Rhodes færge

Rhodes passagerskibe og færger

Rhodes passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rhodos til Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki og Tilos.

Sammenlign alle tilgængelige Rhodes ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Rhodes bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Rhodos, Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki og Tilos med Blue Star Ferries eller havet Service færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rhodes færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rhodes færger
Billet priser & reservationer


Bog Rhodes færge billetter
med Blue Star Ferries eller havet Service for færger sejler fra Rhodos til Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki og Tilos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Rhodes passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Rhodes færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rhodes

Rhodes (ro-dos på græsk) er juvelen i Dodekaneserne kronen.Det er store, højrøstet og fed og modtager langt broderparten af besøgende til denne ø-gruppe.Det er åben året rundt og nyder et usædvanligt milde klima.Det kombinerer alt, hvad der er behov for i en ferie ø: strande, natteliv, kultur, kulisser, bevoksning og komfort.

Ligesom Kreta, sin større nabo mod sydvest, kunne det næsten eksistere uafhængigt af det græske fastland.

Rhodes er den største ø i øgruppen kaldet Dodekaneserne og hovedstaden i gruppen af græske øer.Det er kendt for sin Kolossen verden.Det er placeret mellem Karpathos og Kos.Hovedstaden ligger inden for murene af et meget velbevarede venetiansk slot, bygget af Knights of Saint John.Dens interessante websteder og de vidunderlige strande gør denne græske ø-en af de mest populære øer i Grækenland.

Rhodes øen anses for sikkert at ophold og vand og fødevarer her er også af god kvalitet.Nogle ting til at købe fra Rhodes er vaskesvampe, keramiske ure, olivenolie, flaske vin, religiøse ikoner osv.Smykke butikker er meget almindelige her og farverige havet skaller er en populær souvenir vare.

Rhodes, Grækenland

Rhodes  formet som en spydspids og har en kystlinje på ca. 220kms med meget rige ressourcer af flora og fauna.Øen har bjergrige regioner i dets interiør og er dækket med skove i pines og cypres.Kyster er meget stenet men nogle afgrøder som druer, oliven, citrusfrugter, grøntsager osv.dyrkes i visse jord strimler på øen.

Rhodes har også en meget rig historisk baggrund og den dominerende religion her er den græsk ortodokse.Der findes et bemærkelsesværdige romersk-katolske mindretal på øen, hvoraf mange er progenies af italienerne, som udholdt efter udgangen af den italienske levebrød.Rhodes har et muslimske mindretal, en rest fra osmanniske tyrkisk perioder.Det jødiske samfund af Rhodes datoer tilbage til 1st århundrede Annoncen.

Sammen med popularitet bliver et berømt turistmål er det også en af de foretrukne pletter for scuba dykkere.Rhodes undersøiske verden betragtes som et paradis med talrige sorter af marine habitat.Marine liv er i masser her og skibe vrag på havbunden bevise et tilflugtssted for dykkere som hjælpe dem se en oversigt med deres egne øjne.Disse skibets vrag hus også nogle varieret arter af fishes og marine liv.

Rhodes bosættelser / Holiday Resorts
 • Afandou -En af de store landsbyer på øen.Golfbane af Rhodes er beliggende i dette område sammen med en long beach
 • Archangelos eller (Arhangelos) - den næststørste by på øen 
 • Asklipio -indre vandveje village, webstedet af en gammel kirke og et slot 
 • Faliraki -Rhodes' handling resort.Gå der til parti, alt andet er bedre sted, før ellers.Hoteller nordpå fra Faliraki er meget mere støjsvage.Hoteller nær vand park interesserer ikke clubbers, og er virkelig familie velkomne.Nice strande, en masse mindre vinde end på vestkysten og rigtig god offentlig transport.
 • Gennadi Omkring 64 km fra Rhodes gamle bydel og i nærheden tiltrækker til Prasonisi, flere ivrig surfere.Blandt de sidste uspolerede strækninger af kystlinjen venstre på Rhodos.
 • Haraki (Charaki) - lille tidligere fiskerleje placeret ved siden af Lindos.En kæde af restauranter omgiver en indskottede strand.
 • Ialysos -Blå farvande, en tilsyneladende uendelige organiseret strand, store hotelkomplekser samt mindre venligt dem, butikker i alle former, og mange natklubber.De ideelle betingelser for regionen, vigtige internationale windsurfing konkurrencer ofte finder sted her.
 • Kiotari -Vestkysten resorts, Paradisi og Tholos, i nærheden til lufthavn og Rhodes by.
 • Kalithea -Snorkel og resort hoteller.
 • Laerma  -indre vandveje landsby nær nogle monumenter, indeholder et par restauranter, indlandsskibsfart fra Lindos via Lardos.Denne landsby har været kontinuerligt beboet siden perioden Pre-Hellenic.Kloster Taxiarchis Michail er 4 km sydvest for Laerma og er den største kloster på Rhodos 
 • Lardos -markedet kvadratet af denne by har restauranter og butikker i nærheden til Lindos.
 • Lindos  -Maleriske landsby, webstedet for vigtige antikke Akropolis.
 • Pefkos -En mindre turist resourt tæt på Lindos.Oprindeligt startede som en lille samling af gårde og private boliger, men er vokset til en by i egen ret.
 • Rhodes byen -Den største by på øen og sæde for den lokale regering 
 • Theologos eller (Tholos)-en traditionel landsby 
Til se & gøre (udover strandene) 

Filerimos chapelAsklipio inde i landet fra Ixia.
I den lille kirke findes fascinerende skærme, ære for kontinuiteten i the cult of healing fra oldtiden til en moderne jordemoder og sygeplejerske.I græsk mytologi var Asklepios søn af Gud Apollo, der oprettede kunsten at medicin.

Kap Prasonisi.
Sydlige-mest spidsen af Rhodes.Der er en halvø tilsluttet hovedøen ved en sand bar.Medmindre du har en 4 x 4, mener to gange før kørsel din bil på tværs af linjen sand.Det bliver gradvis mindre fast, og det er let at få stukket der i sandet.

EPTA Piges. (Syv fjedre) og det er bogstaveligt talt alt, der er at se der bortset fra en kort skov walking trail.I de varme sommermåneder giver kølige skyggen en behagelig pusterum fra solen.

Filerimos Hill.
Middelalderlige resterne, et kloster og kapel.God udsigt over den nordlige del af øen.

Dalen af sommerfuglene.
Da sommerfugle - som er faktisk farvet møl - på dette område behov for tystheden for deres forplantning og da området er besøges af mange turister, er befolkningen i Petaloudes "sommerfugle" konstant på nedgangen; selv et sådant omfang, at det ikke giver nogen mening længere at gå der, som du vil næppe se nogen af møl.Det er stadig en uanset smukke område.

 


Bedst rådighed Rhodes færge billet prisgaranti

Bedste Rhodes færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller havet Service passager og bil-færger billetprisen til og fra Rhodos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rhodes færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rhodes færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rhodes færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rhodes Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rhodes færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rhodos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rhodes og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her