Rosslare færge

Rosslare passagerskibe og færger

Rosslare passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rosslare Cherbourg, Fishguard, Pembroke og Roscoff.

Sammenlign alle tilgængelige Rosslare færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rosslare bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Rosslare, Cherbourg, Fishguard, Pembroke og Roscoff med Celtic Link Ferry, Irish Ferries eller Stena Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rosslare færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rosslare færger
Billet priser & reservationer


Bog Rosslare færge billetter
med Celtic Link Ferry, Irish Ferries eller Stena Line færger, der sejler fra Rosslare Cherbourg, Fishguard, Pembroke og Roscoff online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rosslare passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rosslare færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Rosslare

Rosslare er en behagelig og populært badested, som kan prale af en mest attraktive blå flag strand og forskellige sportslige faciliteter.Færge terminalen ved Rosslare havn er Irlands næststørste passager port og leverer person- og godstrafikken tjenester til porte på tværs af Europa.

Rosslare Harbour  er nu Sydøsts vigtigste havne efter nedgangen i gammelt Viking port i Wexford.Beliggende 12.5 miles syd af Wexford byen, havnen har optaget forbindelser med Fishguard, Pembroke, Cherbourg og Le Harvre.

Stena Lines yde en unik dages-tur service til Oakwood Leisure Park, som har en af de øverste rollercoasters i verden.Rosslare bør ikke forveksles med Rosslare by, 5 km nord for havnen.

Byen selv, beliggende ved siden af en lang sandstrand, har den storslåede Kelly hotel med alle de populære sportsgrene og fritidsfaciliteter.Underholdning mangler aldrig i Rosslare, med mange barer leverer livlig, traditionelle irske musik session de fleste aftener af sommeren.

Rosslare Ferry Terminal

Landsbyen Rosslare Harbour  voksede op at tjene behov havnen af samme navn (nu kaldet Rosslare Europort), først udviklet i 1906 af Great Western Railway og Great Southern and Western Railway til at rumme steamferry trafik mellem Storbritannien og Irland.Rosslare Harbour jernbanestation åbnes på 30 August 1906.

Selvom selve havnen ligger tæt på den tidligere eksisterende bilæggelse af Ballygeary, blev det opkaldt efter landsbyen Rosslare, nogle 4 km væk (8 km ad landevej) langs kysten.

Landsbyen Ballygeary blev opdelt i to townslands, én kendt som tin by og den anden som halm by.Det menes, dette var på grund af tagene på huse.

Landsbyen har en række gæstehuse, hoteller, en romersk katolsk kirke, en bank og nogle butikker.Er en lille strand fører til Greenore punkt, hvor gråsæler er normalt ses lige syd for havnen.

Aktiviteter i Rosslare Town

Rosslare har været en turist udvej i mindst 100 år.Det bryster sig af at være det mest solrige sted i Irland, og poster bære dette: Rosslare modtager 300 timer mere solskin hvert år end det gennemsnitlige sted i Irland.Den lange sandede strand er en blå Flag strand, så det tiltrækker svømmere og familier, mens der er en række gode golfbaner i nærheden.Dublin til Rosslare Europort jernbanen passerer gennem landsbyen.Rosslare har et par gode hoteller og et par gode restauranter.

Golf  -kurset berømte og spektakulære kæder af Rosslare Golf Club [5]. Det har to 18 hul kurser, tilgængelige for ikke-medlemmer.Også St.Helens Bay Golf Club.

Svømning  -off Rosslare Strand.Mellem Rosslare Harbour og Carnsore punkt er Carne Beach.

Cyklus -flad sydlige Wexford landskabet er perfekt til Cykling.

Fiskeri -off lokale strandene.Deepsea fiskeri fra nærliggende Kilmore Quay 

Ornitologi  -meget vandrende fugl aktivitet omkring Rosslare punkt på lejligheder af Wexford Bay.Også på de Saltee øer (tilgængelig fra Kilmore Quay). 

Landsbyen har set en enorm mængde af bygning i de seneste år, som skat tilskud blev stillet til rådighed for opbygning af ferieboliger i denne region.Som resultat heraf er der store boligkomplekser af ferieboliger nær the strand.

En lang sandspit strækker sig nord fra Rosslare adskiller Wexford Harbour fra det irske hav.Indtil begyndelsen af 1920 ' erne spytte dette strakt mange kilometer nord, næsten rører det Raven punkt og giver en meget snæver mund til Wexford Harbour.I slutningen af landtange hed et lille fort Rosslare Fort.I vinteren 1924-25 en storm tilsidesat landtange og det gradvist blev vasket.Fortet blev opgivet og nu alle der er tilbage er en ø ved lavvande.De fleste kort over Irland, dog stadig Vis langt spytte sand.

Rosslare er almindeligt kendt i Irland som værende i "Sunny South-East", og i 1959 Rosslare registreres 1,996.4 solskinstimer, de højeste registreres i Irland.Det er dog ikke det varmeste eller tørreste sted i Irland.

 


Bedst rådighed Rosslare færge billet prisgaranti

Bedste Rosslare færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Celtic Link Ferry, Irish Ferries eller Stena Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Rosslare.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rosslare færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rosslare færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rosslare færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rosslare Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rosslare færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rosslare til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rosslare og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her