Rosyth færge

Rosyth passagerskibe og færger

Rosyth passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rosyth til Zeebrugge.

Sammenlign alle tilgængelige Rosyth færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rosyth bilen og passager færgen sejler til og fra Rosyth, Zeebrugge med P & O fragt færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Rosyth færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rosyth færger
Billet priser & reservationer


Bog Rosyth færge billetter
færge billet pris med P & O fragt færgen færger, der sejler fra Rosyth til Zeebrugge online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rosyth passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rosyth færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rosyth

Rosyth er en havn by i Fife, Skotland.Det blev bygget i det tidlige tyvende århundrede til at huse arbejdstagerne på de nærliggende Naval Rosyth-skibsværftet.Byen er endestation for Skotlands kun direkte færgeforbindelse til kontinentale Europa.

De fleste rejsende, der ankommer i Rosyth fortsætter straks deres rejser inden Skotland.Antikke hovedstaden, Dunfermline er kun 3 mil mod nord, mens den aktuelle hovedstad, Edinburgh er bare 12 sømil mod syd.Fife Rådet løber en gratis direkte bus bus fra færge terminalen betjener Ferrytoll Park og Ride bus interchange og Inverkeithing jernbanestation, som begge tilbyder rigelige videre forbindelser

Indtil det tidlige tyvende århundrede, var Rosyth slot næsten fuldstændig omgivet af havet.Nu er det et lidt inkongruent øjekast omgivet som det er ved Søværnets værfterne og industrielle bygninger, som var bygget på landjorden regenereret fra havet.Slottet består af et tårn hus og gård, i vid udstrækning datering fra slutningen af 1400-tallet.Det er ikke normalt muligt at få adgang til indre af tårnet huset.

Rosyth Ferry Terminal
Rosyth passager- og godstransport færger

Ruten krydser Nordsøen mellem Rosyth, Fife, Skotland og Zeebrugge, Flandern, Belgien.Nær Rosyth overfører færgen i åen Forth.

Efter en detaljeret høring og udbudsprocedurer proces ved den skotske regering, var den græske rederi Superfast Ferries (ejet af gruppen Attica) bekræftet som operatøren af ruten.Tjenesteydelser begyndte i maj 2002 ved hjælp af to skibe - MS Superfast IX og MS Superfast X - at yde en overnatning service med en passage tid på 17 timer.

Mens biltrafik, især i sommermånederne, beviste relativt godt, monteret bekymring, at der var utilstrækkelige lastbiler og andre godstrafik til gøre tjenesten levedygtig på lang sigt.Tjenesten blev reduceret til tre gange om ugen i 2005 og Superfast IX overført til Østersøen.

Salg af Superfast X blev annonceret i 2006, og fartøjet blev erstattet med den mindre blå stjerne I - i Superfasts søster selskab Blue Star Ferries (også ejet af Attica). I 2008 blev det annonceret at Superfast/Blue Star Ferries vil afbryde tjenesten i September.

Beslutningen om at fjerne ruten forårsagede betydelige politiske uro i Skotland.Den skotske regering søgt at fremme en ny operatør til at overtage ruten.I sent 2008 Norfolkline meddelt, at det vil genstarte ruten i maj 2009, igen ved hjælp af et tre gange ugentlige natten over tjeneste (men udvides til 20 timer, snarere end de tidligere 17 timer, til at reducere brændstofforbruget). [2] Ligesom Superfast tilbudt tjenesten Norfolkline en tjeneste for både køretøjets og mund passagerer.

Norfolkline er en Nederlandene-baseret datterselskab af det danske rederiet DFDS og tidligere Mærsk Gruppen.17 December 2009 meddelte DFDS at det havde indvilliget i at købe Norfolkline fra Mærsk.

Norfolklines fartøj for ruten var MV skotske Viking, som, på trods af navnet er registreret i Italien.5 August 2010 kolliderede fartøjet med en lille fiskerbåd ud for Skotlands kyst, hvilket resulterede i tabet af fiskerbåd og død i en af de to mænd om bord på båden fiskeri.

20. August 2010 blev det annonceret at tjenesten passager ville ende på 15 December 2010, med tjenesten at blive erstattet af en DFDS kun fragt-færge tjeneste.Tjenesten erstatning kun fragt-drives med to færger Tor Finlandia og Cimbria Seaways med 4 afvigelser pr. uge.

Medmindre en anden erhvervsdrivende recommences operationer, vil der igen være ingen direkte passager-færge tjeneste mellem Skotland og kontinentale Europa.


Bedst rådighed Rosyth færge billet prisgaranti

Bedste Rosyth færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O fragt færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Rosyth.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rosyth færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rosyth færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rosyth færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rosyth Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rosyth færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rosyth til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rosyth og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her