Rovingo færge

Rovinj passagerskibe og færger

Rovinj passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rovinj til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Rovinj færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rovinj bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Rovinj, Venedig Venezia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rovinj færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rovingo (Rovinj) færger
Billet priser & reservationer


Bog Rovingo færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linjer for færger sejler fra Rovinj til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rovinj passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rovinj færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Rovinj

Rovinj (Rovigno på italiensk) er en by i Istrien, Kroatien.Byen er officielt tosprogede med både kroatisk og italiensk bliver usedand underviste.

Rovinj  er Istriens stjernet attraktion.Det er touristy og beboere er ved at udvikle en skarpe øje for maksimere deres profitter, men Rovinj er et af sidste af de sande Middelhavsområdet fiskerihavne.

Fiskere trække deres fangst i havnen i de tidlige morgentimer, efterfulgt af en horde af squawking måger og boykot deres redskaber før frokost.Bønner for en god fangst sendes frem på den massive katedral af St Euphemia hvis 60 m-høj tower punctuates halvøen.

Skovklædte bakker og low-rise luksus Hoteller omgive en by forbundne ved stejle, brostensbelagte gader.Rovinj archi­pelago 13 grønne, offshore øerne gøre for behagelig, varieret visninger, og du kan svømme fra klipperne i mousserende vandet nedenfor Hotel Rovinj.

Venezia linjer er den knytnæve høj hastighed ferris virksomhed i North Adriaterhavet, hvilke hyperlinks Venedig til Istrien kyster og i paricular Rovinj.Afgang hver dag ved 5 h 00 p.m.og ankomsten til 8 h 00 p.m.

Rovingo Ferry Port

Rovinj er en klassiske model af en by af formen Middelhavsområdet.Det var befæstet med vægge i to rækker så tidligt som middelalderen, med byen gates senere inkorporeret i nye layout.I sent 1700-tallet var islet hvor Rovinj blev oprindeligt bygget, forbundet med fastlandet.På tidspunktet begyndte resten af byen at udvikle også.Rovinj er en af de mest udviklede seaside resorts i Kroatien, tilbyder en lang række besøgende muligheder i en maleriske atmosfære af den gamle bydel, omgivet af rackkompakte fyrreskove.

Kystområdet Rovinj udmærket leddelt med talrige pladser, åer og kapper.Der er steder af stor naturlige og økologiske værdi: forest park Punta Corente-Muntrav, St.Andreas øhav, Palud marsken, Limski kanal Fjord og Monfiorenzo cave.Langs kysten, med en markant Middelhavsområdet flora og fauna, hersker en sup-Middelhavs klima med en moderat fugtighed niveau.Tilstedeværelsen af mand når tilbage til præhistorisk tid.Antikke by kerne, bygget på et fundament af en økarakter befæstning, som var en præhistorisk bosættelse (bronzealder - jernalder), datoer fra 2nd-4th-tallet, og præsenterer også en enestående venetianske by- og arkitektoniske model, bygget på sene antikken og høj middelalderlige fundamenter.

Den historiske kerne er stablet på en bakke på en meget snæver bygning areal af tidligere ø, med huse fluorescerende sammen op til døren-trin i den barokke kirken St.Euphemia.Kirken og dens slank Klokketårnet dominerer byen, med rigelig Valdibora bugten på nordsiden og den pictoresque bay St.Catherine på sydsiden af byen.Rovinj er et vigtigt økonomisk centrum.De vigtigste selskaber og virksomheder er disse forbundne til hotel og turist sektoren (hoteller, lejre, bungalows, privat indkvartering, osv..), industrisektor (først og fremmest tobak fremstillings- og fiskeri industrien) og sømandskab og fiskeri.

Aktiviteter og seværdigheder i Rovingo 

Dykker Sport Center 
De fleste mennesker hop om bord på en båd for alvorlige svømning, Snorkling og solbadning.En tur til Crveni Otok eller Sveti Katarina er let arrangeres.Dykker Sport Center er den største operation i Rovinj, offer båd dykker ned fra €20 til €35 afhængigt af afstand og leje af udstyr til €20.Den vigtigste dykke tiltrækning her er vraget af Baron Gautsch, en østrigsk passager-damper sænket i 1914 af en østrigsk miner forårsager 177 dødsulykker.Vraget ligger i 40 m vand og tilbyder masser af marine liv.

Katedralen i St Euphemia 
Den massive Cathedral St Euphemia dominerer fuldstændigt byen fra dets bakketop placering midt i halvøen.Bygget i 1736, er det største barokken bygning i Istrien, afspejler perioden, i 1700-tallet da Rovinj var dets mest folkerige by, et vigtigt fiskeri Center og bolværk af den venetianske flåde.Ud for siden er døren til kirken en 14th-århundrede marmor lettelse af St Euphemia.Inde i katedralen, ikke gå glip tomb of St Euphemia bag højre alter.

Regionale Museum
Regionale museet indeholder en samling af d.15 til 1800 tallet malerier og fungerer ved nutidige kunstnere i Rovinj, såvel som flere etruskiske stykker.Museet lille størrelse betyder desværre, at kun en lille procentdel af dets samling er udstillet på ethvert givet tidspunkt.Sine åbningstider er uregelmæssige i sæsonen lav.

Pro Montana
Der er 80 Bjergklatring ruter i et tidligere venetianske sten stenbrud i Zlatni Rat, mange egnet til begyndere.Pro Montana ved indgangen til Zlatni Rat vil give en vejledning og udstyr til 180 KN.Det tilbyder også en klatring udflugt til Vranjska Draga på de vestlige skråninger af Učka området for 600 KN.

Franciskaner kloster
Barok franciskaner klosteret blev bygget i starten af 1700-tallet og indeholder et værdifuldt bibliotek samt et lille museum i 1700 - og 1800-tals malerier og skulpturer.Hverken biblioteket eller museet der aktuelt er åbne for offentligheden.

Veli Jože
Selvom noget dyrere end Cantinon, dette er et godt sted at forsøge Istrien retter, enten i en indre stuvet sammen med nipsting eller på udendørs tabeller.Prøv bakalar (cod) i en hvid sauce eller bagt lam med kartofler.

Monte Carlo
Den bedste vis i byen is watching the sunset fra dette sted.Cocktails er dyr, men sidder på klipperne ved siden af havet med en visning af Sveti Katarina er absolut værd at splurge.

Rovinj akvarium 
Etableret i 1891, er den bedste museum Rovinj akvariet.Det udviser en god samling af lokale marine liv, fra giftige scorpion fisk til farverige Rainfall.

Byen St Euphemia for nylig har indset tre millioner besøgende ophold for anden gang, dermed bliver endnu en gang det mest besøgte turistmål i Adriaterhavet.

 


Bedst rådighed Rovinj færge billet prisgaranti

Bedste Rovingo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Rovinj.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rovinj færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rovinj færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rovinj færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rovingo (Rovinj) færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rovinj færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rovinj til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rovinj og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her