Rijeka færge

Rijeka passagerskibe og færger

Rijeka passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rijeka Dubrovni, Korcula, Sobra, Split og Stari Grad.

Sammenlign alle tilgængelige Rijeka færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rijeka bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Rijeka, Dubrovni, Korcula, Sobra, Split og Stari Grad går færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rijeka færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rijeka færger
Billet priser & reservationer


Bog Rijeka færge billetter
med går færgen linjer for færger sejler fra Rijeka til Dubrovni, Korcula, Sobra, Split og Stari Grad online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rijeka passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rijeka færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rijeka

Byen Rijeka er et vigtigt business, handel, industrielle og kulturelle centrum i den vestlige del af Republikken Kroatien.

Det er placeret på Adriaterhavet, på et tidspunkt hvor havet har gjort sin dybeste indsnit til det europæiske kontinent.På grund af dets naturlige og geo-politiske karakteristika er området ideelt beliggende for harbour og shipping center udvikling.

Aktiviteter relateret til havet, som turisme, skibsfart industrier, videresendelse agenturer, harbour aktiviteter og skibsbygning, prale Rijeka inden for dens bred grænser også af talrige andre store industrier; civile--electro-Maskinteknik, olie og petro-kemiske, træ, papirmasse og papir industrier alle funktion i Rijeka's business portefølje.

Den største del af økonomien er dog koncentreret, bortset fra Turisme om eksport.Der er erhvervslivet og handelsmæssige forbindelser med mere end 80 lande i hele verden.

Kvarner Bay og Istrien Riviera , med mere end 50% af hele turist kapaciteten i Kroatien, repræsenterer de mest udviklede dele af landet så vidt angår turisme.Denne region har en lang tradition i turisme, dateres tilbage til 1800-tallet.Dens specifikke geo-topografiske holdning sikrer et meget behageligt klima med varme somre og milde vintre.Milde klima, smukke sceneri og gæstfrihed bidrage til regionens tiltrækningskraft.

Rijeka Ferry Port

Selvom Rijeka (Fiume på italiensk)  er næppe en 'must-see' destination, den har nogle reelle aktiver, som Korzo (til fodgængere mall), en træ-foret promenade langs havnen, og Trsat at pålægge bakketop fæstningen.

Ekstremt robust kystlinjen med talrige blide pladser er perfekt til svømning og andre akvatiske aktiviteter.Der er naturligvis en stor efterspørgsel efter nautiske turisme.I Kvarner, Istrien Riviera og de tilknyttede øer er der nogle 16 lystbådehavne og talrige små havne.Kapaciteten på de alene lystbådehavne er 4 800 akvatiske fortøjningsplads med en yderligere 1700 tør docks.

Rijek se &

Det er på det seneste, nordlige Kroatien, hvilket gør det næsten mere interessant at besøge om natten end ved dag bar-klubben hovedstad.Trods nogle uheldige efterkrigstidens arkitektoniske ventures i udkanten indeholder meget af Bylandskab den slags udsmykkede, at pålægge offentlige bygninger du ville forvente at finde i Wien eller Budapest, beviser for Østrig-ungarske stærk indflydelse udøves på byens kulturelle og økonomiske liv i 1800-tallet.

Rijeka Carnival
Rijeka Carnival i februar er den største og mest komplicerede i Kroatien, med syv dage af feste.Bolde som invitationen kun, men der er masser af parader og gade danse, der er åbne for alle.

Our Lady of Trsat
Den mest berømte kirke i Rijeka er vor Frue af Trsat, en århundreder gamle magnet for troende.Ifølge legenden placere englene transporterer huset hvori meddelelsesanordning tog veludhvilet i Trsat før deponerer bygningen i Italien.Et kapel rejst på webstedet tiltrukket nogle pilgrimme, men tal blev forhøjet i 1300-tallet når den lokale adel bad Pave for donation af en «mirakuløse» ikonet for Mary menes at have været malet af St Luke.En større kirke snart var nødvendig, og i 1453 Frankopan prinsen Martin byggede en enkelt-kirkeskib kirke for at huse maleriet og et franciskaner kloster siden.

