Rabac færge

Rabac passagerskibe og færger

Rabac passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Rabac til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Rabac færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Rabac bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Rabac, Venedig Venezia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Rabac færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Rabac færger
Billet priser & reservationer


Bog Rabac færge billetter
færge billet pris med Venezia færgen linjer for færger sejler fra Rabac til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Rabac passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Rabac færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Rabac

Rabac afgøres en smukke gamle by på den østlige del af Istrien kysten.Det plejer at være en lille fiskerivarer landsby, men i dag er et berømt feriested.

Her kan du finde mange pladser, strande, Dale, by port fra hvor alle udflugt bådene få af og mange lignende steder.Langs promenade har udlignes talrige restauranter, hoteller, barer, patisseries og bænke med kroatiske souvenirs leverer turisterne uforglemmelig ferie.Den rige Middelhavsområdet vegetation har bidraget til godt turisme udvikling og et behageligt klima, er meget egnet for alle.

Rabac er kendt som "perle af Kvarner bugten". For det første blev nævnt i året 1826.I 1800-tallet var en lille fiskerby med kun få indbyggere.Rabac har i dag ca.1700 indbyggere.Landsbyen var på naval, fiskerivarer og handel center frem til år 1889 når blev bygget og åbnede den første hotel "Quarnero". På området Rabac fandtes resterne af den Paleolithic periode og den ældste kirke, der blev bygget på disse steder.

Rabac Ferry Port

Rabac  er et forlig, der ikke har teatre, biografer eller mange gallerier, men har et fantastisk sommer-program, som omfatter forskellige festivaler.Nogle af festivaler organiseres hovedsageligt i sommerperioden.Den meget berømte er hændelsen kapsejladser Cruise, European sejler Championship, sejlbåde Regatta, sommer Carnival, Wind orkester i Istrien og fiskerivarer Night.

Det, der Rabac er mest kendt for, og noget, som er lige så interessant for alle aldersgrupper, er kilometer af strande og kurver, der kører langs hele kystlinjen.

Kysten har et stort antal well-tended RAL strande, havbugter og små pladser, som er velegnede til svømning.Strandene har blå flag, og havet er krystalklart.Duftende Middelhavsområdet vegetationen, især at vokse langs stierne, træer pine opretter en specielle atmosfære for alle dem, der elsker Adriatic og Middelhavet klimaet.

Små fiskeri landsby af Rabac, som i dag er den største turistdestination på Istriens østlige kyst, trives i turistsæsonen.Hvert år det overrasker sine gæster med interessante nye hændelser.

Hver dag kan du bruge puljer, grunde, sport, engagere sig i en bred vifte af vandsport og enjoyadrenalin fyldt spænding.I restauranter og værtshuse, pizzeriaer og fantasifulde cafeer kan du nyde mad og drikkevarer, og slappe af og lytte til bølgerne.Dine børn får deres fem minutter i playrooms og faciliteter, netop for dem.Hvis du vil have det sjovt eller endda passe din sjæl med nogle kulturelle og sjove aktiviteter, derefter Rabac og dens omkringliggende område er rigtige for dig.

 


Bedst rådighed Rabac færge billet prisgaranti

Bedste Rabac færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venezia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Rabac.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Rabac færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Rabac færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Rabac færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Rabac Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Rabac færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Rabac til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Rabac og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her