til August, og det er en ekstremt populær placering for land rullefortove."Vesborg Makedonien" fyrtårnet syd fungerer som en milepæl.

Det største hotel på øen er Ballen Badehotel med 37 værelser.Dette hotel er åben årstidsbestemt April-OKT.Alle værelser er udstyrede med fladskærms tv og har gratis internetadgang.Der er en seaside Golfbane i nærheden og hotellet vil bog golf pakker for dig.Deres restaurant anses for det bedste på øen, tilbyder klassisk dansk og fransk køkken tilberedt med frisk, kvalitet ingredienser fra lokale bedrifter og fiskere.De fleste af fødevarer er organisk; lokalt dyrket producerer avlerne trives som de lokale mennesker forsøge at undgå at importerede producerer vokset med olie-baserede kemiske gødningsstoffer.I sommermånederne, kan du normalt høre et levende orkester spiller i gården skal ledsage dit måltid.

Hvis du søger efter en nostalgisk, er sunde og afslappende pause fra din daglige hektiske rutine Samso øen bare stedet for din næste eco-ferie.


Bedst rådighed Saelvig færge billet prisgaranti

Bedste Saelvig færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Samsotrafikken færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Saelvig.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Saelvig færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Saelvig færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Saelvig færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Saelvig Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Saelvig færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Saelvig til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Saelvig og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her