Rostock færgen

Rostock passagerskibe og færger

Rostock passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rostock til Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg og Trelleborg.

Sammenlign alle tilgængelige Rostock færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rostock bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Rostock, Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg og Trelleborg med Finnlines, Scandlines, Tallink Silja eller TT Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rostock færgen billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rostock færger
Billet priser & reservationer


Bog Rostock færge billetter
færge billet pris med Finnlines, Scandlines, Tallink Silja eller TT Line færger, der sejler fra Rostock til Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg og Trelleborg online på forhånd for at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rostock passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rostock færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rostock

Rostock , den største by i det nordøstlige Tyskland har flere vindende kort dens ærmerne op.

Rostocks Seaside forstad til Warnemünde er virkelig helt fantastisk, Rostocks natteliv er bedst nord for Berlin og byen er en god base for flere dagsture.Vigtigst af alt, bliver tingene bedre hele tiden, som bygninger og gaderne er løbende renoveret, og byens ærværdige Universitet hjælper biotech erstatte sine kulindustriens skibsværfter.

Rostock har den næststørste tyske Baltic Sea port, det transatlantiske harbor til Lübeck.For passagertrafik denne port er krydset trafik til rejser til Gedser/Danmark, Trelleborg/Sverige, udluftningsanordning Afspil/Letland, Finland, Estland og Rusland.

Hjem af den nordlige tyske Philharmonic Orchestra, Volkstheater Rostock er en fantastisk måde at tilbringe en nat ud på byen.Ud over orkestrale forestillinger tilbyder theater drama, komedie, dans og opera forestillinger fra øverste navne i branchen.Volkstheater er kendt for mellemstationer banebrydende fremførelser, der indarbejder usædvanlige midlertidige.

Rostock færger
Rostock rejse

Der er færgefart til Danmark, Sverige og Letland samt til Estland og Finland i sommer.Billetpriser er ganske kompliceret afhængigt af sæsonen og antallet af personer, der rejser, så følgende leveres som uslebne højsæsonen hjælpelinjer kun.Scandlines rejser til Gedser, Denmark, Trelleborg i Sverige og Ventspils, Letland. TT-Line sejl til/fra Trelleborg tre gange dagligt.

Rejser inden Rostock byen, herunder Warnemünde, koste <span class="notranslate"> </span> €1.50 /3.20 for en enkelt/dag passerer, gyldig på Warnow færgerne samt jord transport.Det omkringliggende område er zoned; en enkelt/dag passerer omkostninger €1.50/2.80 til én zone eller € 5/10 for alle zoner.

Rostock Sightseeing 

Havnen i Rostock er den største baltiske port i hele Tyskland.Det modtager som sådan, det største antal turister passerer gennem Tyskland via krydstogtskibe hvert år.Hvis du planlægger at besøge, er der masser af historiske steder og moderne dag hotspots kan medtage den på din rejseplan

St.Marien kirke (St Mary's Church).
Denne gotisk kirke var ment at være højere end kirke Lübeck.Det blev afsluttet i midten af 15t tallet.Opførelsen tog næsten 250 år.Kirkeskib, bygget efter de originale tag var brudt sammen har et atypisk, kort organ.Massiv vestlige tårnet er så bred som tre naves.Sammenkoblede befolkningslag ruder dekorere ydersiden af kirken.Kraterbunden er rædselshandlinger og funktioner stjernede cachelagring.Hovedattraktionen i kirken er det astronomiske ur, bygget i 1472 ved Düringer af Nürnberg.Mekanismen vil vise korrekte klokkeslæt og dato indtil 2047.

Rathaus (town hall).
På Neuer Markt (nye marked) står rådhuset.Barok facaden blev tilføjet i 1727-1729.Dukke op syv Gothic tårne, der tilhører den oprindelige stil af bygningen fra denne facade.

Steintor (Stone Gate). 
Syd for Neuer Markt er Steintor, den mest berømte af indgangene i den gamle by mur.Det er en af kun tre overlevende gates fra de oprindelige befæstningerne i Rostock.Kroning oven på porten blev tilføjet under renæssancen..

St.Petri Kirke (St.Peter's Church): 
Denne gotisk kirke fra 1200-tallet har en 117 m højt spir (med elevator) det blev bygget på webstedet hvor byen blev grundlagt.Spir i kirken bruges ofte som et nautiske landemærke ud for kirken er det Sluter Monument i erindring af Joachim Slüter, prædiker en reformator fra Rostock, der holdt hans i den lokale dialekt mellem 1525 og 1532.e

Kröpelin Gate og Kröplinerstrasse:
Største og fineste i de tidligere 22 byen gates, huser nu City History Museum.Gaden er den mest populære i byen og er foret ved huse fra 1600 til 1800-tallet.

Zap:
Zoo Rostock er den største Zoo på den baltiske kyst.Dens overflade foranstaltninger 56 hektarer, som bruges til 1.700 dyr af 360 arter.


Bedst rådighed Rostock færge billet prisgaranti

Bedste Rostock færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores lavest tilgængelige Finnlines, Scandlines, Tallink Silja eller TT Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Rostock.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rostock færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rostock færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rostock færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rostock Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rostock færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rostock til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Rostock og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her