Roscoff færge

Roscoff passager- og færger

Roscoff passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Roscoff til Cork, Plymouth og Rosslare.

Sammenlign alle tilgængelige Roscoff færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Roscoff bilen og passager færgen sejler til og fra Roscoff, Cork, Plymouth og Rosslare med Brittany Ferries eller irske færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Roscoff færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Roscoff Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Roscoff færge billetter
med Brittany Ferries eller irske færgen sejler fra Roscoff til Cork, Plymouth og Rosslare online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Roscoff passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Roscoff færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Roscoff

Roscoff  (Rosko til bretonerne) er yderligere vest end Perros Guirec, og er den sydligste kanal færge havn, med links til Plymouth og Cork.Det fra barske havene er beskyttet ved Ile de Batz blot offshore, og byen består af 1500-tallet granit huse, der er grupperet omkring en lille Bugt, gøre Roscoff til et langt mere attraktivt sted at ankomme end nogle af de andre færge porte på denne kyst.

Port Roscoff indeholder en praktisk gateway ind i det vestlige Frankrig.Beliggende på for Bretagnes kyst, har det lille fiskeri landsby Roscoff omkring 3500 indbyggere.Porten har været operationelt siden 1973, selvom passagerer ikke finde omfattende faciliteter i terminalen de vil finde en lille bekvemmelighed shop og nogle automater.

Færger  sejle til både Rosslare og Cork i Irland.Irish Ferries opererer sporkrydsninger mellem Roscoff og Rosslare, mens Brittany Ferries administrerer sporkrydsninger fra Roscoff til Cork.

Roscoff Ferry Port
Roscoff ting at gøre

Fiskeri og fornøjelse porten og rue Gambetta er kernen i Roscoff by, de veje, som førte fra den gamle port alle bliver primært boligområder.Der er restauranter i place de la République lige til vest for quai d'Auxerre, og rue Amiral Réveilère, en fortsættelse af rue Gambetta, fører nordvest til stedet, Lacaze-Duthiers hvor Église Notre Dame de Kroaz-Batz er beliggende.Denne 1500-tallet kirke har en renæssance belfry og nautiske-tema skulpturer, og rækker af bells gerne en differentieret kage.

Kirke, Roscoff
Menigheden i Roscoff, "Notre Dame de Croas-Batz" primært af Gothic design, var begyndt omkring 1520 og kun færdig i 1701.En ændring i design blev lavet i 1576 med bygningen af den storslåede Rennaissance belfry.

Amiral Reveillere, Roscoff
Lige ved indgangen til fritiden er havn og parkering to huse kendt som "Mary Stuart huse". Mary Stuart landede her i 1548 og forklaringen går at fremtidige Dronningen af Frankrig og Skotland opholdt sig i disse huse.

Hvis lokale kunst er dine ting
Som ville kunne forventes fra en naturskønne placering Roscoff har adskillige handelsmæssige kunstgallerier med works ved lokale kunstnere til salg.Desværre om en afvikling af sæsonen mandag ingen af dem var åben men vinduet er viser bestemt fristende.

Få en øl mens de venter din færge 
Én gang du komme tilbage til porten, der færge og har checket ind; Hvis din færge ikke er klar til bording i L'accostage er café-bar i havnen ganske behagelig, venlig, sted at have en hurtig øl eller to.Det har fordelen af åbning hen på afgangene-området, og så du kan bord relativt hurtigt.

Bedste stranden i Roscoff er på Laber, en kilometer yderligere på fra thalassoterapi Institute, hvor havvand bruges sammen med Alger som en lægebehandling.Dyre hoteller og restauranter er koncentreret omkring denne stranden, men den gamle harbour har flere atmosfære og du kan få båd ture til Ile de Batz (udtales Ba) herfra.Det er også i Roscoff, at det traditionelle billede af franske mænd i sort baretter, komplet med tekststrenge, løg, blev født.Henri Ollivier tog løg fra Roscoff til England i 1828 og indtil 1930s 'Johnnies' (franske landmænd) vil indlæse deres både med lokale produkter og sejl til England, hvor de leveres til lokale markeder på deres cykler.

Tourist office er på 46 rue Gambetta (02 98 61 12 13) i en attraktiv sten bygning nord for place de la République.Hoteller i Roscoff er rigelige, med sene nætters ankomster forventet på grund af færgerne.Der er et par af gode Hoteller på rue Amiral Réveillère i den gamle by: Prøv Hotel-Restaurant des Arcades på nummer 15 (02 98 69 70 45) som har værelser fra €30-40 eller Les Chardons Bleus som nummer 4 (02 98 69 72 03) med en god restaurant og værelser fra €40-55.Spise i Spisestuer hotel er en god mulighed, så længe du ankommer før 9 pm, ellers findes pizzeriaer, creperies og skaldyr afsætningsmuligheder punkteret om.

 


Bedst rådighed Roscoff færge billet prisgaranti

Bedste Roscoff færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Brittany Ferries eller irske færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Roscoff.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Roscoff færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Roscoff færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Roscoff færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Roscoff Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Roscoff færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Roscoff til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Roscoff og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her