Rethymno færge

Rethymno passagerskibe og færger

Rethymno passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rethymno til Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Rethymno færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rethymno bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Rethymno, Piræus med Anek færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rethymno færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rethymno færger
Billet priser & reservationer


Bog Rethymno færge billetter
færge billet pris med Anek færgen linje for færger sejler fra Rethymno til Piræus online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rethymno passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rethymno færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rethymno

Port Rethymno ikke bruges bredt af færgeselskaberne, at porten er historiske og som følge heraf lille til at rumme mange skibe.Havnen ligger ved byen og alle destinationer kan nås til fods eller ved hjælp af lokale bussen.

Rethymno er en lille Middelhavsområdet havn by prale smukke renæssancearkitektur, en venetianske fæstning, museer og dejlige strande.

Ruten færge fra Piræus til Rethymno tager 9 timer 30 minutter.Anek Lines er vokset i et enormt tempo og virksomheden tilbyder en moderne flåde samt næsten 40 års erfaring.

Der er en række seværdigheder at nyde her og masser af høj kvalitet indkvartering.Området er også fuld af gammeldags landsbyer og supreme naturområder.Udendørs vil elskende især nyde de mange huler og bjerge.

Rethymno Port

Byen Rethymno finder behov for den besøgende, tilbyder mange steder at bo samt spisning og shopping for enhver smag.Den venetianske havn Rethymno kun tilbyde grundlæggende Facility selv, men der er mange lokale virksomheder og tjenester baseret omkring havnen tilbyder en mere omfattende mængde bekvemmeligheder.

Rethymno Kreta portoplysninger
Port Rethymno er forbundet med Piræus (Athen port) men også med port Souda i Chania Kreta.En venetiansk mur beskytter havnen.Du vil finde den gamle, traditionelle by Rethymno bag muren.Færge bådene Forbind Rethymno med Piræus havn i Athen dagligt.Ruteangivelse er meget hyppige i sommermånederne.Omkostningerne ved færge billetter er ikke særligt høje og varierer afhængigt af efterspørgslen og typen af båden du vil vælge at rejse.

Introduktion til Rethymno Port
Forstæder (KTEL) busser på øen Kreta er perfekt organiseret, at øen Kreta er ganske stor.Forstæder (KTEL) bus station ligger i byen Rethymno og serverer rejsende så som de kan nå frem til mange forskellige destinationer på Kreta med lavpris billetter.Der er busser, der forbinder Rethymno sammen med de andre præfekturer af Kreta samt regioner i den sydlige del af præfekturet.Busserne at forbinde Rethymno, Heraklion og omvendt afvige dagligt og starter ved 6.30 AM og afslutning kl. 30 PM.Findes lokale transporter til landsbyerne i den nærliggende region, hoteller og University Kreta.Der er mange taxa stationer i Rethymno og kan du finde dem i centrum, i centrale gader eller i havn.Radio-taxi service er også tilgængelig.Overdragelse koster forudbestemte for de fleste af ruterne.

Færge udflugter fra Rethymno
Du kan rejse fra Rethymno til Piræus i Athen med færger Anek linjer.Færge Ruteangivelse at Piræus er daglige opeprated.
Du kan også rejse fra Rethymno til Santorini med færgeselskab havet Jets.LANE linjer har en planlagt færge rejseruten fra Rethymno til Kithira og Piræus (Athen havn). 

Den vigtigste forstæder busterminal (KTEL) er ca. 1 km fra byens centrum væk, og du kan tage en bus til andre store destinationer af Kreta, som Chania, Heraklion, Agios Nikolaos osv.En lokal bus forbinder også forstæder busterminal med byens centrum.Hver service er tilgængelig inden for gåafstand af porten.

 


Bedst rådighed Rethymno færge billet prisgaranti

Bedste Rethymno færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Rethymno.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rethymno færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rethymno færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rethymno færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rethymno Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rethymno færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rethymno til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rethymno og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her