Ravenna færge

Ravenna passagerskibe og færger

Ravenna passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ravenna til Parenzo.

Sammenlign alle tilgængelige Ravenna færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ravenna bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Ravenna, Parenzo Venezia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ravenna færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ravenna færger
Billet priser & reservationer


Bog Ravenna færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linjer for færger sejler fra Ravenna til Parenzo online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ravenna passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ravenna færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Ravenna

Ravenna er en elegant by i regionen Emilia-Romagna i Italien; ikke langt fra den adriatiske kyst.Det er mest berømt for sin fabelagtig tidlige kristne og byzantinske mosaikker, som dato tilbage til det tidspunkt, da Ravenna var hovedstaden vestromerske rige, og derefter under ostrogotiske og byzantinske regel.Byens største mosaikker har fået status som UNESCO verdensarv.

Venezia linjer løber en rute fra Ravenna Port til Parenzo i Kroatien.Denne rute køres en gang om ugen og er tilgængelig fra April indtil oktober.Passagerer foretage passage i en af Venezia Lines' højhastighedstog katamaran færger, som tager 2 timer, 15 minutter.Virksomheden kører flere ruter mellem Italien og Kroatien.

Katamaraner gør rejsen er: San Frangisk og San Pawl, der kan rumme 320 folk men ingen biler og San Gwan, som har plads for 427 mennesker om bord og 20 biler.San Gwan funktionerne skattefrie shopping, barer og to saloner, mens de tidligere er to begrænset til en komfortabel Sedan viser film og en snack bar sælger drikkevarer og lette fødevarer.Der er ingen åbne dæk.Normalt sejle de fra Ravenna lørdag eftermiddag.

Ravenna Sunset

Ravenna er et behageligt sted at vandre og at tilbringe en NAT eller to.Det er ikke et af Italiens mest oplagte turistmål, og appeller hovedsagelig til dem, der har specialiseret interesser eller vil vide landet i større dybde.Dette betyder, gaderne er ikke overfyldte med turister eller souvenir båse, og der er en reel 'lokal' føler som beboere bump omkring byens baner på deres cykler, hilsen venner og indsamling af shoppe.Dog de vigtigste attraktioner synes at være på en hel tour gruppers udflugter.Da jeg var der, grupperne - forekom hovedsagelig italienerne og schoolparties - ankommer og overlade af træneren, så de ikke oversvømme byen.Men det betød, at inden for de vigtigste kirker og i deres umiddelbare nærhed var der undertiden ubehagelige skarer.Den bedste ting at gøre er at forsøge at undgå dem, måske plukke gange at besøge første ting om morgenen, senere på eftermiddagen, eller mens de er alle til frokost.Jeg fandt, at grupperne kun besøger en eller to af de største websteder, så de mindre attraktioner var langt mere støjsvage og undertiden jeg var den eneste besøgende.

Hjertet af Ravenna, og det bedste sted at få din kuglelejer, er Piazza del Popolo, som kan nås på 10 minutter fra togstationen ved walking lige fremad langs Viale Farini og derefter Via Diaz.Dette charmerende piazza er foret med attraktive historiske bygninger herunder Palazzo Comunale (Town Hall), oprindeligt bygget i det femtende århundrede.Som de gjorde andetsteds, rejst stormænd to kolonner i firkanten under deres styre; i stedet for venetianske emblemer er disse toppede med statuer af Ravennas protektor saints San Vitale (St.Vitalis) og Sant'Apollinare (St.Apollonaris). Findes caféer med udendørs tabeller, og det er et dejligt sted at sidde og slappe af.

De vigtigste turistattraktioner i Ravenna er mosaikker og kirkerne boliger dem, som er på UNESCOs verdensarv notering.

 


Bedst rådighed Ravenna færge billet prisgaranti

Bedste Ravenna færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Ravenna.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ravenna færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ravenna færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ravenna færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ravenna Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ravenna færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ravenna til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ravenna og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her