Capuchin Church of Our Lady of Lourdes
Rijekas kirker er åbne søndag morgen og mandag til fredag fra tidligt om morgenen masse indtil middag.Det ville være svært at gå glip af den Capuchin Vor Frue kirke i Lourdes med dens udsmykkede neogotisk facade truer over busterminal.Capuchin sponsorer af projektet løb ind i finansiering problemer midtvejs gennem konstruktionen og hyrede ved hjælp af en 'St-Johanca', der angiveligt sweated blod foran de godtroende masser.Gaver og penge hældes i kasser og bygningen blev endelig færdigt i 1929.('St Johanca' blev arresteret for svig i 1913.) Loftet blev dekoreret med freskomalerier Angels af en fremtrædende lokal kunstner, Romulo Venucci.

St Vito 
St Vito. St Vito er skytshelgen for Rijeka og opførelse af denne bygning blev påbegyndt i 1638 på webstedet af en ældre kirke dedikeret til saint.Jesuit ordren overvågede projektet, som varede flere hundrede år.Massive søjler støtter den centrale dome og surround kapeller med mangefarvede barok marmor alterne.Vigtigste alter har en d.13-århundrede gotisk krucifiks, som tilhørte den ældre kirke.Ifølge legenden, nogen kastede en sten mod krucifiks i 1296 og blod begyndte at flyde fra Kristi legeme - blod er stadig fængslet i en ampul.

TRAST slot 
Høj på en bakke med udsigt over Rijeka og floden Rječina, 13th-århundrede Trast slottet indtager en plads af enorm strategisk betydning.Der kan have været et Liburnian hill fort her, men det var Frankopan hertugerne af Krk som byggede den nuværende slot for at beskytte deres kapitalinteresser i Vinodol, yderligere øst.Konak, en indskottede yard med en cisterne er bedst-konserveret del af den oprindelige struktur.Trsat tilhørte Frankopans eller deres slægtninge fra trettende ribben til 1400-tallet, men det blev beslaglagt af for habsburgerne i slutningen af 1400-tallet.

St Jerome 
St Jerome. Kirken var del af et 14th-tallet Augustinian kloster komplekse der én gang domineret denne firkant og blev finansieret af den tæller af UWCAD, the feudale lords of Rijeka dengang.Konstruktion varede fra 1315 til 1408 og kirkens helligdommen huser gravene af finansieringen familier.Lidt af den oprindelige gotiske struktur forbliver på grund af 1750 jordskælvet.Kirken blev genopbygget i en barokstil i 1768 og indeholder gravene af kaptajner, adelsmænd og patriciere fra Rijeka.

Naval & historiske Museum 
Naval & historiske Museum blev grundlagt i 1876 på højden af Rijekas skibsbygning år og giver et levende billede af livet blandt søfarende.Del af museet sporer udviklingen af sejle med modeller og malerier af skibe og portrætter af kaptajner.Der er også forskellige arkæologiske fund, våben og dokumenter samt møbler fra 1600 til 20th århundreder.

Natural History Museum
Natural History Museum, lige øst for Muzejski trg, er helliget geologi og botanik i regionen.En vidunderlig akvarium er der også udstillingsgenstande på bugs, slanger og frøer.Bagefter kan du slappe af i den nye botanisk have med næsten 2000 indfødte arter på tilbud.

Glagoljica
Glagoljica, en visning af manuskripter skrevet i glagolitiske script, er opstaldet i Universitetsbiblioteket.Du skal kalde for en udnævnelse, men det er et værdifuldt blik på det script, der er kernen i kroatiske nationale identitet...

Romerske Gate
Passerer under byen tårnet og fortsætter gennem Trg Ivana Koblera, finder du det ældste arkitektoniske monument i Rijeka, Roman indgangen.Manglen på dekoration angiver, at det sandsynligvis var indgangen til en romersk befæstning.

Universitetsbibliotek
Hvis du har tid til at dræbe i Rijeka, stoppe ved Universitetsbibliotek, som huser to udstillingen rum, galleriet moderne kunst og Glogoljica.

Moderne kunstgalleri
Moderne Art Gallery, the University library, vært lejlighedsvis kunst udstillingsgenstande.Priser og åbningstider varierer efter udstilling.

Aktiviteter er desuden ledsaget og opdateres af kulturelle og Sociale begivenheder som koncerter, festivaler, sport konkurrencer, skønhedskonkurrencer og folkemusik festligheder bestående af lokale folklore og specifikke gastronomiske lækkerier.

 


Bedst rådighed Rijeka færge billet prisgaranti

Bedste Rijeka færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Rijeka.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rijeka færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rijeka færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rijeka færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rijeka Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rijeka færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rijeka til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Rijeka og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her