Ronne færge

Ronne passagerskibe og færger

Ronne passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ronne Koge, Sassnitz og Ystad.

Sammenlign alle tilgængelige Ronne færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ronne bilen og passager færgen sejler til og fra Ronne, Koge, Sassnitz og Ystad med Bornholmstrafikken færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Ronne færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ronne færger
Billet priser & reservationer


Bog Ronne færge billetter
med Bornholmstrafikken færgen linje for færger sejler fra Ronne Koge, Sassnitz og Ystad online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ronne passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ronne færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Ronne

Rønne er hovedstaden i Bornholm , en lille ø øst for Danmark karakteriseret ved sandstrande i de sydlige og craggy klipper og bakkede landskaber i nord.Rønne blev grundlagt i 1200-tallet og var engang en vigtig baltiske handelsstation.

Byen voksede op omkring dens naturlige harbour og i dag af befolkningen lever af fiskeri, landbrug og, i stigende grad turisme.

Nærmer sig Rønne fra havet, vil du se St Nikolai kirke på bakken lige over porten.Tæt ved havnen, i Laksegade, er der et fortryllende område af rose-pletterede, bindingsværkshuse 1600- og 1700-tals huse, herunder den terracotta-roofed Erichsen Gaard.

Den ældste bygning i Rønne er beliggende nær havnen og blev oprindeligt bygget som et lagersted til lagring af bestemmelserne for flåden.Ældste teatret i Danmark, bygget i 1823, er i Rønne og ruinerne af en af Nordeuropas største slotte findes i nærheden, på Hammerhus.

Ronne Ferry Port
At gøre og se i Ronne

Par rejsende vælger at stoppe ved Ronne når rejser til Danmark, og dem, der går ofte for at se Ronne.Dem, der rejser gennem området oftest gå til mere velkendte destinationer, men der er en stor interesse i Ronne.

Det gamle kvartal
Det farverige gamle kvartal er meget rart, rolige og rene med belastninger af gammeldags butikker og restauranter.

Fyr
Inde i landet og ved kirken, usædvanlige placeringen af fyr er let at forstå - porten er der, støder op til byen.Dateres tilbage til 1880 er tæt på den nye moderne havn i Rønne.I tidligere når porten var mindre kommercielle var dette den guiding light gennem det baltiske Ocean og til indgangen af Rønne havn.Det kan betragtes et landemærke, da bagefter det udspiller sig den smukke gamle Ronne kvartaler.

Postvæsen 
En af de større gamle bygninger i den gamle bymidte er smukke mail-postkontor.Det er en stor mursten bygning med dekoration og segl af øen under tag.Forreste er lidt parken og firkant Lille Torv.

Lille Torv 
Den anden firkant er tættere på den gamle by Rønne og giver flere af gamle charmen af byen.En park er beliggende midt i firkanten og vigtigste postvæsen er hen imod slutningen.Flere cafeer og butikker omgiver firkanten.

Store Torv
Larges firkanten i byen Rønne er Store Torv.Firkantede kan rumme en stor parkeringsplads og er foret ved barer, restauranter og cafeer som brønde butikker og banker.Det er en god orientering punkt til centrum af byen.

Erichsens Gård
Erichsens Gård er placeret i Laksegade.Det er et museum, består af en huset og haven afbilder en overklassens borger hjem som det optrådte i den sidste halvdel eller 1800-tallet.En stor visning i det daglige liv i mennesker, der bor på øen ca. 200 år siden.

Keramiske fabrik
Den berømte Hjorths Keramikfabrik blev bygget i 1859 og er beliggende i Krystalgade.Fabrikken er i dag et keramik museum med demonstration workshopper.Efterkommere af Hjorths-dynastiet er stadig oprette smukke findes der i dag.

Teatret 
En bygning fra 1823 er hjem for det ældste fungerende teater i Danmark.Hvert år del af repertoiret omfatter de vellykkede forestillinger under den årlige sommer revy.

Den ældste bygning
Den ældste bygning i Rønne i Talbodgade 1 beliggende i nærheden af havnen og blev oprindeligt bygget som et lagersted til lagring af bestemmelser til Royal Navy.Plank dørene menes at stamme fra Hammershus.

At komme rundt Ronne

Rønne jeg s vigtigste porten ankomst for de fleste færger til Bornholm (og har også øens vigtigste lufthavn) så om du kommer fra fastlandet Danmark, Sverige, Tyskland eller Polen ender du her.Undtagelserne er sommeren færger fra Sverige til Allinge og Polen til Nexoe.

Øen tilbyder en god netværk af veje, der cirkler øen samt krydser det på en række steder.God skiltning er tilgængelig hele øen.

Øen Bornholm er et Cykling paradis.Alle rundt om øen Man kan finde masser af Cykling stier, der er adskilt fra de normale veje.Der er butikker tilgængelige til leje cykler og på informationscentre turist kan man købe vejkort med en oversigt over alle cykelstier.

 


Bedst rådighed Ronne færge billet prisgaranti

Bedste Ronne færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bornholmstrafikken færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Ronne.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ronne færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ronne færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ronne færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ronne Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ronne færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ronne til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Ronne og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her