Riga færge

Riga passagerskibe og færger

Riga passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Riga til Stockholm.

Sammenlign alle tilgængelige Riga færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Riga bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Riga, Stockholm med Tallink Silja færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Riga færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Riga færger
Billet priser & reservationer


Bog Riga færge billetter
færge billet pris med Tallink Silja færgen Line færger, der sejler fra Riga til Stockholm online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Riga passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Riga færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Riga

Riga oplever en ny renæssance som hovedstad i Letland og mange storstilet restaureringsprojekter på gamle bygninger har gjort Riga en af de mest attraktive byer i Europa.

Mest berømt Riga er hjem for den største koncentration af smst (tysk Art Nouveau) arkitektur i verden.Riga er blevet en stadig mere populær destination for europæerne tegnet af sine gamle bydel, dens historiske betydning og dens omdømme som havende den bedste natteliv i Europa.

Riga altid har været den store dreng af Baltikum - en storby med en storby atmosfære svære at finde andre steder i regionen.Funky og pulserende, det pulsates med en Magnetisme som diffuserer rejsende længe efter deres planlagte Afrejsedato.

Riga Ferry Terminal

Riga har mange kvarterer, men de vigtigste, som besøgende vil passerer ville være som følger.

  • Gamle Riga - de vigtigste turistområde og historiske centrum i Riga.Dette er hvor byen Riga begyndte.Du vil finde store museer, dejlige lille gader og dens også hvor alléen cafeer, barer og souvenir butikker presse penge fra turister!
  • Central-distriktet – levende hjertet af Riga, store lidt butikker, arkitektur, barer, caféer og en følelse af en reel by.Mennesker arbejder, levende og shop her som socialize det er såvel en stor plads til at opfylde locals.
  • Quiet Center - Hvis du kan lide Art Nouveau dette er, hvor du skal være, kan du vil selv finde en Art Nouveau museet her.Store gader fuld af smukke bygninger, dejlige caféer og en opadgående marked luft udfylde dette distrikt.
  • Landkreis Moskva - hjem til den jødiske ghetto under den nazistiske besættelse og en af de bedste samlinger af træ huse i Europa.Det har en charme ligesom stepping tilbage 50 år, men mange locals vil fortælle dem passe omkring her.
  • Kipsala og den venstre bank - Hvis du har tid du skulle krydse floden, besøg øen Kipsala, Landkreis gamle fisker.I dag sin hjem til nogle af de mere velhavende af Rigas høje samfund.
Riga seværdigheder og aktiviteter

Riga har med overdådige skønhed, tidløse elegance og en restless fusion af gamle og nye, en så potent som Riga sort Balsams anvendelsesforhold det er kendt for charme.

Katte Hostel
OK, katte Hostel er ikke dit standard vandrerhjemmet og medmindre du er mindre end den mindste person på jorden, du passer ikke ind i enten.Men det er dér, og det er slags berømte... på mindst i Riga.Hvis du er heldig vil du faktisk se katte i eller nær vandrerhjemmet, som er beliggende nær Riga Old Town Hostel og Backpackers Pub, mellem den gamle bydel og tog- og busstation.Og selvom du ikke kan forblive der, det sikker gør for et stort foto til at vise derhjemme!

Frihedsmonumentet
Frihed monumentet blev bygget i Riga til at prise de soldater dræbt under den lettiske uafhængighedskrig fra 1918 til 1920.Det erstattet en statut for den russiske kejser Peter stort.Oprindeligt blev afsløret i 1935 dette 42 meter (138 feet) har højt monument inspireret utallige letterne.Når Sovjetunionen annekteret Letland efter anden VERDENSKRIG de sovjetiske styrker planlagde at nedrive statutten men aldrig gjorde det.Den forblev et symbol for uafhængighed i hele den kommunistiske periode, og i 1987 letterne indsamlet omkring monument over beklager de forfærdelige ting Sovjetstyrkerne havde gjort.Dette startede bevægelsen uafhængighed, hvilket førte til uafhængighed 3 år senere.Den Frihedsmonumentet er nu populær turistdestination staffagefarver i Letland.

Gamle bydel
Rigas gamle bydel er placeret på UNESCO 's verdensarvsliste og ikke uden grund.Det er et fantastisk sted at gå omkring, Nyd atmosfæren og nyde smukke arkitektur og firkanter.Der er nogle af dem, herunder Livu Laukums (laukums = firkant), Doma Laukums, Ratslaukums og Pils Laukums.Der er mange kirkens spir, katedraler og andre arkitektoniske vidundere.Nogle af dem omfatter Saint Peters kirke er en meget høj kirke, der blev oprindeligt bygget i 1209.Visningen fra toppen af tårnet giver fremragende visninger af alle Riga.Andre højdepunkter i hele den gamle by omfatte Blackheads hus, rådhuset, Cathouse, Riga slot, Jacob's Barracks, stort og små Guild og naturligvis det svenske Gate.

Lettiske nationale Museum for kunst 
Med over 52.000 stykker af kunst fra midten af 1700-tallet til nuværende er dette museum et fremragende sted at besøge.Adresse: 10a K Valdemara Street, timer: hverdagens, undtagen tirsdag, 11: 00 am til 7: 00 pm i sommerperioden (April-September) og 11: 00 am til 5: 00 pm i vinterperioden (oktober til marts). 

Festival af lys
Festival of Light ("Staro Riga") er holdt i 5 dage i November til ære for den lettiske årsdag.En af de mørkeste tider af året, symboliserer lys en triumf for lys over mørket.

Færre end halvdelen af Rīgans er etniske letterne (41.2% ved sidste optælling), med russerne tegner sig for 43,7% af befolkningen.Trods letterne bliver et mindretal i deres egen kapital, hersker etniske harmoni i byen, med street-shop-tale en naturlig blanding af russiske og lettiske.

 


Bedst rådighed Riga færge billet prisgaranti

Bedste Riga færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallink Silja færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Riga.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Riga færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Riga færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Riga færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Riga Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Riga færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Riga til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Riga og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her