Rafina færge

Rafina passagerskibe og færger

Rafina passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rafina Andros, Mykonos, Paros og Tinos.

Sammenlign alle tilgængelige Rafina færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rafina bilen og passager færgen sejler til og fra Rafina, Andros, Mykonos, Paros og Tinos med Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller havet Jets billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rafina færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rafina færger
Billet priser & reservationer


Bog Rafina færge billetter
med Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller havet Jets færger, der sejler fra Rafina Andros, Mykonos, Paros og Tinos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rafina passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rafina færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Rafina

Port Rafina er placeret i de østlige forstæder til Attica.Rafina er for nylig blevet udviklet, da flere og flere færgeselskaber vælger at starte deres færge Ruteangivelse derfra.

Masser af sail boats anker ved port Rafina og især under sommeren og færge Ruteangivelse er helt hyppige.I dag er Rafina den næststørste havn Attica (efter Piraeus).

Færger fra Blue Star Ferries fravige Alpha færger, Kykladerne hurtig færger, Hellenic Seaways og Agoudimos linjer havn Rafina til øerne Andros, Tinos, Mykonos.

Derudover kan du bestille færge billetter til Andros, Tinos, Mykonos og Paros med Hellenic Seaways færger og Blue Star Ferries.I almindelighed er de skibe, som afviger fra Rafina Port færge bådene, highspeeds både og havet jets.

Rafina Ferry Port

Rafina blev etableret i 1920-erne af flygtninge flygter fra Anatolien efter udgangen af den græsk-tyrkiske krig (tråds) på webstedet af en lille Arvanite landsby.De fleste af disse flygtninge, stammer fra byen Triglia.Dets navn er et anagram af navnet på en antikke græske by, som var placeret nogenlunde samme sted som den moderne by.Indtil i 1960 ' erne og i 1970 ' erne var størstedelen af befolkningen af landdistrikterne.Som boliger udvikling kom til området, befolkningen boomed og flyttede ind i bosættelserne.

Den smukke lille kirke i Agios Nicolas overser det blå hav lige nord for byen.Chappel blev bygget efter anden VERDENSKRIG af mænd, som var at blive henrettet men sparet i sidste øjeblik.Byen-commandant var blevet myrdet og tyskerne rundet op byens borgere som gengældelse.En anden gruppe af mænd blev henrettet og dem på det nuværende sted af Agios Nicolas blev skånet.

Rafina har skoler, lyceums, fitnesscentre, banker, kirker, et postkontor, strande og firkanter (plateies). Rafina er hjem til den tidligere græske premierminister Kostas Karamanlis og hans familie.

 


Bedst rådighed Rafina færge billet prisgaranti

Bedste Rafina færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller havet Jets passager og bil-færger billetprisen til og fra Rafina.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rafina færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rafina færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rafina færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rafina Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rafina færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rafina til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rafina og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her